RaptoR Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Интересна случка - отварям прЪвиот линк от Гугъл за Даяна 2, завъня на ГСМ да направя резервация, отсреща един младеж казва "Заведения.бг, добър ден!" Тъкмо да му пожелая лек ден и казва, че няма никакъв проблем да ми направи резервация, понеже работели с Даяните. Обясних му какво и как го искаме, дори го помолих да ми се обади да каже какво е станало в подробности. Звънна след 5 минути - искали капаро категорично, ако не по 10 лева, то поне по 5. Помолих го да ми даде телефона, на който е звънял, обадих се на номера, поговорих 10-на минути с любезен мъж отсреща и резервацията е направена. Събота, 12-ти, 19.30, Даяна 2. Резервацията ще е на името на г-н Виден Иванов за 18 души. Външните сектори са остъклени, но предвид разговора, който проведох, не може да имаме пълно доверие на газовите пирамиди. За да не зъзнем, понеже ще има и жени, влизаме вътре. За мое съжаление "скритата" маса вляво е за 8-10 души. понеже не искам да се блъскаме и настъпваме, помолих човека да измисли нещо максимално далеч от музика и хора... Разчитам само на неговия избор. Пушачите се гответе да подскачаме отвън от крак на крак ако ще палим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Няма да се плашиш. Към 10-11 позволяват да се пуши.Аз щях да напиша, че 19:30 няма да мога, но осъзнах, че е Събота, та към 20-20:30 ще съм там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 За съжаление уважаеми, моята смалена въпросителна изведнъж се уголеми и стана гигантска....Няма да дойда.И много ме е яд.Искаше ми се да се видим, но... Другия път.Желая ви весела среща и приятно бъбрене...и пиенье.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Виден президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Виден президент! Друго си е да имаш достатъчно експириънс за тая работа Все пак е с доста левели над нас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Няма да се плашиш. Към 10-11 позволяват да се пуши. Ако забележиш такова нещо си пускаш жалба в РИОКОЗ и упоменаваш, че се случва след определен час. Вчера тъкмо получих отговор за проверка на такава жалба от моя страна. Инспекторите отиват с полиция и т.н. Дори и да са предупредени от заведението пак има някакъв ефект. Ако трябва и всеки ден ще им пиша щом забележа подобно нещо. Има и заведения в които стриктно си се спазва забраната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Предлагам да не правим простотии, човекът ми направи голяма услуга, а и изрично спомена, че самият той излиза и студува вън като пуши. Та който ще пуши - вън. Явно са ги наказвали и оня "отворения", който беше вряскал на Иван как вечно щяло да се пуши, е получил нЕкои актове... Ще видим де. Всеки случай ще спазваме реда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Ако забележиш такова нещо си пускаш жалба в РИОКОЗ и упоменаваш, че се случва след определен час. Вчера тъкмо получих отговор за проверка на такава жалба от моя страна. Инспекторите отиват с полиция и т.н. Дори и да са предупредени от заведението пак има някакъв ефект. Ако трябва и всеки ден ще им пиша щом забележа подобно нещо. Има и заведения в които стриктно си се спазва забраната. Къде бе човек? Къде да я пусна тая жалба, щото ми писна да ми вонят дрехите на цигари след всяко излизане и да висят вън на студа, да се проветряват. Някои се перат, но не мога саката да ги карам на химическо след всяко излизане, а висенето вън на студа не им се отразява много добре... Всеки ден ще пиша. Под час ги знам кога вадят чашките-пепелници навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Къде бе човек? Къде да я пусна тая жалба, щото ми писна да ми вонят дрехите на цигари след всяко излизане и да висят вън на студа, да се проветряват. Някои се перат, но не мога саката да ги карам на химическо след всяко излизане, а висенето вън на студа не им се отразява много добре... Всеки ден ще пиша. Под час ги знам кога вадят чашките-пепелници навсякъде. В жалбата можеш да уточниш и точен час когато се случва това. Има си входящ номер и са длъжни да направят проверка. В момента съм на работа и не мога да ти дам линка. Довечера ще го направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Обезпокоителни сигнали за гърлобол и разни други. Ще си покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Ще те обезпокоя аз тебе! Нямаш ли ракия?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Аз имам гърлобол от 2 седмици нищо сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Ние ще закъснеем малко, но ще дойдем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Този болен онзи нещо го боляло ...... аз ще си доведа подкрепление тогава да не сме камерен състав Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 И кво правим ся!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Довечера - пийнье, т'ва правим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Пффф.... скука Може и да мина да ви видя, ама може и да пропусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Обещавам 3 минутен спор за температурата в космоса, след това те туширам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Я последно заявявам, че ке дойда. И остава 19:30, Даяна 2 (срещу Тримона)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Я последно заявявам, че ке дойда. И остава 19:30, Даяна 2 (срещу Тримона)?Тъкмо за това влезнах да питам, че не следя боиграфията на Даяните и не ги знам коя коя е Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Колко пъти да кажем, че е там? Току що препотвърдих резервацията. Въпреки лятното време, не ми се рискува външно, а и сега като говорих с хората - и там не можем се събра.... Отказах оная зона до вратата, където бяхме миналия път, защото духаше на хората до вратата. Та щем, не щем - ще сме в централна зона, където работи нощната смяна, тъй като предупредих, че половината група сме прасета и трудно си тръгваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Обещавам 3 минутен спор за температурата в космоса, след това те туширам! Аз с лаЙкове не споря Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Ангел специално заради тебе ще бъде с палтенце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Ангел специално заради тебе ще бъде с ЧЕРВЕНО палтенце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.