Antares Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Загорка и свястна бира в едно изречение... Т'ва технолога ли го написа? ________ Ред: В своя защита съм готов да изтъкна факта, че бях станал рано за моите стандарти и не бях пил кафе! На второ четене разбирам, че сме на едно мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Загорка и свястна бира в едно изречение... Т'ва технолога ли го написа?Въпроса за личните вкусове и предпочитания ли пак смяташ да захапваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Както виждаш не са в 1 изречение.... И не е от технолога. Инженерът е. Така, да го направим да се случва, освен? 1. Zwetti 2.3. Chistachi 4. Psihara^^ 5. Scorpion 6. Raptor 7. TAZ 8. splendor 9. kotora 10. w00x 11. mIRCata 12. PitBull 13. Tedy KING 14. Assassin 15. Grimjaur - ? 16. Gal4enceto - ? 17. Jozo - ? 18. netroot - ? 19. midex - ? 20. magdanoz4o - ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 А бре Иванье, дье ме забрави и мене бре?С лека въпросителна съм, но съвсем лека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ако някой още съм изпуснал - на лична основа е, да знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Силно обиден съм... Аааа да, и благодаря за малката въпросителна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Аз съм под силен въпрос все още. И така ще е поне до началото на другия месец. А най-вероятно и до последните 2-3 дни преди 12-ти. Ще информирам съответно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Важното е, че имаме напредък.Уточни се деня, уточни се и мястото.То това си е половин среща вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Остава и да дойде някой... Абе, аз да си питам... Защо заглавието не е форОмни срещи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Защото ще ти загрея врата. Одеве минах покрай Даяна 2, още е топло и секциите са открити. Има само частични прегради с кристално фолио, вероятно заради вятър. Явно вече не слагат дограмата... Предполагам са изменили схемата след като купиха пейките с колела от каруца... (в тоя ред на мисли - Ангеле, гръмна ли се вече?) Ако случим ден като днешния бихме могли да изкараме навън, но далече е 12-ти. Ще се предвидят всички варианти. Вътре остава онази ниа в дъното като възможност, нищо по-отделено от нея няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Аз на ниата ни ща! Не ми се копа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 К'ва нива, к'ви пет лева? Принципно нищо не пречи и да сме вътре, но пак ще ни слушат всички данданиите, както и ние техните и чалгата им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Вътре остава онази ниа в дъното Аз на ниата ни ща! Не ми се копа! К'ва нива, к'ви пет лева? Принципно нищо не пречи и да сме вътре, но пак ще ни слушат всички данданиите, както и ние техните и чалгата им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ооооооооф, аман вече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Защото ще ти загрея врата. Одеве минах покрай Даяна 2, още е топло и секциите са открити. Има само частични прегради с кристално фолио, вероятно заради вятър. Явно вече не слагат дограмата... Предполагам са изменили схемата след като купиха пейките с колела от каруца... (в тоя ред на мисли - Ангеле, гръмна ли се вече?) Ако случим ден като днешния бихме могли да изкараме навън, но далече е 12-ти. Ще се предвидят всички варианти. Вътре остава онази ниа в дъното като възможност, нищо по-отделено от нея няма... За защо да се гръмвам пък? Ти единствено каза, че съм прав. Вземи си 15лв повече, защото ще ме черпиш явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 За защо да се гръмвам пък? Ти единствено каза, че съм прав. Вземи си 15лв повече, защото ще ме черпиш явно.Сега ще каже, че не може да дойде и ще се разминеш с черпенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Теб май ще трябва да те плесна направо ми се струва. Що за стока си по дяволите?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ти па с 15 лв йеденье и пиенье ли се оправяш?! Бах та в икономичния меринJ... Мене все ми идва 100+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Той щото след това отива на бар, р'ийш ли. И там шие още 92 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 За менте виски или водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ти па с 15 лв йеденье и пиенье ли се оправяш?! Бах та в икономичния меринJ... Мене все ми идва 100+ Еми толкова. Какво да правя за тия 100лв. 7 малки водки и 1 предястие. Ако си поръчам и салата - 20лв. Той щото след това отива на бар, р'ийш ли. И там шие още 92 лева... Позна. Ама не 92, а по-скоро 40-50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Шшш момче с тия водки ще ослепееш... Аз верно ще ви я донеса тая водка така или иначе не я пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Да клецаме Виден! Да клецаме Ангел! Или пък и двамата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Тва що тука??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Example topics за срещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.