pyroman Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Що бре адаш? Казвай дата, час и място, пък който иска да идва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Да, ама с оглед на преживяванията на Ванчо, май ще е добре да се смени мястото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Ако имате някакви други идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Потомци ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 За мен е ОК всеки вариант, вие се разберете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Добре, нека да бъде петък, 30.11.2012 в 20:00 часа. За кръчма не знам....Даяна категорично отпада...Дайте предложения де...Нека все пак да се събере мнозинство около дадена кръчма и да отидем там.За сега предложения НЯМАМЕ.По-нагоре се спомена Потомци.Не съм ходил, не знам къде е, какво представлява и т.н.По принцип аз рядко ходя по кръчми и затова мисля, че не мога да дам приемливи предложения...Тъпото е, че всеки казва "Аз съм ОК", а като се спомене дадена кръчма и се надига врява..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Мога да предложа р-т Далия в Кичука (без да се ангажирам към момента с присъствие). На 2рия етаж имат голяма тераса с пряка връзка до масите и пушачите лесно могат да излизат, персонала е любезен, ВСИЧКО което човек си поръча е вкусно. И цените изцяло нормални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Ееее тъкмо се престраших да дойда на форумна среща и то започнало да се разсъхва. Вярно, трудно е да се избере заведение, което да е угодно за всички. Даяна беше подходящ избор преди последните случки. А ако сме там, но ние не си пушим на масата проблем ли ще е? И ако е някаква маса, отдалечена от останалите? Извинявам се, ако говоря глупости, просто не съм била скоро там и не знам как са разпределени масите из заведението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 За мен проблем с пушене и музика няма.Имам проблем с избора на кръчма....А и никой не дава предложения.... Добре, дата определих, сега да се изброим.... 1.Магданозчо 2.Цвети 3.Асасин До тук трима.Бих помолил и някой модератор да промени първия пост в темата и да впише новата информация... До сряда, трябва да знаем кръчмата и колко ще сме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 4. Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 5.Никола Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Аз и брат ми, ама под въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Благодаря на Иван за ъпдейта на инфото в първия пост. До тук сме: 1.Магданозчо 2.Цвети 3.Асасин 4. Иван 5.Никола 6 и 7 Чистачите, ама под въпрос ? Други? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 С мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 За Далия в Кичука, и аз само хубави неща мога да кажа. Чудесен ресторант! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Уви, сегашното ми финансово състояние не ми позволява да дойда... Приятно изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 E, за 2-3 бири ли не ти позволява? Аре стегни се! Ако е толкова зле, аз и без това съм на вода само, ще те почерпя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Самото идване до Пловдив ми е 20-30 лева минимум. Под 15-20 кинта няма как да оставя вечерта. Тоя месец покрай РД-та винаги е критичен, а вече съм си наченалм спестяванията, което за мен е недопустимо. И да, наистина съм на изпарения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Пишете и мен. Обаче за момента съм 50/50. В петък ще потвърдя дали със сигурност ще идвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Ела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Последно кое в кое заведение ще сме или още не е ясно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Me, ама положението ми все още е ту партс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Мдааа.... Бавно, но сигурно и със страшна сила и тази среща отива към несъстояване... Аз кат казвам, че тук само кифльовци и сИрьозници са сте са сбрали.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.