netrootbg Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Аз, но не ми пише във фейса, а му нямам телефона, за да ми потвърди. Ще му звънна после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 И аз ще се присъединя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Абе гледам, че вече минава 5 часа - последно в колко часа, къде, някой запази ли нещо и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 8 часа е резервацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Последно в онова срещу Тримонциум или другаде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Да, срещу Тримона... Нали завчера написах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Някои нямат време и намерение да четат всичко и искат да го разберат по мързеливия начин. Имам доста работа тия дни (работя над 2 проекта едновременно), а и доста проблеми с хора от търговския раздел, които непрекъснато ми се жалват на ЛС един от друг, та и това ми губи много време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Както винаги чудесна среща! Друго може да не сме снимали, но на Ангел чорапа го снимахме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ти нали нямаше да 'одиш бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 доволен съм от срещата, повечето не ви бях виждал от доста време и се радвам, че разменихме по 1-2 приказки, макар да позакъснях доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Предложение за дата.... Имайки предвид настоящата дата и предстоящите студентски празник и последващите го Коледа и Нова година, предлагам: Форумна среща на 30.11.2012 или на 01.12.2012. За да не правя тема с анкета, предлагам до 23.11.2012 да обсъдим и решим кой от двата дни да бъде срещата и съответно до 27.11.2012 да се реши и кръчмата за събитието.Спазвайки форумната традиция, може би е желателно срещата да бъде в петък.Но имайки предвид, че работим и няма на всички да им бъде комфортно да се подготвят за петъка, може би ще трябва да бъде в събота.Лично за мен няма значение.Очаквам да се отнесете сериозно по въпроса и да се организираме.Казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Би ми било любопитно да се включа в подобно мероприятие, стига да не е нахално, разбира се, защото вие май си се познавате лично и от доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Нови хора са винаги добре дошли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Цвети, и аз се чувствах така преди първата ми....След 10-тина минути с тез хайвани тук и "високата" ми степен на срамежливост всичко свърши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Не им вярвай, нови членове нямат право да идват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Значи, казваш, не боли от първия път... netrootbg - Тъкмо събрах смелост и хайде пак посягам към железните гащи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Не, никак...Само ако се нахакаш..може да те боли глава, но за това не носим отговорност... Нови членове не, но нови членки...да.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 В такъв случай се чувствам поканена. Тъкмо до 29-ти ще съм приключила и с разни служебни драми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Браво бе! Аз тъкмо спрях да пия и вие ми се организирате. Нищо, ще дойда като изпитание на волята! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Аз съм съгласен за 1ви.Миналият път в Даяната хич не беше зле. Едит:Но ако е в събота там може да пускат някакви мазни чалгички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Едит:Но ако е в събота там може да пускат някакви мазни чалгички... Дори и да пускат чалгички, те почти не се чуват. Съберете се в Неделя тогава. Няма никой и пускат хитове от 70те и 80те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Що "съберете"? Ти над тия раоти ли си...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Принципно мислех да агитирам половинката ми да дойде, ако съм в Пловдив тогава, ама за Даяната май нямам голям шанс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Нека да не спорим за музиката, а?Мисля че, колкото по-тиха, толкова по-добре.Да се чуваме и да си приказваме...Няма да се надвикваме я.А какъв ще е стила, мисля че няма значение..Няма смисъл от излишни спорове... Давайте предложение за дата, а и за кръчма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Аз този път няма да идвам. Даяната обаче е най - добрият вариант. Работи денонощно, което си е доста важно предимство. Намира се в центъра на града и е на равни разстояния от всички квартали. Има паркинг. Тези които имат забележки за музиката имат 2 варианта. Единият е да спрат с глупостите и да се видят с останалите, а другият е да покажат колко са повече от другите и да си останат вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.