w00x Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Е като се изброят хората ще питаме. Понеделник е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 именно, че е понеделник в тая криза е трудно да си намериш място по кръчмите петък и събота, особено пък за групичка ~20 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Джоаната - - май прочетох някъде по-горе, че имало чалга, което не ми допада много. - ако е там, не мисля да идвам с колата, щото много отварят коли в оня район - последно олекнах с няколко хиляди лева + хиляди неприятности по изваждане на всякакви документи. Предпочитам първото предложение за заведението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ако е народна музика аз нямам проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Уфффф. Ако искате да идем в някой ресторант дето е 3лв малкото БГ Алкохол и да слушаме джаз. Кви са тия претенции, кво е тва нещо. Все едно ще я слушате тая музика. Аз дори не я чувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Аз евентуално мога да направя резервация в Даяна (Тримоциум), но трябва да знам броя паплач и приблизителен час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Все едно ще я слушате тая музика. Аз дори не я чувам! Щот' си вече си оглушал от тия сетове...аз отдавна говоря, че диджейството е до време, ама при тебе много рано бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Щот' си вече си оглушал от тия сетове...аз отдавна говоря, че диджейството е до време, ама при тебе много рано бе... Шега, шега, но имаш право. Не съм оглушал, но ме болят ушите. Трябва да си купя по-добри слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Шега, шега, но имаш право. Не съм оглушал, но ме болят ушите. Трябва да си купя по-добри слушалки. Не! Започни да правиш по-добрата музика. За нея слушалки ти не требат, а само китара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 gado, часа е 20:00.А за к-во неандерталци не мога да доложа.Самият аз, все още съм с вазелин, както се изрази Ванката, и ще мога да потвърдя чак към края на седмицата.Все едно място ще се намери...ако не, ще се втъкна с мазилото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Не! Започни да правиш по-добрата музика. За нея слушалки ти не требат, а само китара... Слушалки трябват за всяка музика, Галине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Аз пък си мислех, че освен една определена област в мозъка и уши, друго не требе, ама виж как съм се лъгал... А Бетовен и уши даже не е ползвал, ама той аматьор...него няма да го обсъждаме... Между другото, кой смята да се занимава с организацията по мероприятието (проверка, запазване на места и т.н.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Аз пък си мислех, че освен една определена област в мозъка и уши, друго не требе, ама виж как съм се лъгал... Съседите като заспят... Пък и качествени слушалки са по-евтини от качествени колони. Затова - слушалки си трябва за всичко. Имаме ли конкретна бройка вече? И дата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Датата е ясна май че си остава за 21ви Число от на Ваньо поста на предишната страница +2-3 още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Добре, последно, Даяна или Джоана? Доколкото разбирам първото не е чалга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 И двете са чалга.... И не разбирам какъв е проблема с чалгата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Неприятна фонова атмосфера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 ОК. Еми, момчета, не знам какво да ви кажа. Гадо, иди запази 15 места в Даяната до вас... И можем само да се молим да се съберем толкова хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 За Събота, 20:00..., нали!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ъъъ това коя Даяна ще да е?Че ако се оправя до събота може/вероятно/сигурно ще дойда. П.П.И аз не слушам чалга, но не ми пречи.Плюс това целта на мероприятието е друга, а не слушането на тихата музика пусната за фон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Еми убуу 19.30 на пощата тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 В тоя студ, мене на Пощата не ме чакайте! Пишете на чие име е резервацията в Даяната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Утре ще резервирам за 15 + - 3 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 90% ще дойда. Само някой да уточни къде е това, щото чалгарниците хич не ги знам кое къде е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.