w00x Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 В смисъл такъв се бетонира датата 21-ви. Ангелче - да ти носим дюшече, батьовата, да си полегнеш. Внимавай с какви чорапки ще си само. И оня другият сладур да не ми се весне с росо корса, че ще ви плЕскаме и двамата! С какви да съм освен с мъжки? Аз други нямам. Ненужен коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Щом казваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 В смисъл такъв се бетонира датата 21-ви. Ангелче - да ти носим дюшече, батьовата, да си полегнеш. Внимавай с какви чорапки ще си само. И оня другият сладур да не ми се весне с росо корса, че ще ви плЕскаме и двамата! Тоя сладур да е казвал някога, че ще идва? Не е идвал няма и да дойде . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Ще дойде, ще дойде. Иначе може пак да дават по телевизията изгоряла кола - тоя път италЯнска бричка, тип жълта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Чефо уе можем даже да идем заедно от гетото Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Мдааа..., а 21-ви приближава със страшна сила.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Мдааа..., а 21-ви приближава със страшна сила.... Да, ама защо ми се струва, че първият пост нещо не е у ред? Хем я има датата, хем в списъка gado бил под въпрос, midex пък изобщо не фигурира и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Защото списъка не е променян явно. Аз не мога да се включа в организацията, тъй като най-вероятно няма да мога да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Щото списъка не е реален Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 ... тъй като най-вероятно няма да мога да дойда. ... и огънче нямаш..., 'начи си гей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 ... и огънче нямаш..., 'начи си гей! Пълен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Щеше ми се да кажа "- Слушайте Ангел, той ги разбира тия работи"....ама няма да го кажа... Ангеле, днес не искам да ми забелязваш постовете....направо ми дай един 'игнор' до довечера.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Ангеле, днес не искам да ми забелязваш постовете....направо ми дай един 'игнор' до довечера.... Няма пък. Ще се обиждам като пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Видене, защото ти, май, си единствената ощипана госпожица, за това кажи: Кога ти е най-удобно да се съберем, защото едно събиране без теб означава, че ще ни се наложи да си говорим по между си, а аз не искам да си говоря с Ангел или котора или подобни създания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Иване, нещо спиш ли, що ли? Казах, че няма да мога да дойда. На 21-ви имам много работа, а на 22-ри брат ми си идва за 5-6 дни. Въобще защо е нужно да обяснявам поради какви причини няма да мога да дойда? И с какво това влияе на срещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Видене, защото ти, май, си единствената ощипана госпожица, за това кажи: Кога ти е най-удобно да се съберем, защото едно събиране без теб означава, че ще ни се наложи да си говорим по между си, а аз не искам да си говоря с Ангел или котора или подобни създания. Що пък не вземеш да си теглиш един **** в **** и да **** после? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Иване, нещо спиш ли, що ли? Казах, че няма да мога да дойда. На 21-ви имам много работа, а на 22-ри брат ми си идва за 5-6 дни. Въобще защо е нужно да обяснявам поради какви причини няма да мога да дойда? И с какво това влияе на срещата? Ти спиш ли?! Въпросът беше: Кога ти е най-удобно? Къде, ПОДЯВОЛИТЕ, съм ти поискал обяснение за нещо?!?! Баси пича, майна! Що пък не вземеш да си теглиш един **** в **** и да **** после? Не разбирам звездичките. Нито "чорап", нито "розов" е с 4 букви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Хахах Не бе просто Ангел ти се радва много и ще те люшка довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Не разбирам звездичките. Нито "чорап", нито "розов" е с 4 букви. *броя на буквите не съвпада с броя на звездичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Кога ти е най-удобно? Къде, ПОДЯВОЛИТЕ, съм ти поискал обяснение за нещо?!?! Баси пича, майна! Ти откъде на къде пък реши, че всички с мен трябва да се съобразяват? Ако изобщо има значение, на мен до края на месеца не ми е удобно. Но какво от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Какво се случи тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 22-ри е работен ден... :/ Хора, казвайте дали ще я правим тая среща, (аз викам да Я правим), щото ако ще се виждаме - трябва да пускам отпуск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ами тогава уточнете дата, която е удобна за повече хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Аз не мога да разбера цялото мрънкане винаги покрай тея срещи. Казва се една дата и толкова. Който може - може. Който не - чака следващия път. Толкова много постове, толкова много АКО и МОЖЕ БИ, и АМИ... Ай сикана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 На мен ми е все едно аз съм си в Пловдив тогава.Ако толкова искате да е друга седмица кажете коя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.