netrootbg Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Аз по принцип съм за, но ще потвърдя по-нататък във времето.С две думи, може да ме пишете, но с лека въпросителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 +2 140% Вие двамата правите общо 280%, бре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 пишете ме и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Ако не се случи нещо непредвидено, защото е чак след месец почти - там съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Ако не се случи това: И последствието е това: Ще дойда. Демек 70 на 70 е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Ще се опитам да дойда.Тъй като е след 1 месец нямам никаква идея къде ще съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Що се умълчахте, бре!? След като обичайната явка вече не съществува, дайте да помъдрим за кръчме..., а не както вече се е случвало нЕкои принцеси в последният момент да започнат да мрънкат и да настава паника и суетня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Аз обещавам да не мрънкам, дори и в заведението да има чалга (стига да не е над 70dB, че да може да си чуем приказката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 На мен също ми е все тая. Само да не е много гадна кухнята и да не е извън града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Добре ще е кръчмата да работи поне до към 2, че да не се налага после да мислим къде да си допием Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 А приемате ли от по новите членове и уточнихме ли къде точно ще е срещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 А приемате ли от по новите членове и уточнихме ли къде точно ще е срещата? Приемаме даже хора дето не са членове Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Освен тъпата Даяна, не се сещам къде другаде ще ни чакат до 2:00. Абе, важното е да се видим, дори и в Даяната да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 По принцип може и в Джоана, ама знам че ще кажете че идва малко далече Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Даяната хич не е зле. Особено с любимите ми цилиндри.... Там обаче се иска сериозна организация, а не шайка келеши. Тоест някой трябва да отиде и да запази хубава маса за бройка хора, така че да не сме в средата на трафика и да не се надвикваме с чалгията. Други проблеми няма. Стефчо предполагам има клубна карта с 20% отстъпка вече, сигурно % от заплатата му директно се превежда на заведението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Даяната хич не е зле. Особено с любимите ми цилиндри.... Там обаче се иска сериозна организация, а не шайка келеши. Тоест някой трябва да отиде и да запази хубава маса за бройка хора, така че да не сме в средата на трафика и да не се надвикваме с чалгията. Други проблеми няма. Стефчо предполагам има клубна карта с 20% отстъпка вече, сигурно % от заплатата му директно се превежда на заведението... Последият път като бях музиката не беше проблем, спокойно се чувахме от двата края на масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Даяната хич не е зле. Особено с любимите ми цилиндри.... Там обаче се иска сериозна организация, а не шайка келеши. Тоест някой трябва да отиде и да запази хубава маса за бройка хора, така че да не сме в средата на трафика и да не се надвикваме с чалгията. Други проблеми няма. Стефчо предполагам има клубна карта с 20% отстъпка вече, сигурно % от заплатата му директно се превежда на заведението... Мъка ми е...от 1 месец не съм стъпвал там, че чудна чудесия имаше последния път. В Даяна 4 не е нужно да се надвикваш, щото е тиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 На мен ми е все едно.Стига да не е див кючек А да и да е ТОПЛО ! Последният път като бяхме на Д.Николаев си беше добре ама рано затваря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Мъка ми е...от 1 месец не съм стъпвал там, че чудна чудесия имаше последния път. В Даяна 4 не е нужно да се надвикваш, щото е тиха Чек'са, ние от центъра в селото няма да дойдем. Вие от селото ще дойдете в центъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Чек'са, ние от центъра в селото няма да дойдем. Вие от селото ще дойдете в центъра. Митове и легенди...все ми е едно и в Червило в София да е срещата и на Какао да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Даяна срещу Тримона?!? Бил съм няколко пъти и никога музиката не е била силна.Май е денонощна, топло е.Имат голеееми маси и кухнята става. Е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Е? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 А приемате ли от по новите членове и уточнихме ли къде точно ще е срещата? Идвай, бре! Никой още не е бил изяден. Даяна срещу Тримона?!? Бил съм няколко пъти и никога музиката не е била силна.Май е денонощна, топло е.Имат голеееми маси и кухнята става. Е? Е, те, тва е сериозна приказка вече... Не е денонощна, но наистина човек може да си чуе мислите, топло е, а и бачка до доста късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 За това ли става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.