Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Що се умълчахте, бре!? След като обичайната явка вече не съществува, дайте да помъдрим за кръчме..., а не както вече се е случвало нЕкои принцеси в последният момент да започнат да мрънкат и да настава паника и суетня.

Добре ще е кръчмата да работи поне до към 2, че да не се налага после да мислим къде да си допием ;)

А приемате ли от по новите членове и уточнихме ли къде точно ще е срещата?

Приемаме даже хора дето не са членове :)

Освен тъпата Даяна, не се сещам къде другаде ще ни чакат до 2:00.

Абе, важното е да се видим, дори и в Даяната да е...

По принцип може и в Джоана, ама знам че ще кажете че идва малко далече

Даяната хич не е зле. Особено с любимите ми цилиндри.... devil.gif

Там обаче се иска сериозна организация, а не шайка келеши. Тоест някой трябва да отиде и да запази хубава маса за бройка хора, така че да не сме в средата на трафика и да не се надвикваме с чалгията. Други проблеми няма.

Стефчо предполагам има клубна карта с 20% отстъпка вече, сигурно % от заплатата му директно се превежда на заведението... laughing.gif

Там обаче се иска сериозна организация, а не шайка келеши. Тоест някой трябва да отиде и да запази хубава маса за бройка хора, така че да не сме в средата на трафика и да не се надвикваме с чалгията. Други проблеми няма.

Стефчо предполагам има клубна карта с 20% отстъпка вече, сигурно % от заплатата му директно се превежда на заведението... laughing.gif

Последият път като бях музиката не беше проблем, спокойно се чувахме от двата края на масата

Мъка ми е...от 1 месец не съм стъпвал там, че чудна чудесия имаше последния път.

В Даяна 4 не е нужно да се надвикваш, щото е тиха :(

На мен ми е все едно.Стига да не е див кючек :D А да и да е ТОПЛО ! Последният път като бяхме на Д.Николаев си беше добре ама рано затваря...

Мъка ми е...от 1 месец не съм стъпвал там, че чудна чудесия имаше последния път.

В Даяна 4 не е нужно да се надвикваш, щото е тиха :(

Чек'са, ние от центъра в селото няма да дойдем. Вие от селото ще дойдете в центъра. laughing.gif

Чек'са, ние от центъра в селото няма да дойдем. Вие от селото ще дойдете в центъра. laughing.gif

Митове и легенди...все ми е едно и в Червило в София да е срещата и на Какао да е :D

А приемате ли от по новите членове и уточнихме ли къде точно ще е срещата?

Идвай, бре! Никой още не е бил изяден.

Даяна срещу Тримона?!?

Бил съм няколко пъти и никога музиката не е била силна.Май е денонощна, топло е.Имат голеееми маси и кухнята става.

Е?

Е, те, тва е сериозна приказка вече... Не е денонощна, но наистина човек може да си чуе мислите, топло е, а и бачка до доста късно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...