gal4enceto Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Носи си к'вото щеш, ако сте в такова заведение, в което не се пуши, както каза Жоро : - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Аз не исках разрешение. Аз съобщавах просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Аз обаче подкрепям предложнието срещата да е на място на което не се пуши.+1Да излизат тея дето им пречи дима, аз искам да пуша.Знаеш ли дима ти ми пречи доста повече, отколкото би ми пречило отсъствието ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 ...дима ти ми пречи доста повече, отколкото би ми пречило отсъствието ти "Недей с лошо, Колев!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Добре де, аре стига сме обсъждали наркоманията, ами да се концентрираме върху идеята къде ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Явно ще си нося ножката... Аз пък ще си нося някоя от моите, та да си ги мерим... пък съм и доста сръчен с тези сечива... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Непушаческата агитчица да си се сбира и да прави където и каквото ще (на зелен чай и курабийки от овесени ядки - примерно) Не знам що, но ми се струва, че тази хава няма да доведе до нищо добро! П.с. Направо предлагам да се направи една нова тема - "Непушачески форумни срещи" П.с.2 Аман от принцеси и лиготии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 +1Знаеш ли дима ти ми пречи доста повече, отколкото би ми пречило отсъствието ти Аууу, сега сигурно трябва да се чуствам засегнат. Непушаческата агитчица да си се сбира и да прави където и каквото ще (на зелен чай и курабийки от овесени ядки - примерно) Не знам що, но ми се струва, че тази хава няма да доведе до нищо добро! П.с. Направо предлагам да се направи една нова тема - "Непушачески форумни срещи" П.с.2 Аман от принцеси и лиготии! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Аре пушачите стига сте ми подскачали като ощипани госпожици, 'ми да се съсредоточим върху дата и час. Ред: И място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Предложение № 1 : 05.02. (събота) или 11.02. (петък). На 12-ти няма да мога... Място : "Даяна" до радиото и телевизията. Може и срещу нея, "Корал" (на втория етаж си е готино, може да ни направят някаква дълга маса). П. С. : Ако се пуши де. Скоро не съм ходила нито в едното, така че не знам как стои въпросът със залите за пушачи, има ли ги, нЕма ли ги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 За съм да полеем милионния пост някаде, както си му е реда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 В Джоаната е разделено през средата за пушачи и непушачи. Може да сложим половината маса в "непушачи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 За тоя уикенд ме отпишете от рано. На планинско РД съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Колко са за 11-ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 За 11.02. (петък) : + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 jozo ти откога пушиш уе... усещам че gal4enceto те е развалила, сега като оздравя ще и се карам като се засеем да пушим и без това имам да и връщам една цигара ми и аз имам желание да дойда, зависи каква смяна съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 аз сега съм непушач, ама до 11 кой знае хахах идва ми се и на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Тази събота нещо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Голем интерес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Аз няма да мога за събота. Ще съм в България, но извън Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Да не ходите да потапяте пак някои кораб Иначе идеята за среща не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Да не ходите да потапяте пак някои кораб Себе си ще потапяме . Pascal е отново в България и ще отида да се видя с него и да направим няколко спускания заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 И така, както казахме 21.01.2012 ако е рекъл господ и с благословията на маите, би трябвало да се организира поредна среща на членовете (их как звучи) на Булфорум точка ком. Нека преброяването започне..., сега! Ред. точно така - От ляво на дясно, запоо..чни! Ред. Ред. ...Всъщност може и по красота... И нека някой от правоимащите да редактира титула на темата в съответствие с настоящата кампания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Отляво надясно ли? Първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Ааааааааааааааааааааз най-вероятно може и да се опитам да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 +2 140% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.