chistacha Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Dramah .... 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ти май нещо си решил да се заяждаш с мен тия дни. Той сам ме помоли да се срещнем да му обясня. Не се спичай де, г-н Овчаров - всичко е в кръга на шегата Пример - гледай Теди да е лъскава довечера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Пример - гледай Теди да е лъскава довечера! Ама той направи ли си сефтето, та ще я лъска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Не се спичай де, г-н Овчаров - всичко е в кръга на шегата Пример - гледай Теди да е лъскава довечера! Лъскава ще е. Ама в Паша, а не в Хъшове. Ако искаш заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 За всички, успешно прибрали се от страхотната Форумна среща http://www.youtube.com/watch?v=tGZfC5M6-fw&p=311D8DD6C34FD50E&index=2&playnext=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Емии благодаря... П.П.Микса е мнооу' як. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Само Румен може да обясни кой е Майк Коглин ЕДИТ: МАГДАНОЗА ТРЕПЕ КОЗА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Благодарим за поздрава И аз благополучно се прибрах преди 20-тина минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Специално за г-н Ангел Овчаров Прост - не прост, пост след пост... Забравих да поздравя Старейшините: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Не трябваше да се прибираме ууууу, ахххх Да върна жеста на Виден! Зе ценители Push a.k.a. M.I.K.E със Strange World http://www.youtube.com/watch?v=Va68auCZZIM Снимки у фейса.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cgKK_1fV5lo&feature=related Поздрав за всички, които вече са на линия след снощната ползутворна среща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 На линия сме. Снощи закривахме форума с няколкото човека писали над мен време е да го открием пак Иначе много добра среща, видях доста хора които бях позабравил Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Снимки у фейса.. А който ти го няма? Или иска снимките в оригинал, че фейса ги смърмочква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 На подписа ми е, верно е че ги разваля, ако ги ресайзваш преди тва е окей Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Като изключим че мен хронично ми е студено на краката...Беше много добре Като гледам рано сте свършили ПС:За като се постопли важи офертата се замъкнем към Калофер 20+ човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Иво си изпълни обещанието и пя на караоке . Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Иво си изпълни обещанието и пя на караоке . Е КАК СЪМ ПРОПУСНАЛА ТОВА? хм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Е КАК СЪМ ПРОПУСНАЛА ТОВА? хм.. Беше заета да пееш втори глас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Беше заета да пееш втори глас... хахаха,сега си спомних,наистина беше така ))))0 какви са тези многоточия,нещо не ти хареса ли аз гледах да не му се бутам много,ама може и да не ми се е получило )))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Иво си изпълни обещанието и пя на караоке . И не сте го заснели ?!?!?!?! ------------------- Към бригадата - след кратка дискусия с Галински решихме мероприятието да се състои утре, със старт към 10-11 сутринта. Днес напъването е просто излишно, въпреки доброто желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ------------------- Към бригадата - след кратка дискусия с Галински решихме мероприятието да се състои утре, със старт към 10-11 сутринта. Днес напъването е просто излишно, въпреки доброто желание. ------------------- От бригадата - за утре аз и брат ми сме аут щото трябва да се върши друга работа на село. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Браво бе! Пак ще стане като с гладиатора. Днес не е много мъдро да се напъваме, защото няма да успеем да свършим кой знае колко, а и ОТК ако има наблизо - ще ни изгонят Между другото много ми се щеше днес да кача Ванчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Иво си изпълни обещанието и пя на караоке . Караоке... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Утре шъ готвим фетучини с бащата... Няма как. А какви са тези мераци .. към мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Браво бе! Пак ще стане като с гладиатора. Днес не е много мъдро да се напъваме, защото няма да успеем да свършим кой знае колко, а и ОТК ако има наблизо - ще ни изгонят Между другото много ми се щеше днес да кача Ванчо Виденьеее, изостая та момчетата. Аз да не бях слаб в ръцете да се предложа сам, ама къвто съм кекав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.