Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Петък е окей да го еВа. Пешо то не е проблем такова идване, дето се вика таман ще почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Проблема ще е ако няма топла вода в залата Щото моето присъствие ще стане осезаемо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Еми тогава... 22.10.2010 г., ПЕТЪК 1. Psihara^^ 2. magdanoz4o 3. Killer-a 4. Antares Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Аз, аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ок.Значи петък.До тук сме следните: 1. Psihara^^ 2. magdanoz4o 3. Killer-a 4. Antares 5. w00x 6. netrootbg Ааа дье ще се сбираме?Иии към колко часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Тоя въпрос е опасен Drama in 3...2...1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 А аз като един истински AC-130H... ще си кюта над облаците... докът не се зададе конкретна цел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Еми тогава... 22.10.2010 г., ПЕТЪК 1. Psihara^^ 2. magdanoz4o 3. Killer-a 4. Antares И аз ще да се включа - засега пречки няма. Аз, аз! И Теди! И Теди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Щом е петък бройте ме и мен Дайте сега да видим къде ще е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 +2 След като решихме за дататам, май. Е време споровете къде да започнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 +2. Претенции за мястото нямаме. Щом се чудите - Граждански клуб в Стария град. Друго място - ама е мъничко и може и да го напълним компанията - клуб на фотографа или фото клуб или както му е там фото името, до тунела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Трябва да се мисли за кръчма, в която няма да ни кажат в 11 часа, че е време да си ходим. Според мен в Даяната срещу Тримона е едно много добро място, защото са 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Даяната не е много за нашият тип събирания. Не сме нито лъскави, нито топирани, нито ще ходим на чалга после. Мисля, че в Хъшове беше добре миналия път. Също може и в предложеният Граждански Клуб. А може и в Потомци отново. Последния път като бях преди 2-3 седмици, малка БГ водка беше 80ст. Картофите със сирене бяха 1.30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ако набарате заведение с груба олд скуул чалга...идвам и аз :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Тая събота бях в Тони 2000 до 8-ми блок. Приятна музика, бачкат докато има хора и е готино като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 За Хъшове знаете, че сме си у дома, но не забравяйте че мрънкат за шума... Ако се реши само звъня на Иво и сме готови. А може и в Потомци отново. Последния път като бях преди 2-3 седмици, малка БГ водка беше 80ст. Картофите със сирене бяха 1.30. Ако това е онова заведение, в което имаше 3 туборга и 2 бутилки ракия и чакахме 40 мин картофите на Ники и ги сбъркаха, много е вероятно да ти напудря ушите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Тая събота бях в Тони 2000 до 8-ми блок. Приятна музика, бачкат докато има хора и е готино като цяло. Няма сила на света, която да ме замъкне в това ултра скъпо, мега неприятно, хипер зачукано заведение. Даяната е доста по-евтина и доста по-удобна за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Няма сила на света, която да ме замъкне в това ултра скъпо, мега неприятно, хипер зачукано заведение. Даяната е доста по-евтина и доста по-удобна за всички. Аз само предложих Където кажете в крайна сметка. Мене ми беше добре, но пък и компанията беше страхотна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Тая събота бях в Тони 2000 до 8-ми блок. Приятна музика, бачкат докато има хора и е готино като цяло. Много далеч това Тони. Много трезвеници ще останат, защото всички трябва с коли да ходим. Ако това е онова заведение, в което имаше 3 туборга и 2 бутилки ракия и чакахме 40 мин картофите на Ники и ги сбъркаха, много е вероятно да ти напудря ушите. Аха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 За кръчмата на Серкови (така се казват собствениците на t2k) на мен ми е близо, но никога не съм харесвал т'ва заведение. Иначе... струва ми се, че Хъшовете са си добра алтернатива. За Даяната не знам - никога не съм бил там Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 +2 евентуално, ама хич не се знае. Иначе Даяна? Вие да не сте сперкали. За форума не ни трябва такава думканица. Евтина? Да бе да.... Пък, честно казано Тонито по-бива. И на мен не ми е много близко ама кво му е, нали и бакшишите трябва хляб да ядат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Е да ама като почне програмата в тва Тони кво правим? Говорим си на ухо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ще гледам и аз да дойда. Тонито и за мен е супер зачукано. Даяната не е толкова зле, поне е спокойно, че няма да те изгонят. И не знам откога там ходят "лъскавите"?! Пък и кога стана "скъпа"!? Все пак, не е важно мястото, а компанията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 1. Psihara^^ 2. magdanoz4o 3. Killer-a 4. Antares 5. w00x 6. netrootbg 7. Raptor 8. chistach alpha 9. chistach beta 10. kotora 11. mIRCata 12. mIRCовица 13. jozo (евентуално) 14. galchenceto (евентуално) 15. Asssasssin До тук - бива. Може и още. Такам - Т2К и Даяна отпадат заради общо несъгласие. До тук Хъшовете са вариант. Помня 1 добра среща в заведението до Чистачите... Старите Българи МАЙ? EDIT: Без да искам ни натресох и Глория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.