Antares Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 "Глуп" някакъв лаф от северозападналия резерват ли е? Не я намерих думата в уикипедия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 "Глуп" някакъв лаф от северозападналия резерват ли е? Не я намерих думата в уикипедия... пф... колко ли време ти отне да го измислиш тоя отговор. "северозападнала" ти е северозападналата част от мозъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ако твоя мозък притежава някакъв вид жироскоп и остава с постоянна ориентация спрямо посоките на света (което би било възможно с доста малък размер) - при нормално развилите се човешки същества не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ако твоя мозък притежава някакъв вид жироскоп и остава с постоянна ориентация спрямо посоките на света.... Еее..., девойчето все пак не е птица де.... (нито голяма, нито малка...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Ако твоя мозък притежава някакъв вид жироскоп и остава с постоянна ориентация спрямо посоките на света (което би било възможно с доста малък размер) - при нормално развилите се човешки същества не е така. Пешо,Пешо. А това сигурно цял ден си го мислил. Що не вземеш да си гледаш работата,и да отговаряш на неща,които се отнасят за тебе. Не помня лично към тебе да съм се обърнала в първия си пост,относно снимките.. Ех,навсякъде да се обадиш,иначе как ще разберем колко си умен? Всички знаем,че не е точно така. Аре,няма смисъл да се мъчиш цял ден да мислиш нещо умно,за да го напишеш тука,и някой с колкото твоя мозък да ти се смее на тъпотията. Наистина,не се мъчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Заповядай: Дано ти е олекнало поне :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 23.10.2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Не се научихте, че ПЕТЪК е деня!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Еми... Сега ще го изкоментираме и решим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Не се научихте, че ПЕТЪК е деня!!!! Защо? Аз петък бачкам ама ще си трая тоя път защото помня един път ми излезе работа в събота после ме направиха на нищо как заради мен сменили деня после аз какъв несериозен съм излезнал... не че няма нещо такова ама чак колкото ме изкараха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Айдеее, този път и аз идвам. Петък, Събота..и за двата дни ще съм онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Аз все още не мога да кажа нищо. По предварителни планове трябваше да съм в Пловдив по това време, но нещата малко се промениха и за момента не е ясно. Ще разбера до 3-4 дена и ще пиша дали ще присъствам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Защо? Аз петък бачкам ама ще си трая тоя път защото помня един път ми излезе работа в събота после ме направиха на нищо как заради мен сменили деня после аз какъв несериозен съм излезнал... не че няма нещо такова ама чак колкото ме изкараха.... Можеше целия пост да си спестиш Ще дойда. Ама с Тйеди ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Нйе. Самичък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Много е голЕма или вече я НЕМА Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ще ми я счупите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Можеше целия пост да си спестиш Можеше ама нямаше да съм аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ще ми я счупите. Или ще ни счупи Beware - she's a player ///////////////// N.B. И така едни старци си седяли... Дето к*рове са яли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Освен да го бяхте направили на брат ми на рожденния ден,а ? Аз ще пропусна тоя път очевидно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 А ако е в петък? 22-ри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ако е петък ще ми се наложи да дойда около 21:30-22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.