gado Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Гадолине,изобщо не си ми разбил сърцето,знаеш,че бях напълно съгласна с тебе,нека да го забравим тоя разговор просто.. да же не помня точно за какво говорехме,само знам,че съм изглеждала доста тъпо.Както и да е. Това е забранена тема,нека да не я обсъждаме,моля ви. Проблемът е, че имам слонска памет за детайли, пък и имаше и доста сеирджии.... Ама щом си рекла..., може би... => Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Леле, това ми напомня за студентските ми години. А аз откога не съм се напивал безпаметно Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Сериозно ли?? Кофти.. Няма значение Другият път само 3 ракии ще пия,толкоз. едит: Веско, монитора ми не е наред ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Хора,аз много се напих и се чувствам страшно неудобно! Горкият Галин! Горките хора,съжалявам.. още не съм видла видеото,нямам и намерение да го правя,направо се срамувам.. ужас.. иначе срещата беше супер и с удоволствие ще присъствам и на следващата. Много съжалявам,5-тата ракия ми дойде в повече.. изобщоо,изтрийте го това виео,преди да го видя и забравете ,че сте ме видели на тази сре ща. Наистина. Ужас... Няма какво да се притесняваш. На практика на един купон ако никой не се изложи, значи е бил ебахти тъпия купон И не се притеснявай, не си само ти дето си се изложила, още доста хора се постарахме Монитора четвъртък мога да мина да го видя. Или утре ама утре хич не е сигурна работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Няма какво да се притесняваш. На практика на един купон ако никой не се изложи, значи е бил ебахти тъпия купон И не се притеснявай, не си само ти дето си се изложила, още доста хора се постарахме Монитора четвъртък мога да мина да го видя. Или утре ама утре хич не е сигурна работата. Кой, кой? Аз излагания не видях. Много съм заспал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ти ли ми ги задаваш тия въпроси точно ?? С Ванчо само дето не се наплющяхте на масата Или под масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ти ли ми ги задаваш тия въпроси точно ?? С Ванчо само дето не се наплющяхте на масата Или под масата Aaaa. Бъркаш ме с някой. Аз на Иванчо даже във въздушното му пространство не съм навлезъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Aaaa. Бъркаш ме с някой. Аз на Иванчо даже във въздушното му пространство не съм навлезъл. Айде да не взема да пиша по темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Еми Глория то за тва като седнеш на маса не пиеш само Ти не си изяде 1/3 от салатата след тва кажи ми как да не се наковеш като мотика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 И зависи за кой говориш и кой колко носи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Не, честно. Или минавам на нещо, от което не ме цепи тиквата, или спирам да пия. Баси, пак съм изтървал резила А к'во е правила Глория? Освен, че е пяла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Правила е стриптийз по масата, как какво Бъзикам се защото аз последен дойдох и първи си тръгнах (hosta не го броим - той просто ми пазеше стола докато дойда), но ми се иска да видя нечии физиономии докато четят горното изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Само аз съм осведомен в подробностите ...., ама няма да кажа, щот съм джентълмен (не в онзи смисъл)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Правила е стриптийз по масата, как какво Ех, дядо, дядо.. Глупости говориш Не се притеснявай, Виден ме "сватоса" със 7 човека от масата,явно за мезе съм ви много удобна Гадо, каза,че е имало сеираджии,а и сигурно си подшушнал на някого,ама няма значение.. Иначе ако не си,благодаря ти много. Котора за сметка на това,си изяде всичко,чудех се от кога не е ял. Що не ми изяде салатата? Айде да не взема да пиша по темата... Ти нали не беше? ---------------------------------------------------------------------------- А кой е повърнал във видената колибка в крайна сметка? ---------------------------------------------------------------------------- А Ангел и Иван съдбата ги събра просто! Един за друг са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Къде не е бил, че ми стана интересно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Къде не е бил, че ми стана интересно ? Значи той е човека с табакерата! Или не. Веско,кажи ми! Май се сетих кой е................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Абе Глория каква ракия пи да заведем дело срещу производителя? Явно сериозно нарушава мозъчната дейност. С кого съм те сватосвал бре моме? И как точно реши, че netroot не е бил на срещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ми той Иван беше до мене цяла вечер Между мен и Караман. Netroot демек. Иван си му е името. Ебахти обяснението написах. А табакера нямаше, щото не пуши Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Този с табакерата беше Митьо а.к.а Hate. Да ви светна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 И аз искам табакера, не е честно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ми той Иван беше до мене цяла вечер Между мен и Караман. Netroot демек. Иван си му е името. Ебахти обяснението написах. А табакера нямаше, щото не пуши Да , последно за него се сетих. Той може 2 пъти да ме епогледнал,но и два та бяха странни и критични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 В грешка си Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Абе Глория каква ракия пи да заведем дело срещу производителя? Явно сериозно нарушава мозъчната дейност. С кого съм те сватосвал бре моме? И как точно реши, че netroot не е бил на срещата? Ами изоб що не знаех че е бил там! Апък ти,Видене, тръгнна да изброяваш сума имена,там,в твоята част на масата,като бях седнала при вас за малко. И те питах не те ли е срам. Хахахах.. кога е следващата среща?Ще ме видите в нова светлина.Няма да пия. И ще дойда с РОКЛЯ,Ванчо.Като Еос. Никакво пиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ние на срещата ходим за да гледаме пияни бели жени. Има и друго пияна жена - весела къща Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 И какво като и ако съм изброявал имена??? В какви фантазии се вкарваш? Ела ела с рокля другия път, цяла вечер ще ти е на врата ХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.