RaptoR Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 +1. Eвентуално. Ник'ви баници няма да ви нося. Да ми донесеш творение! Оставям на теб да избереш кое, защото на мен всичките ми харесват. Естествено топ е заека Дам. Sitting on a tree. K I S S I N G. It was high time to come out of the closet Абе от толкова пишещи хора, само едни и същи главно ходят на срещи. Другите да не ги е страх от някой? mobo е най-плахия ------------------------------- Ванчо, нещо не си виждам името в списъка ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 mobo е най-плахия Сигурно го е страх, някой да не го бие, че с доста хора се е заяждал.......ей го и сега пак "фино и с най-добри чувства" е клъвнал Лил Стенли в темата за снимките. А може просто да няма интерес да се виждаме "на живо". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 mobo е най-плахия А. Да не е само той. host lil`stenly и още една камара народ дето пишат редовно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 @Raptor, под номер 7 си! Мобо го поканих лично. Той ми отказа с довова, че ми е малка е-пишката. Лил стенли, поне аз, не го искам на среща. Но с хост бих пил 1 ракия.. С удоволствие. Ся ще го потормозя да дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Наистина, има такъв момент, че от толкова години съм в този форум пък един път не съм дошЕл на среща. Ако трябва да съм честен то аз и разглеждам форумите /и интернета/ различно от реалните си познанства с хората. Обещавам поне за 1 ракия да мина - ако мене не ме "мине" сесията Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 айде захванахте ме пак. а мислех че имам напредък. и за кво съм ви? после като пиша "заядливо" да се самоцензурирам от вежливост (или по-точно от загуба на обективност)? или за да имате повод да ми натяквате, че щото сте ме видяли на живо и сме станали големи приятели от изведнъж и не е хубаво така да се постъпва с крехките ви душици? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ехее, то било чак на 6ти февруари. Мисля, че ще съм в Пловдив по това време, така че може и аз да дойда. Ще потвърдя допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 айде захванахте ме пак. а мислех че имам напредък. и за кво съм ви? после като пиша "заядливо" да се самоцензурирам от вежливост (или по-точно от загуба на обективност)? или за да имате повод да ми натяквате, че щото сте ме видяли на живо и сме станали големи приятели от изведнъж и не е хубаво така да се постъпва с крехките ви душици? Не мисля, че има човек във форума, когото можеш да накърниш по някакъв начин. Всички знаем, че действително си 1 голямо пухино мече, което се нуждае от голям гуш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Пак ще се набъркам,с което дразня всички,и въпреки това дойдох Не сте страшни,хич, но пък някой може просто да не намира за необходимо да идва,всеки си има право на мнение,не е нужно да карате хората да се оправдават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Всички знаем, че действително си 1 голямо пухино мече, което се нуждае от голям гуш! Въпреки, че някои мечета е по-добре да са така -> , мисля, че мобо не е от тях....а и много зависи все пак кой те гушка -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Хе-хе, Midex, винаги знаеш какво да кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Според плановете ми до момента се пада на 6-ти да съм в България. Не мога още нищо да потвърдя. Ако glory нямаше да присъства щях на 100% потвърдя присъствието си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Хахахаха. Стига грубости бе хора. Оставете ги за вечерта на срещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ако glory нямаше да присъства щях на 100% потвърдя присъствието си. !! А стига бе! Ще взема да не дойда зарад теб,май не си идваш много често. Ще се редуваме. Ама ти сериозно ли? Хора,кажете му че не съм толкова досадна на живо. Ти пък,заради една нищо и никаква си Глори няма да дойдеш.. А ако наистина съм ти неприятна,ще ти отстъпя мястото си.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Според плановете ми до момента се пада на 6-ти да съм в България. Не мога още нищо да потвърдя. Ако glory нямаше да присъства щях на 100% потвърдя присъствието си.Иване, ше ти нарежа гумите на опела! Ай глупости ся, е*и я като те дразни форумно. Сядаш в другия край на масата при Иван и Виден и си 6+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 !! А стига бе! Ще взема да не дойда зарад теб,май не си идваш много често. Аз си идвам доста често, но последните няколко пъти срещите винаги бяха когато ме нямаше. Иване, ше ти нарежа гумите на опела! Ай глупости ся, е*и я като те дразни форумно. Сядаш в другия край на масата при Иван и Виден и си 6+ Аз ще дойда ако имам възможност. Не пречи обаче да я тормозя до тогава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 1.w00x 2.Psihara^^ 3.Stasio 4.Chistach1 5.Chistach2 6.glory 7.Raptor 8.kotora 9.Aquila 10.Aquilka 11.Gado 12.Mirca 13.Мирковица (optional) 14.2nd.L.S. (optional) 15.Antares (optional) 16.djadomraz (optional) 17.Pit_Bull (optional) 18.host (optional) 19.netroot (optional) 20.Midex (optional) Започна да се заформя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Започна да се заформя една optional среща бих казал аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Възможно е и Гадовица да присъства (ще се потвърди допълнително) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ако се докарам в Пловдив до тогава и аз ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ако netrootbg дойде аз ще съм там 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Щеше ми се да мога... ама изпит на 7-ми :/... Дано си изкарате яко :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Ако netrootbg дойде аз ще съм там 100% Браво бе! ***кински номера. "Ако тоя дойде и аз ще дойда, иначе съм на кантар." Поне на лично да му го беше написал. Дядова работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 .. е*и я като те дразни форумно. Ае малко по-така се изразявай,да не ти оскубя къдриците.. Не пречи обаче да я тормозя до тогава . Недей,че снощи не успях да заспя,само за това мислех. ----------------------- Галя и Жоро що нищо не казват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Ти не можеш ли просто да млъкнеш?!?! Темата е за форумна среща, а не за това колко си дразнеща, как те е яд, че нямаш на Пешо косата или нещо от тоя род! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.