AssassiN Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Абе, да кажем, че идваш от "Железарска". Вървиш си, подминаваш Енергото, подминаваш Природонаучния, подминаваш Младоженския и на 20-30 м след него, от лявата ти страна е заведението. Отдясно се пада бившата Градска баня, в момента е мебелен магазин, ако не е фалирал. Има табела, пише Авитохол. Качваш се, и се оглеждаш за познати... Все пак, ето и карта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Какво става,хора? Вълнувате ли се? Аз нямам търпение да си сложа корделката на главицата и да си облека костюмчето с плисираната поличка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Направо не се сдържам в кожата си. Утре имам час за фризьор рано сутринта, специално за случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Какво става,хора? Вълнувате ли се? Аз нямам търпение да си сложа корделката на главицата и да си облека костюмчето с плисираната поличка. А какво е корделка? За диадема ли става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Мисля, е буквално значеше панделка, която се завързва на главата, вместо диадема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Пък психара като пич ще е с някво прасе.No idea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Понеже му изгубих края някой може ли да каже евентуално от колко часа ще се събираме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 По пътьом към музея хвърлих едно око на заведението и ми се стори, че все още си пише "При Бачо", да ми се е привидяло? И утре ще дойда направо от работа, нали нямате нищо против моите... хайвани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 18:30 на пощата май беше контролната среща, на която Ваньо ще поведе манифестацията към заведението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 18:30 на пощата май беше контролната среща, на която Ваньо ще поведе манифестацията към заведението Умно дете. И - не. Няма да съм с шапка прасе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Винаги ще останеш в сърцата на хората с шапка прасе. Уви, с шапка или без, аз няма как да стигна до Пловдив за тази среща. Е, има, но би било по-голямо безумие от това, на което съм способен по принцип. А как само ми липсват някои персонажи от миналото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Ха, добро утро! Има ли отказали се в последния момент, да коригирам резервацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 1. AssassiN 2. Psihara^^ 3. glory 4. Antares 5. gado 6. mIRCata + 1 8. chistacha + 1 10. Aquila + 1 12. w00x 13. Blitz^^ 14. Xeon 15. kotora 16. jozo 17. galchenceto 18. Raptor 19.smirnoff - VIP 20.puF4o 21.Yorkie (поне така е писал на предната страница) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Хубава форОмна среща се получи, макар да нямам база за сравнение... Жалко , че за бар бяхме само 3-ма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Много си бърз беееееее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Обявявам форОмната среща за закрита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Хубава форОмна среща се получи, макар да нямам база за сравнение...Жалко , че за бар бяхме само 3-ма... в такъв случай имаш доста добра основа за по-нататъшни сравнения доста добра среща беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Снимкoвият материал - тук Кой се познал, познал. Който не, здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 И аз съм очарована! Мили хора сте А пък си забравих яйцето от Антарес,ще трябва да ми вземе още едно Много добре си прекарах,не знам за вас. ред: Днес аз се наслаждавам на сандвичите на Жоро А пък сутринта бях хубаво нацелувана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 И аз съм очарована! Мили хора сте Апък си забравих яйцето от Антарес,ще трябва да ми вземе още едно Много добре си прекарах,не знам за вас.ред: Днес аз се наслаждавам на сандвичитед на Жоро Апък сутринта бях хубаво нацелувана :laughing: То хубуу сандвичите му, а защо от неговия акаунт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Може да е станало като в онзи филм с размяната на телата. И сега Глория е в тялото на Жоро, пък той в нейното Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Мхм... Аз се чувствам доста добре в нейното тяло..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Мхм...Аз се чувствам доста добре в нейното тяло..... в нейното лично собствено тяло или .... отиваме да хапнем шкембе чорба на х-жа здравец ако има и други екстремисти ще се радвам да се видим отново на по шкембе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Ох, главата ми... И защо не дойдохте на бар бе несериозници!? Асасин и глория се предадоха рано рано, пък на мен ми се седеше и се наложи на бързо да събирам телефони! Другия път по-сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Добре сте си изкарали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.