AssassiN Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Има едно "Синьото" до бившия "FOX" в Смирненски. Много добра цаца и непретенциозна обстановка. И маси отвънка! Нещо като Рахата в добрите му години... Може да пробвате там. Бирата е 1.50 лв!!! Цацата е 2.00 лв. Останалото не знам как е, защото не съм го пробвал никога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Ако е за това за което се сещам , поста ти трябва да изглежда така .. Има едно "Синьото" до бившия "FOX" в Смирненски. Много добра цаца и непретенциозна обстановка. И маси отвънка! Нещо като Рахата в добрите му години... Може да пробвате там. Бирата е 1.50 лв!!! Цацата е 2.00 лв. Останалото не знам как е, защото никой не е оцелял , за да разкаже ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Ами не знам, аз съм с много добри впечатления. Просто винаги съм ходил за цаца и бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Не само, че е скъпичко, ами сервитутките са толкова усмихнати, че направо ти се отява. Верно последните 2 месеца не съм ходил там, но на мен винаги са ми се усмихвали... Има едно "Синьото" до бившия "FOX" в Смирненски. ... Абе има едно "Синьото" на Боровец и да ти кажа е уникално добро заведение! Каква скара хапвах там няколко дни не е истина - все едно сам съм си я правил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 М'да, в Рахата ние сме част от менюто. На комарите. Ако до петък решите да идете някъде извън Виден - споменете в темата. Бих дошъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Ако до петък решите да идете някъде извън Виден ======== Все още не виждам кандидати за идване където и да било, освен 3-4 човека. При това положение е излишно да превим каквото и да било, защото няма да е Форумна среща. Аз у дома събирам повече хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Може би и аз ще се явя за час - два...., че в събота имам рано ставане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 От нас имате 2 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Взе да замирисва на 7-8 човека, продължавайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Аз ще съм но ако е по-рано и ако е на малко по-културно място от Пожарната че миналия път умрях от студ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 И от моя страна сме двама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Еми аз не знам още утре съм на рожден ден и нз дали ще мога да се измъкна да не ходя да правя зарзават на село. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Аз засега ще идвам...дано нещо не се обърка работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Разбрах само,че ще е на 28.08., не разбрах къде. Но така или иначе не съм от Пловдив,и едва ли ще мога да дойда,но друг път с удоволствие ще присъствам. Предстои ми оглеждане на квартирка и се надявам всичко да е наред. Приятно изкарване ви желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Айде стига с тия Петъци де! Иначе мога да препоръчам едно много добро заведение с много ниски цени и хубава кухня. Намира се в началото на Стария град, горе до Академията. Казва се Потомци. Има и градина вън, но до към 11 има комари. Самоче хората раздават пръскало, да се маже човек ако го хапят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 За петъците се сърди на Виденчоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Я си направете статистика ако искате кой е за петък и кой за събота. За мен петък е много по-удачен по ред причини, но пък основната е че в събота няма как да се включа (всяка една събота). Ако има толкоз мераклии оправяйте се в събота - мен лично не ми е проблем. Подозирам обаче че само 1-2 човека реват срещу петъка - най-удачния ден за джумбиши с опция наспиване и пълноценен уикенд след това. Разсъждавам си ей така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Съботата мен обикновено ме хваща липсата тъй че Петъка като че ли е по-добър избор... ПС: Едната "мома" си намери оправдание ... любопитно ми е другите 2 и особено тази която щеше да черпи мусака какво ще кажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 - най-удачния ден за джумбиши с опция наспиване и пълноценен уикенд след това. Разсъждавам си ей така... Именно. Затова тогава излизам и аз. Именно в това ми е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Да взема ли някое-друго тесте карти, или да не смесваме с горната тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Съботата мен обикновено ме хваща липсата тъй че Петъка като че ли е по-добър избор... ПС: Едната "мома" си намери оправдание ... любопитно ми е другите 2 и особено тази която щеше да черпи мусака какво ще кажат Петък е правилен избор и според мен. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Тя, тази дето щеше да черпи мусака се е потопила така, че ни буйовете и, ни шнорхела и се виждат.... (още по-малко пък моите ризка и пешкирче) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Аз няма да мога да дойда Приятно прекарване все пак ако се съберете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Дотук виждам освен мен и жената следните официални лица - Чистачите, Пешо, Наско, Иво и Яна, Ники, Галин, Xeon... къмто 11 човека. Дворчето в Хъшове е в летен режим, така че фиксирам една 15-ка там. В колко часа да бъде старта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Към 19:00 - 20:00 мен лично ме устройва перфектно......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Къде са тези Хъшове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.