Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

И какво стана сега??? Пламен лекува хард, Ники работи, другите заети, накрая Пешо ми се обади от Рахата че никой няма и се прибра. Направо избеснявам че тръгнах от Банкя, където се плануваха риби на скара и бяло винце... Много несериозна история...

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Мен ме издразни, че беше едитнат началния пост, без да има твърдо потвърждение от почти никой... Щото отварям форума, цъквам на срещите, гледам началния пост едитнат, гледам днес, 18:30, Рахат и направо скочих на колелото и газ...

Така е - куца организацията... и една шапка-прасенце.....

Иначе аз доста отдавна казах че през седмицата вечер ми е невъзможно да отида някъде...

Аз бях там към 7, нямаше никой и си тръгнах... пак си направих шоуто де, ама форумна среща преди РД щеше да ми влезе перфектно :Д.

И какво стана сега??? ... Много несериозна история...

Не разбирам защо се оплакваш...нали ти го казах и по телефона - то си беше ясно, че този път организацията никаква я няма, аз и затова не писах нито веднъж в темата. ;)

Отделно, че сега нямам време за срещи, но ако бях видял, че има шанс за събиране....като свърших вечерта с диска към 21.30...щях да прескоча, пък даже и да е за половин час.

Не разбирам защо се оплакваш...нали ти го казах и по телефона - то си беше ясно, че този път организацията никаква я няма, аз и затова не писах нито веднъж в темата. ;)

Отделно, че сега нямам време за срещи, но ако бях видял, че има шанс за събиране....като свърших вечерта с диска към 21.30...щях да прескоча, пък даже и да е за половин час.

Аз предлагам да събудим RaptoR ей сега и да отидем да направим една форумна среща :P

Аз към 7 ч. бях там и чаках до 8.Оглеждах се за хора от предишната среща,но май никой не е бил там,или просто аз не съм забелязал.

Факта е един. За да се организира една такава среща трябва една критична маса от хора да кажат "да, тогава и тогава, в толкова часа ще дойда". Щото не сме безделници, като едно време, да ни е се тая, да не ни дреме, повечето от едновремешните муцуни бачкаме, някои жени си хванаха и т.н. Така че или трябва да се планират с месец предварително, или... не знам... срещите да се разпаднат до миниатюрни организации, направени по скайп на отделни форумни групички... Щото май втори опит за среща пропада вече...

• 1 month later...

Лятото ще свърши без да се съберем на открито! Безсрамници! Добре че аз правя разни Форумни сбирки от време на време, иначе ще се забравим!

Следващия петък предлагам да се съберем навън. И няма да допусна долен провал като последния път. Всъщност по-добре никога вече да не говорим за последния път... Срамота е.

Уф...ще гледам да вместя по някъв начин....Ама в събота съм на работа, та не знам...

Оффффф, ще гледаме да дойдем, въпреки че петък следобед би трябвало да съм в шопландия.

Е то алкохол не трябва когато има мухабет :)

Какъв мохабед без бира бе момче? :) Ти си на лимонада това е ясно... Обаче вие пак ще го правите в мое работно време това събиране...

Е то алкохол не трябва когато има мухабет :)
Е сега Виден те претрепа с камъни и празни кегове.

:rofl:

Е дядо мраз работохолик ще станеш :(

А добрутро, аз отдавна съм такъв... а и почвам да бачкам вечерта та до разсъмване...

Иве, един кег ПРАЗЕН е 80 лева - айде по-полека да ги разхвърлям извън буса на доставчика :laughing:

------------------

Ники, да ти пикам и на работата - ако искаш с теб от обед да почнем :tongue

Освен това детето ти казва, че е силно под 18 - кви бири, кви 6 скъпи стола :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...