lil_stenly Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Щом няма да има, ето една моя снимка да не тъжите хахаха, това е преди да си взема сутрешното кафе и след леко тичане из квартала... около четири часа вечерта някъде. (Не съм се бръснал явно.) It is mе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Щом няма да има, ето една моя снимка да не тъжите хахаха, това е преди да си взема сутрешното кафе и след леко тичане из квартала... около четири часа вечерта някъде.(Не съм се бръснал явно.) It is mе Ебати вампира...чак очите му червени като на върколак...трябваше да се снимаш и по-надолу, да видим имаш ли козина и косми по дланите...и копитца... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Спокойно, нямам такива аксесоари, пък и имам достатъчно "козина" на снимката, както виждаш сам. Имам снимка излязъл от банята и там ясно се вижда. Качил съм един гиф, може да се убедиш сам дали имам козина. П.П. Както се вижда, излиза ми все повече козина с времето. ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 П.П. Както се вижда, излиза ми все повече козина с времето. Да, известно ми е...колкото повече наближава полунощ, толкова повече козина започва да ти изниква и очите да кръвясват...като на оная снимка в 4 през нощта... Ай' стига майтапи вече, ами кажете кога се очертава следващата среща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Имам си обожател май. Айде ще се срещнем в пожарната някой път, тамън ще "вечерям с вас" ! Хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Имам си обожател май. Айде ще се срещнем в пожарната някой път, тамън ще "вечерям с вас" ! Хахахах Ти пък къде се слагаш...аз излизам само с красиви вампири, върколаци, таласъми, etc. и то само ако са от женски пол, така че не може да се класираш, сори. Ти не схвана на къде бия, в този случай "сладкишче" означава десерт след ядене... Да...доста праволинеен съм, а освен това и малко недовиждам..."сладкишчето" не го мяркам никъде преди този пост, тъй че не схващам нестандартната ти логика на изразяване. :ph34r: А що се отнася до "вечерята с вас"...и с това не мож' ме уплаши - от доста години живея с една вампирка, дето ми смуче кръвчицата, тъй че отдавна съм развил имунитет....а и след като се пръкна сина ми...той пък що финанси ми е изсмукал досега...просто не е истина как успя да се пръкне такъв идеален вампир и той... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Ти не схвана на къде бия, в този случай "сладкишче" означава десерт след ядене, а не среща. - Това смайли трябва да го вкарат във форума според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Последно, утре ще се срещаме ли, или не? Че нали четох предложения за 7ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Последно, утре ще се срещаме ли, или не? Че нали четох предложения за 7ми... Май няма да има...Виж няколко поста по-нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Айде ще се срещнем в пожарната някой път, тамън ще "вечерям с вас" !Хахахах Имам толкова сребро по себе си, че ще ми стигне за десетина като теб :] Апропо - хайде НАИСТИНА да се съберем скоро, м? 21-ви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 На мен ми е все едно, защото може да съм там, а може и да ме няма, така че си решете на коя дата да се срещате... аз дали ще дойда е друг въпрос вече. Сигурен ли си че е сребро, да не се окаже някаква смеска и само да се правиш на герой? И кой е казал че среброто убива, аз само получавам обриви от носенето му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 21 e добре, мен ме устройва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 И мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Все в гъз... Ще дойда най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Аз май няма как да дойда,ако е на 21 събота....или може да се опитам...някак си....на четири крака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Добре, до момента, доколкото разбирам немалко хора са съгласни на 21-ви. Недоволни? Още не са се обадили вечно незадоволените Ако не - да говорим с Борето да пише 21-ви официална дата ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Последно ще има ли среща тая събота? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Аз продължавам да съм навит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Jozo и gal4enceto като членове на клуба "No money, no business", няма да присъстваме, за жалост :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Всъщност лафа е "Няма пари-няма любов" ама айде няма да се заяждам В тоя ред на мисли, аз е малко вероятно да се появя - не за друго ами щото трябва да бачкам пак денонощно тия дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Ако Пазу и Психара дойдат ще присъствам и аз!Този път 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Чакаме да се отзоват Раптора, с кега на изобилието и кака ви Дарина Нещо те ми се губят от полезрението, наред с Мидекс и Пиромана : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 До края на месеца ми е абсолютно невъзможно да бъда където и да било, поради усилени ангажименти всеки ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ще пропуснем тази среща, няма да съм в града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Половината хора с които исках да се срещна на живо няма да ги има, кой още няма да ходи... да не си правя труда аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.