Midex Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ако уточня някое тихо заведение... да пиша ли и тук? Ами не е най-удачното място... За среща на членове на форум се пуска съобщение в същия форум, който те посещават. Нерде дата.бг...нерде булфорум.ком.....това тук е за среща на нашите членове....а ако си забелязал дори и в подразделите в нашия форум има отделни теми за срещи на участниците там (автомобилите, БФ-съюза преди време и т.н.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 До тук 17 души и още 4-5 несигурни. Този път ще е големо Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 1. "При Сандо" зад военна болница.2. Барче "Бамбуча" -трети етаж в търговският център на "капитан Райчо" 1.Идеално е тъкмо да дойда по чехли 2.Поне да му бяхте научили името.Казва се БамбуДА Лаунч(дж) Иначе вчера говорихме с Психара и аз ще дойда семейно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ТИХО! Беше тайна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 В Тромпета е най добре В Тромпета е най добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ехааа носете апарати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ехааа носете апарати Че защо и другите да ни гледат резила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 не е за други за нас си Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Колко ще е женското присъствие? Да знам да водя ли мойта жена или да я заключвам в къщи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 До тук - 3 момичета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 и ние с жена ми ще наминем Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Можое и да намина, не знам, време много до тогава. btw. някой път трябва да се иде и в гражданския клуб в стария град, След като лятото чаках 60 (шестдесет) минути или иначе казано един час само да ми донесат бира, повече няма да стъпя в Гражданския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Гледам из целия Форум тече реката от спам, а никой не е казал нищо конкретно за утре вечер. Последно има ли резервация някъде? Час определен ли е? Организацията пак куца с ляво копито ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Не, не куца. Всичко е определено и направено. В пожарната се обадих, днес ша остава капаро. Прочети 1вия пост на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Не, не куца. Всичко е определено и направено. В пожарната се обадих, днес ша остава капаро. Прочети 1вия пост на темата. Ще ни побере ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 За теб има място в скута ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 За теб има място в скута ми! Сладур! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 А къде ще е сборния пункт-направо в "Пожарната" или някъде другаде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Мда, харабия, дайте някой малко по-опитен да ни събере тея дет не сме идвали досега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 18:30 е под часовника на пощата. 19:00 е пожарната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ами ... я дайте някоя актуална снимка на някой от утре присъстващите , че като отида никой няма да позная , а като ида в пожарната ептен ... аз съм от по-срамежливите Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Идваш на пощата 18:30, гледаш за група хора дето стоят и чакат, няма начин да не ни намериш там. Просто се огледай и ще разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ми то и аз тка първия път. Отивам, оглеждам -гледам една група 7-8 пича седят. Понеже из форума съм мяркал някоя друга снимка преди това, като видях познати лица и черта към тях. Та така. После вече та знаят и като ходиш ти правят място да седнеш :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Мда, харабия, дайте някой малко по-опитен да ни събере тея дет не сме идвали досега... Кой предлагаш да го направи това? Някой опитен в организирането на сватби примерно да ни покани всеки с бъклица и дрян? А за да се познаваме отдалече предлагам всеки с по една бяла роза на ревера да се закичи Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Тая роза нит за пиене, нит за ядене става, по-добре с по 1 бутилка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.