__smirnoff__ Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 аз не съм обяснил още за проксито, ама предполагам днес ще стане дума и на мен ще ми се наложи абе що не казвате, че съм толкова щръкнал да се разроша още малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 ТОПКА! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 ГолЕма среща сте оформили 5 души Човек да не се разболее Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ам те щяха да идват още, ама се оказаха несериозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 ГолЕма среща сте оформили 5 души Човек да не се разболее В същност бяхме 9 човека, но другите трима ги няма на снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Другия път и тя ще се смее . Я кажете сега кой кой е .. (никове) Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Я кажете сега кой кой е .. (никове) от ляво на дясно : 1.психарка + психар,чистач 1 2.смирноффка + смирнофф,чистач 2 3. 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Хора, тази седмица Петък/Събота също ще съм си в Пловдив. Ако имате желание да спретнем нещо, доста хора ще имат шанса да ми извадят и другото рамо, да ми изпотрошат останалите здрави ребра или просто да ми се обясняват в любов (Ваньо, не, нямам предвид теб, нее, хич!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 ... или просто да ми се обясняват в любов (Ваньо, не, нямам предвид теб, нее, хич!) Помислих си, че говориш за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 хаха, не, теб и теб по-скоро ви мислех в графата с ребрата и раменете Поне според смразяващите кръвта истории, които Ваньо разказа за вас и особено искрената любов, която таите към моята скромна и заядлива личност ;] Ред: Аре сериозно, дайте да се съберем. Има бая народ, с които ми се ще да видя и да се запозная ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 хаха, не, теб и теб по-скоро ви мислех в графата с ребрата и раменете Поне според смразяващите кръвта истории, които Ваньо разказа за вас и особено искрената любов, която таите към моята скромна и заядлива личност ;] Ред: Аре сериозно, дайте да се съберем. Има бая народ, с които ми се ще да видя и да се запозная ;] Повярвай, ако исках да те бия, нямаше да е бой, а побой, но както и Ваньо може да ти каже, аз не се бия за глупости, предпочитам по-цивилизовани методи. Ако наистина исках да те набия, на предишната среща можех да ти покажа условията в пловдивските болници Така че бъди спокоен. А за срещата съм навит, в петък примерно да се съберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Петък след работа... не е много идейно.Поне аз тогава вече съм доста уморен и най-много да заспя докато си лафиме :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Вие сте с идеите, аз съм свободен постоянно. Чистач, бил съм нееднократно из Пловдивските болници, пребивавал съм в почти всички. Така че няма да видя нещо ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 В петък съм в България, но не мога да ви кажа дали ще съм в Пловдив и дали ще имам време да дойда. Ако имам възможност ще се звънна на някой от присъстващите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Евентуално може да успея и аз да намина, макар че пак съм затрупан с ангажименти...Още повече, че в неделя имам практика на дупка, пък тогава е и на сестра ми РД-то....Засега мога да кажа, че петък или събота съм в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Аз пък скоро очаква все гости от други страни , а и трябва куче да търся на един приятел ...всеки път сбирките ви са на неудобна дата за искащите да отидат . п.п. Пък като гледам какви побойнице се събирате , с повече хора ще стане страшно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Аз пък скоро очаква все гости от други страни , а и трябва куче да търся на един приятел ...всеки път сбирките ви са на неудобна дата за искащите да отидат .п.п. Пък като гледам какви побойнице се събирате , с повече хора ще стане страшно . Айде, айде. Без такива. Има един подпис тука във форума за причините и начините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 петък съм до 8 на работа, което значи че преди 9 - 9 и 30 няма да успея да дойда, в събота пък съм от 8, което значи, че съм само до 7 и 30 на срещата И това е в най-добрите случаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Само не разбрах къде ще е срещата ... може да дойда , може и да не дойда обаче . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 С тези няколко снимки приканвам за нова среща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Absolutely, totalу ЗА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 DA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Кога и къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Не. Предлагам Наско да бъде изправен (в ъгъла) пред другарски съд с председател Психара и да бъде порицан публично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.