__smirnoff__ Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Викам и аз да домъкна жената, а? Да види и тя кво е с нормални хора. да не се уплаши само? а иначе кога, къде? 18 часа на пощата ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Нека се разберем къде и кои ша сме.... Аз+гадже, Чистач+брат, Мирка+шеф, Артилерист+жена, Ифчо+никой... Няма ли други желаещи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Аз да съм казал че ще идвам, и защо съм +никой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ти не си Ифчо... Ифчо е смирнофф.. Нали ми забрани да ти викам Ифчо? Ти си батко Иво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Няма ли други желаещи? Няма да съм в страната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Мирка+шеф Що па реши,че съм с шеф? Шефа е в Турция , аз ще дойда със жената. Стига да е ясно къде ша сме и кога се събираме. Че вече много наближава, а като гледам нищо не е решено още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Жена ти е шефа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Жена ти е шефа!!! Да бе позна И що аз съм с шеф, пък Артилериста е с жена - да го беше писал и него с шеф? :цупещо се човече: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ако искате шеф е наречете ако искате жена. То и без друго тя командва повече... Така кажете последно къде ще се съберем и в колко часа. А каде ще ходим може да решим и на място като се съберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 е и аз съм с шефа :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 До тука се очертават 10 човека, като миналия път. Остава резервацийка и час и място на събирането. Куринире, ти няма ли да идваш бе? Или Fallout та държи у вас? Миналия път нещо бързо избяга и не можеахме да си полафим повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Зависело от жена му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Психар, наспами ми пак скайпа с линкове към постове тука по същия начин, забий ми го като 30 минути не съм правил сейв и после просто ми се появи пред погледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Пичове казвайте сериозно какво ще се прави! Да не стане така, ще има среща, ще има, и в последния момент да не се прави нищо. И вместо да отида някъде другаде за вечерта, да ми пропадне. Още малко и ще се откажа от тая среща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Весела среща ви желая, аз няма да съм в града. Защо обаче като гледам така ви куца организацийката Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 кажи къде ще ходиш и ще вземе да я направим при теб Само как ще се връщаме от там където си е по-сложния въпреос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Добрее... Айди някой, който си няма друга работа утре, да иди и да запази 12 места за 18:30 в Пожарната? А ние да се чакаме в 18:00 на пощата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Амммм...ако все още не е направена резервация,пишете ме и мен-може да мина по някое време EDIT:Последно ще се ходи ли или не,за да знам какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 ще има среща нали? Да знам дали да идвам на пощата или да търся други алтернативи за вечерта. ПП Днеска с тия именни дни, дано намерим места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Аз ще съм там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Сори на всички ви хора но баща ми е именник а чичо ми също. Та ние ще се постараем да доидем нашраво в пожарната. Понеже няма как и трябва да ги уважа. от нас на всички. И се надяваме да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Аз няма да мога да дойда...промениха се плановете за деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Снощи, след като обясних на жената какво е прокси, се посмя много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Другия път и тя ще се смее . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.