mIRCata Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 бройте ме и мене. Ще се събираме ли някъде предварително или направо в пожарната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Така че предложението ми е да направим една контролна среща 18:30 на пощата пред часовника, и направо да резервирам маса за 19 часа. Това ме устройва перфектно, защото идея си нямам къде е "пожарната". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 ABC! Ще има с кого да се заяждам цяла вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Аз съм за да се видим 18:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Аз съм за да се видим 18:30 +1 Че иначе както не познавам никой, трябва да ходя в пожарната и да питам по масите - абе вие ли сте от форума :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 ABC! Ще има с кого да се заяждам цяла вечер! Нали знаеш колко те обичам <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Е добре бе къде бяхте последните 2-3 пъти? Наговорили сте се да се съберете "баш га ма няма"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 ABC! Ще има с кого да се заяждам цяла вечер! а аз ще имам кого да бия по кратуната аз съм двоен този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Ти като познаваш повечето за какво не се вясваш ?Иначе сигурно и аз ще дойда ми последните срещи все се случваше да съм на работа (нощна) и нямаше как да дойда. Пък за днес (аз съм ебати каръка, заклевам се) няма да мога да дойда, щото не съм във добро физическо и здравословно състояние, демек не мога да излизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Мен ме отпишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 ми последните срещи все се случваше да съм на работа (нощна) и нямаше как да дойда. Пък за днес (аз съм ебати каръка, заклевам се) няма да мога да дойда, щото не съм във добро физическо и здравословно състояние, демек не мога да излизам. Без сканиран талон за преглед от специалист с поне 2 пачета, твоите извинения не се приемат, ако нямаш такава документация - идваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 де да нямах :D за съжаление папката с епикризи диагнози снимки бля бля бля и т.н. е дебела към 2 санта и половина :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Защо е нужно ти да ходиш при бирата, като бирата може да дойде при теб.. Я адрес бързо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Официално: Среща на пощата под часовника в 18:30 часа! Мен лесно ще ме отличите от тълпата по кожените панталони, рокерията и буйната кичара След това - има резервирана маса в "Пожарната" от 19 часа на името на Петър Стоянов. Чакам ви :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Боже, нали няма наистина да си с КОЖЕНИ ПАНТАЛОНИ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Официално:Мен лесно ще ме отличите от тълпата по кожените панталони, рокерията и буйната кичара za6to nqma ikonka kak 4ovek4e se plqsva po 4eloto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 za6to nqma ikonka kak 4ovek4e se plqsva po 4eloto ? Тия са решили да се виждат точно когато липсвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 И ние с брат ми не успяхме да дойдем, много ни е яд, дано да са се сетили да вземат апарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 аз направих 2 снимки netroot и той май щракна утре ще го сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 аз направих 2 снимки netroot и той май щракна утре ще го сложа Добре бе, човекът който живее най - далече, първи стигна до форума Иначе беше много яко, яд ме е че не съм можел да присъствам на предните срещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Ми вие сте близо и тръмбовате със Ту100 и пеш, пък аз на спирката, таксито и айде у дома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 С такси... Шефче си. Много съм доволен от вечерта! Посмях се доволно, но никой не дойде да бие скорпиона. Е... Следващия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Като разбрах колко и какви хора са се надъхали да ме бият, газят, да трошат всичките ми ребра - май следващия път ще дойда САМО ако Насо се навие да ми е бодигард... и разбира се, ако си носи винкела :] Беше яко. Дано следващия път дойдат повече хора. Винаги е интересно да се запознаеш с хората, с които си се заяждал виртуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Като разбрах колко и какви хора са се надъхали да ме бият, газят, да трошат всичките ми ребра - Я ги дай насам тия :ph34r: Мда....Ще трябва да вадя винкеля...Или поне репелент за гадове Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 като се замисла другият път и аз ще взема да дойда на живо споровете са къде къде по яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.