RaptoR Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Казвайте за да знам да резервирам в Хъшове ако ще сме там. Сряда вечер е хубаво да сме се разбрали вече за бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Ивчо(__smirnoff__) ти ко ми обеща, мамин сине? Че ша дойдеш на сбирката! Айде сменяй се с някой колега и стига си се покривал по тъча. Ние сме двама, Psihara^^, R_a_p_t_o_R - 2ма предполагам, Midex, Artilerista - предполагам пак 2-ма и Xeon май са сигурни до момента - общо 9 души. Други желаещи? Надявам се Aquila и HATE също да дойдат , искам и Juji да дойде с братовчедка си Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 разбира се, че ще направя всичко възможно до утре вечерта ще съм готов с отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Надявам се Aquila и HATE също да дойдат , искам и Juji да дойде с братовчедка си Не че нещо...ама да попитам кой ще е най-малкия който ше е с вас....и на кокло г/д са момичетата който ще идват (ако идват де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Не че нещо...ама да попитам кой ще е най-малкия който ше е с вас....и на кокло г/д са момичетата който ще идват (ако идват де) Ами ако дойдеш ти ще си най-малък/малка, поне от това което видях в профила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Мен ме бройте със сигурност. Само чичо Митко да внимава с пиенето, че ми е обещал нещо за идния уикенд и на кокло г/д са момичетата който ще идват (ако идват де) За теб са TARGET OUT OF RANGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 За теб са TARGET OUT OF RANGE По-спокойно де.... виш ся човек да не се бъзикне малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 За мен не мога да гарантирам,защото на 13 съм малко зает...по-добре не ме бройте,пък ако аз се освододя ще дойда btw това заведение-Хъшовете къде точно се намира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Artilerista - предполагам пак 2-ма Прави сте братлета. Пак ще сме двама. Само да е петък, че събота съм дежурен 24ч. И няма как да се измъкна дори и да искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 btw това заведение-Хъшовете къде точно се намира ? http://plovdiv.zavedenia.com/161 http://www.bgmaps.com/ Предния път чистача така го обясни, че за малко да яде шутове и комбици от Яна Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 искам и Juji да дойде с братовчедка си juji ли или братовчедка й? щото juji не е нужно да идва тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 juji ли или братовчедка й? щото juji не е нужно да идва тогава нали знаеш оня виц за попа с трите щерки ? .................. ......................... - и трите ли дядо попе,и трите ли ? - и трите,и трите,дядовото ! та и вие така,двете в комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Аз ще се постарая да дойда , но за сега не обещавам . Тези събития не са за пропускане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 И аз искам... айде да направим още едно след 19-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 juji ли или братовчедка й? щото juji не е нужно да идва тогава Със или без братовчедки ти пак ела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Бройте и адаша а.к.а. карамана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 на 13 съм аут Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Някой друг ще идва ли? Защото до момемента сме 12 сигурни човека, Juji и laury75 не са казали дали ще дойдат, а има и разни блуждаещи електрони, дето още "не били сигурни", добре ще да кажете дали да или не(да) П.С. поне още един сигурен да сме 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Ти пък сега за една бройка проблем ли ще правиш Пиши ги 13. Резерве и готово! Който дойде в повече ще се сместим, ако сме с един по-малко, ще има повече място за теб (няма смайли с целувка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Ти пък сега за една бройка проблем ли ще правиш Пиши ги 13. Резерве и готово! Който дойде в повече ще се сместим, ако сме с един по-малко, ще има повече място за теб (няма смайли с целувка) Ами аз по принцип обичам да съм точен с цифрите, а "гущера" (много ми допадна това име за @R_a_p_t_o_R , нищо лично ) питаше за колко човека да запази, 12 човека значи 16 места. П.С. Верно няма смайли с целувка, за толкова години в тоя форум явно не ми е трябвало Това е като забележка за модераторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 13 с бате Гойко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 П.С. Верно няма смайли с целувка, за толкова години в тоя форум явно не ми е трябвало Това е като забележка за модераторите Да...но има и (в краен случай и )...олицетворяващи силна симпатия и привързаност между два индивида, както да речем между Психара и Дефлакс... ...а и модераторите нямаме администраторски права и достъп до емотиконите. П.П. Аз също може би ще намина за по една бира...не ми се ще да развалям щастливото число 13, но ще се прежаля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Викам да резервирам аз 15 места както миналия път пък каквото стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Въпрос към управляващите. Няма ли как първия пост да бъде сменен с някой, на по-активен съфорумец, най-вече от Пловдив. Цялата информация по сбирката трябва да е там, място, час, хората, които ще идват, снимки и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Въпрос към управляващите. Няма ли как първия пост да бъде сменен с някой, на по-активен съфорумец, най-вече от Пловдив. Цялата информация по сбирката трябва да е там, място, час, хората, които ще идват, снимки и т.н. Напиши инфо-то, което искаш да е включено (ти или някой от "активните") и ми го прати на PM или го пусни директно тук; аз ще го добавя към мнението на PSYCHOSIS в началото. P.S. Не е проблем да сменя автора на темата, но да няма обидени после... Така че за тази цел стигнете до единодушно решение на кой да окажа честта :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.