artilerist Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 E значи и ние с жената сме там. Така или иначе и двамата ползваме форума и си пишем с вас колеги. Ще ни бъде приятно да се запознаем. Може да добавите още двама в списъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Щом батко @HATE ще е там, Ваньо е ясен, ще има нови хора, следователно няма как да мине без двамата братя. Надявам се още хора да се включат към забавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Аз ще пропусна в случая. Няма да съм в България. Приятна среща ви пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 @netrootbg спокойно...ще те почетем с една наздравица! Ехеее...че и братята щом идват..ще се съберем.Очаквам още ощееее...къде сте бре съфорумцииии @artilerist епа доведи и жената...ама да знаеш...предупреден си! В смисъл Ваньо спомена че се искат "смели девойки" за да ни изтърпят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 @artilerist епа доведи и жената...ама да знаеш...предупреден си! В смисъл Ваньо спомена че се искат "смели девойки" за да ни изтърпят. @artilerist...и да знаеш....те изобщо не са такива каквито изглеждат....ама изобщо....не се лъжи от простотиите, на които ще станеш свидетел.....в живота изобщо не са такива.......много по-зле са! Шегувам се, разбира се....нищо кой знае какво извън общоприетите стандарти не правят...просто от време на време се веселят малко повече. ....е...понякога клоунът пред Макдоналдс го отнася, но това е друга тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 @netrootbg спокойно...ще те почетем с една наздравица!Ехеее...че и братята щом идват..ще се съберем.Очаквам още ощееее...къде сте бре съфорумцииии @artilerist епа доведи и жената...ама да знаеш...предупреден си! В смисъл Ваньо спомена че се искат "смели девойки" за да ни изтърпят. @artilerist...и да знаеш....те изобщо не са такива каквито изглеждат....ама изобщо....не се лъжи от простотиите, на които ще станеш свидетел.....в живота изобщо не са такива.......много по-зле са! Шегувам се, разбира се....нищо кой знае какво извън общоприетите стандарти не правят...просто от време на време се веселят малко повече. ....е...понякога клоунът пред Макдоналдс го отнася, но това е друга тема... Ах не ни стряскаите бе хора . Били сме свидетели на какви ли не ситуации, дори такива които можеби не са ви хрумвали но това също е друг вапрос. И нас ни удря тока понякога, и със сигурност няма да останем разочаровани от преживяното пък както и да сме изкарали. А знаели се може и ние да ви шокираме с някоя история или пък простотия.(но ако е простотия ще е в границите на нормалното.) Та Midex тогава ще имам възможност да ти направя обиколка с мъртвецът ми като на сафари както бях обещал когато tango ме помоли. Е надявам се да се видим в съботният ден или вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 ....е...понякога клоунът пред Макдоналдс го отнася, но това е друга тема... Аххх спомени спомени...при това все приятни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 На мен ми се иска да дойда,ама от колко часа ще е сбирката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Викам да запазя в няква кръчма към... 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Имам желание да дойда , но ще видим времето какво ще каже. Ще поживеем и ще видим ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Имам желание да дойда , но ще видим времето какво ще каже.Ще поживеем и ще видим ... Ти имай късмета аз да съм там и теб да те няма! Само посмей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 True story... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Ти имай късмета аз да съм там и теб да те няма! Само посмей! Е щом шефа ще идва, значи и аз ще се отчета, макар и за малко. ПП и последно къде ще се събираме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Аз, Раптор + жена му (под въпрос и двамата), 2ма братя, Аквила (Ифчо), Хейт + жена, Артилериста + жена, (дееба тия жени начи!!!) Питбул (ша му се молим!), Йозо, Ксеон (под въпрос)... Някой изпускам ли? Та... Кръчма - Пилето? Намира се в Кършияка, на ул. Васил Левски, срещу "Златната рибка"... Слушам Ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Претенции за кръчма аз нямам! Едит: Ваньо не се ядосвай на жените..доведи твойта да я видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Претенции за кръчма аз нямам! Едит: Ваньо не се ядосвай на жените..доведи твойта да я видим. Така така и те са хора. И те имат нужда от такива мероприятия. Иначе времето и кръчмата на мен лично ми допадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 В момента нервите са ми в тавана, но ми е много странно защо , ако някой каже " Сега тръгвамее" скачам както съм по чехли. Незнам дали от алкохола ще мрем ,но от нерви 4356458943965% Няма какво да ми се молите "За ферментирал компот, винаги на ход" Като казах времето ще покаже имах предвид дано съм в града, да не съм се напил и да не мога да стана Те такива работи. За сега чета около 13 човека , ако питате мен бройката е супер , може и повече или по-малко да сме ,нооо ще казваме че сме 13 , защото всеки знае Дръжжжкааата дръжкаата на Пилето кълкатаааа ПП><? Егати спама където направих , но какво да се прави НЕРВНИ ПРЪСТИИИИИ не е истина едно момиче , едно момче , една жена , един мъж , един тЪЪЪЪЪп народ как може да те изнерви но това май не е за тази тема , сори Айде досвиданя момковЦи и Дами ЕДИТ:::: Дам да допълня, искам от Иво една сочна салатка от насекомоядни растения , и също така 2 за мен ако може за вкъщи след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Иванчо, що си ме писал сингъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Иванчо, що си ме писал сингъл? Щото и той ще е сингъл Иначе нека се вникне по-сериозно в аспект къде ще да е събирането, Ванчо гледа да му е близо до дома хахахахах. Да ма прощава, ама това не е определящо в случая .....Отделно е ясно къде част от групата ще довърши събирането.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 .....Отделно е ясно къде част от групата ще довърши събирането.... Братлеее , плашиш ме ами ако е това което си мисля и ти това си мислиш , а вярвам и няколко други човека и те си го мислят какво ти си мислиш , може би мислим за едно и също нещо Иначе ако си мислим за това което ти си мислиш , "Авери" до Кап. Райчо може да се яви добро попадение. Скоро не съм обикалял по кръчмите и незнам къде какво има де . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Аз също имам вариант за задушевна разпивка - Хъшове в Стария град. Мои хора са , можем да се уединим групата и да беседваме - Стояне нямаш право на отсъствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 @HATE Щот нямам, за това не взимам! (Заряза ме преди 3 дни заради друг... Много я обичах ама.. Уви.. ) Та... Искам още желаещи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malka vodka Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Аз също имам вариант за задушевна разпивка - Хъшове в Стария град. Мои хора са , можем да се уединим групата и да беседваме - Стояне нямаш право на отсъствие Dam, niama, a az 6te doida sas Stoian, stava li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Dam, niama, a az 6te doida sas Stoian, stava li? Щом е със Стоян...винаги става....и да е без Стоян - пак винаги става. А ако сте в Хъшовете сигурно и аз ще намина да ви видя...или поне да върна кабела на Виден (който за съжаление не пасна заради различната букса). Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Щом е със Стоян...винаги става....и да е без Стоян - пак винаги става. А ако сте в Хъшовете сигурно и аз ще намина да ви видя...или поне да върна кабела на Виден (който за съжаление не пасна заради различната букса). Ти вземи мини поне за малко. Да видя поне един познат фейс,че иначе никого друг не познавам и не съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.