D-Devil666Hell Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ето доминиращите предложенията досега: Рио - 5 човека Старите Българи - 5 човека Пожарната - 3 човека Бтв не мислите ли,че ще е малко студенко към 22:00ч. на открито Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 дам.. тряаа сме на топличко при всички случай. на мен общо взето ми е все тая стига да е някое .. нормално ресторантче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ако ще се гласува, и аз съм за Рио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 нещо хубаво се заформя като гледам ще гледам да се прибера навреме в Пловдив за да дойда Бройте ме и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Eййй. То много народ бе. И аз да взема да се тропна ли, да не взема ли.... До кога са записванията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 ЕЕее аз тогава съм на купон за рожден ден...кога успяхте да я определите тая дата, аз докато се огледам и вече сте решили Пр прекарване, очакваме снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ъъъмм хора до утре вечерта решавайте где ще се ходи та да се резервира навреме.Утре заминавам на вила до неделя вечерта и като се върна очаквам вече всичко да е решено и направено.Организация организацияяя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PA3MA3AH Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 аз ще зема да дойда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Ето го и мойто предложение: Всички, които ще идват да ми пратят ПМ с мястото, което искат да посетят и % сигурност, които ще дойдат, че темата ще почни да се спами. Утре сутринта обявявам резултати и отивам да запазвам места... (Ако не мога ще напиша тук и ще помоля, някой друг...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Предложението се приема. Имаш ПМ: Name: ... Place: ... Percent: ... P.S. преди малко видях словосъчетанието "админо-модова вечер"... тука е момента да кажа че това звучи супер снобарски и мисля че е крайно време повечко модове да се появят на срещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Намирисва ми на чатърска коч среща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Намирисва ми на чатърска коч среща... Нека нека веднъж бях малко бяхме ама беше супер весело . Като се реши къде ще е нека се напише в първия пост място и час аз незнам дали ще съм в града . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Предложението се приема. Имаш ПМ: Name: ... Place: ... Percent: ... P.S. преди малко видях словосъчетанието "админо-модова вечер"... тука е момента да кажа че това звучи супер снобарски и мисля че е крайно време повечко модове да се появят на срещата Ще се появи част от нас ама уточнете къде ще се ходи да може примерно аз да дойда направо във въпросната кръчма, щото няма начин да се появя 18:00 на пощата. И двете кръчми дето говорим за тях са идеални за случая така че просто го решете в коя от двете и туй то. И после пишете коя е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Нека нека веднъж бях малко бяхме ама беше супер весело . Като се реши къде ще е нека се напише в първия пост място и час аз незнам дали ще съм в града . Аз знам , че ще си в града и ще дойдеш Тъй като миналия път на прецака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Тъй като току що видях поста на Психара^^ и съм убеден, че и други желаещи да дойдат също не са го видели, ъпвам темата, за да може повече хора да му пратят ЛС със заявка за идване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Тъй като току що видях поста на Психара^^ и съм убеден, че и други желаещи да дойдат също не са го видели, ъпвам темата, за да може повече хора да му пратят ЛС със заявка за идване. Добре че темата не е в Buy/Sell, че лошо Толкова се канехме да се видим - най-накрая ще го направим и с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 До момента са ми писали само 12 души... И знам за още 2ма... Аз НЯМА да мога да ида да запазя места! В 18:30 тази вечер ще се постарая да кажа финална бройка и ще ПОМОЛЯ някой да иди да свърши тази работа вместо мен. Старите Българи води убедително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Аз мога да се разходя, стига да ми бъде разяснено къде точно е. Знае ли се дали ще искат капаро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Старите Българи адрес: гр.Пловдив, булевард Брезовско шосе номер 126 телефон: 032/968 096 работно време: 16:30-02:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 То хубаво в Старите Българи, но... Сбирка под часовника на Пощата , а после на булевард Брезовско шосе номер 126 ... не виждам смисъл. По - добре да се събираме пред Панаира, или на малкото колело на Панаира. Бройте и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Добре че темата не е в Buy/Sell, че лошо Толкова се канехме да се видим - най-накрая ще го направим и с теб. Приемам срещата с теб само при условие, че ми сложиш поне 20%, че явно съм много примерен и отдавна никой не ме е "уважавал". А иначе за инфо на незапознатите - въпросното място се намира тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 19 души резервация (+ резервите е това) за 19:30 за р-т Старите Българи. Ще искат капаро... Моля някой да резервира... (искат капаро) Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 zna4i ili 19:30 v restorata ili 18:30 pred po6tata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Хайде уточнете сборния пункт, щото кръчмата е на майната си от пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Ето ви предложение за срещата: спирката от страната на Панаира в 19:00 Тъкмо тези от нас които не го знаят ще го намерят. Остава сега да видим точната бройка хора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.