jozo Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Аз също няма да мога да дойда и този път.Следващия път се надявам да успея Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ае да ми направиш 1 услуга... Да махнеш онуй "ако не дойда". И нали твоя фотоапарат няма да е пак онази Нокиа дето я разпродадоха на части емиии незнам, апарата няма да е нокиата, но за идването ще видим, ако успея ще се довлека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ГЛУПАЦИ! ЗАЩО ВСИЧКИ НИ ВЪРЗАХТЕ ТАКАВА ТЕНЕКИЯ! НИКВИ МИЙТИНГИ ПОВЕЧЕ! Н И Щ О!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Мдам... безкрайно сме разочаровани. И тъй като нямаше никакви девойки (представяш ли си, майна) ... бяхме принудени да натурализираме Гудо и една закачалка за дрехи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 afx Как да нямаше девойка даже Психара се снимаше с нея... Ама утре снимки Иначе поне организатора ли да беше дошъл ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 мен все още ме е яд че само Иван се снима с нея :ІІІІ само на него успя да му излезне късмета тази вечер ;((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Мдам... безкрайно сме разочаровани. И тъй като нямаше никакви девойки (представяш ли си, майна) ... бяхме принудени да натурализираме Гудо и една закачалка за дрехи Нидей гъвари тъй шот твоито дупи миришиши на масътъ кът потен язовец. Инак срещата мязаши само дет момъта ни дойде а аз съм флюбен у дибелото дивойче с космити Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ми аз малко не дойдох Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ми аз малко не дойдох Ти губиш... Може да бяхме малко... Ама се наядохме... (даже и готвача видяхме) Edit: Lord_Gudo заради тебе си смених аватара. Я кажи сега тва достатъчно космато ли е или може да се иска още ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ми аз малко не дойдох "ми аз съм малко бременна" е нищо де.. следващият път Ама се наядохме... (даже и готвача видяхме) Абре не знам дали беше готвача ама като видиш как изнасят някой с носилка от ресторант... и ти се отваря апетита изведнъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Искам снимки Ми аз в 6.20 станах от кафенце точно и се чудих дали да идвам ама срещнах едни познати и така..другия път мейби? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Абре не знам дали беше готвача ама като видиш как изнасят някой с носилка от ресторант... и ти се отваря апетита изведнъж Аре стига бе Кой от вас го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 за тва ли беше линейката? то като се замисля 800 грама ориз хич не е малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Искам снимки Ами аз поисках да ги снимам ама не ми дадоха, понеже не били хубави и нямало девойки да им разкрасят интериора... ....а и го предложих точно в момента, когато Psihara^^ гушкаше една закачалка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Изпълвате ме с носталгия .. (:]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Топло е ! 30 и 1 са почивни дни ! Във въздуха витае духа на студената бира ! Точното време за една среща,по възможност на открит ресторант.Какво ще кажете ? Навитаци или убитаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Рахат тепе зове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ако е на Рахата ида ако е в Азия хич не ме бройте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ако е 30-ти или 1-ви идвам за другите дни най-вероятно съм по горите Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Рахат тепе зове? зове,зове ама преди седмица беше стройтелна площадка там някой ако има по-пресни наблюдения да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Къде ще ме водите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Къде ще ме водите? Къде искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Ако е 30-ти или 1-ви идвам за другите дни най-вероятно съм по горите И аз така Ако е понеделник бих наминал да видя какво се твори по тези сбирки Така и така с Гудо не сме се виждали от лан партито насам П.С. w00x, намали си с 2-3 реда подписа, че да ти е мирна главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Къде ще ме водите? Уау... жена! Не мога да повярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.