Lord_Gudo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Срещата мина много яко отдавна не се бяхме събирали бяхме 10 души и чакаме снимките от 2 нокий останали без батерий Сигурно утре че сега и двамата фотографи продължават с накопаването Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Срещата мина много яко отдавна не се бяхме събирали бяхме 10 души и чакаме снимките от 2 нокий останали без батерий Сигурно утре че сега и двамата фотографи продължават с накопаването Аз се надявам от едната нокиа само другата не се знай в какво състояние е в момента Трябваше да продължим другия път уговорката е с твърдо продължение аз си продължавам на домашно Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 снимки след малко едната нокиа, горката, остана без батерия, сим карта и карта с памет тежко ми е, ще плача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 снимки след малко едната нокиа, горката, остана без батерия, сим карта и карта с памет тежко ми е, ще плача... Радвай се че въобще ти ги върнаха Срещата наистина мина добре..надявам се следващият път повече хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 снимки след малко едната нокиа, горката, остана без батерия, сим карта и карта с памет тежко ми е, ще плача... хахах А ти прибра ли си всичко в крайна сметка? Ключове, пари, телефон, панел... че бая неща тафихме по едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 така ето картинките: Тва е психарчо... мааа на някъде с ръка НАТЕ отваря бутилката Пироман гледа нинджаааааааа докато на някой му крадат чарколяците от телефона, други се усмихват на чуждото нещастие... а тва е uzito това е брат 1 а това е брат 2 (сори момчета, не ви помня имената, другия път ще ги запомня) психарът се опитва да снима оператора, сигурно е успял, той ще си каже аууу сладур продължавам в следващ пост за да могат да се видят снимките чистач всичко си прибрах нямам загуби, освен морални и на това момче не му помня името ;( тука е част от масата но комент. сладур келнеееееер!!!!! тва трябваше да е снимка на ориза... а тука някой ме е уловил как дъвча ориз с месо това са от мен, сори за гадното качество... ама техниката е некачествена, другия път с фотохапаратура. Някой ако иска снимките в цял размер да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Браво момци! Документира се срещата Хаха..аз те хванах как дъфчеш ориза хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Тц тц тц ... Това момче на което не му помниш името съм аз Стасьо . Ама няма нищо , случва се на всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Еееее деа мое ли само в някви такива глупави пози да ме фащате поне да ме бяхте снимали кат опънах Психара на масата а виий ... на тия снимки мязам на некъф пияндурник а тва е особено яко за човек дето не пие алкохол ... тцтцтц другия път ша снимам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ??? развитие по темата ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Амииии ако има желаещи за тази събота... Ако няма аз пак ще отида да ям китайско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ами Мое ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Мда ама само 3-ма човека...виждам че няма особено много желаещи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 I'm there.. Ofc Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Искам и аз..да се запозная с някви нови души Ма ше видим...мн забавни снимки ха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Сигурна ли си??? Така де..идва ли ти се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Хм, има няква малка вероятност да са появя. Ако ме искате де. Ама ко го няма Янев няма да идвам пък. Така че HATE, баце, ша са разберем с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ще се разберем момко,ще се разберем Е..ще го бъде ли тази седмица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Хмм... този път имам усещането че ще стане интересно През деня имам да преинсталирам едно сървърче тъй че предполагам че до вечерта ще ми е доволно писнало и ще имам спешна нужда от бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Само че пречувствам, че ако дойда ще съм единственото женско и ще ми става скука чат пат :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Само че пречувствам, че ако дойда ще съм единственото женско и ще ми става скука чат пат :ph34r: Споко... и преди са се престрашавали разни женски определено няма да ти е скучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
newman Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ооооооо като се замисля какви кухи лейки има и за какво ще си говорят по - добре не се разкарвай !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ооооооо като се замисля какви кухи лейки има и за какво ще си говорят по - добре не се разкарвай !!! Що...и ти ли смяташ да идваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ооооооо като се замисля какви кухи лейки има и за какво ще си говорят по - добре не се разкарвай !!! Ахахаха това беше подло Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ооооооо като се замисля какви кухи лейки има и за какво ще си говорят по - добре не се разкарвай !!! ooooooo ми недей мисли тогаа Утре съм зает,но на следващата среща мисля да дофтасам. ПС Абе само в китайски ресторанти ли се ходи или се експериментира edit: Споменавал ли съм,че обожавам бира и цаца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.