Shade Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Хайде де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Нали според N00kiE се изживявам като форумна звезда... Значи .. Там съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Значи работата е ясна събота в 18:30 пред пощата и от там ще се реши дали Азия дали нещо друго ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 ЙЕС ДОЖИВЯХ!!! там съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Време беше Ще се радвам да ви видя face-овете хахах WOOOO!!! Едит:Дано да оздравея до събота.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Е разгеле, надявам се да съм свободен за да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ем... аз идвах няколко пъти. Хубаво беше , ама едва ли някой ме помни... Ама може евентуално да дойда и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Пред пощата сигурно ще рече под часовника и аз ще дойда . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Пред пощата сигурно ще рече под часовника и аз ще дойда . СРЕЩУ часовника, от другата страна на Главната Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Май ще успея да дойда...днес съм значително по-добре Кои са сигурните за днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Аз, Стенлито, Ти, ъм, хм, ааа, миииии .. Не знам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Около 6-7-8 души ще сме а имената по закон за личната информация нямат да бъдат споменати а ще се видят довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 В Азия ли ще сме? Аз лично съм ЗА Азия..и като гледам времето се разваля.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Нали според N00kiE се изживявам като форумна звезда... Значи .. Там съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Някой може ли да каже къде ще се събираме довечера понеже навън започна здраво да вали и да гърми..аз понеже съм с кола мога да дойда направо там щот сам болен и много много по дъжд не ми се обикаля. Ако има някой от Тракия да се обажда...ще го взема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Работата е ясна ... в Азията все пак там си е класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Бе май ще дойда на пощата все пак... Някой ще се ангажира ли да вземе някакъв апарат за да заснемем това събитие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Аз мислих да дойда ама щом е в Азия не ме бройте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Въпреки ненависта, която таим взаимно, мисля че на маса можем да се разберем. Защо не се домъкнеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Аз мислих да дойда ама щом е в Азия не ме бройте! И заради един скапан ресторант няма да дойдеш да праим малко моабет... Едит: Еми не знам... Ако храната не те кефи недей яж... просто си вземи нещо за пиене и ела да се видиш с хора с които не си се виждал от миналата година ... Пък и аз съм те виждал и в азия да ходиш МАЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 И заради един скапан ресторант няма да дойдеш да праим малко моабет... Ми точно щото е скапан затва неща.Ей на виж като ходихме едно време на Рахата лятото бях редовен ама дойде ли зимата и Азия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Аз съм там, вие се спасявайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 ухааа баси якия дъжд ще се понамокрим хахаха айде да идвам вече че ще закъснея Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 C ya all there Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Бахти късмета...сега реших да прегледам темите в "Разни" и виждам, че сте на среща. Ъпвайте я по-често темата като се уговаряте, че да я мяркат повече хора......карай....другият път дано я видя навреме....а и Psihara^^ вместо да ми гледа в темите за снимките, че били помествани вече, можеше да ми пусне един РМ да ме подсети за срещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.