Lord_Gudo Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Аз съм под въпрос ако работата ми се уреди ще дойда направо в Азия-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Кога ще е следващата?Че аз в събота бях малко в домашен алкохолизъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Хайде да направим една на 25 или 26 декември??? няма ли навити??? или има някъв график по който се правят такива срещи??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Имам и още една идея не знам дали ще се осъществи, всичко зависи от това колко хора ще я удобрят и колко ще се навият... Знам една дискотека в кичука бившето "марса" ся не знам как се казва ... та да си я резервираш за една вечер струва около 300лв(едни познати я бяха резервирали преди една година горе-долу)....... Та намеквам да се съберем повечко хора примерно 30 дано и повече и да си направим едно GRAND NEW YEAR PARTY само за Членове на форума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 На 7-ми е префектно , защото тогава не съм на работа и ще дойда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 днес ? къде и кога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 днес ? къде и кога? Ето баш днес Събота, 7-ми Среща масовка в ресторант Азия! Който не е поканен да не чака а да идва! Среща: 18:15 на пощата оттам пеша до Азията! Извинения не се приемат без печат от отрезвителното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Супер...аз най-вероятно ще дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 aaaaaa тва е неска ве!!! лелее ще направя всичко възможно да дойда, нищо че имам имен ден и ще имам семейни гости... най-малкото ще се опитам да мина да ви видя поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аз лично съм доволен от срещата.Много се радвам че видях повечето от състава laury доста ни позабавлява Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeeraX Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Estestveno chak sega shte vidq che ima takava tema. Nishto, drugiq pyt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeeraX Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Sled 2-3 sedmici sigurno nqma da sym razpolojen (sesiq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Еи хора, а за много години, много от вас несам ги виждал отдавна, ще се опитам тази събота да дойда,е ако ма искате разбирасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Вчера случайно се срещнахме с Пироман-а и ме хвана носталгията по срещите. Ако се съберете, ще се опитам да дойда при китайците... Цел: Хапване в ресторанта с китайско Азия! @Карамане, типично в твоя стил - хората обикновено казват "- Дай да се видим и да пийнем нещо..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ако има представители на нежния пол и аз вероятно ще отчета присъствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Може и аз да намина. Вероятно за последно, че следващия път едва ли ще е скоро . Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Пишете ме и мен (ако може де) Тоя път възнамерявам да не пропусна... Само, че имам един въпрос... Как ще ви позная понеже за първи път ще идвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 потърси снимки от предишни събирания! Абе к'ви снимки....няма начин да не ни познае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Хаха пишете ме и мен!Тази среща ще е добра и за нищо на света не искам да я изпускам...Относно познаването...хаха групата улигуфрени срещу централна поща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 и аз съм online тоя път! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 И мен здраво ме е хванала носталгията за грозните ви мутри, ама... утре при повече късмет ще се прибера с влака ОТ 6 часа Нищо, по време на сесията ще дам всичко от себе си поне веднъж да си домъкна порасналия задник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Този път май и аз ще успея да се довлека. Крайно време е, не съм идвал от лани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ке дода чи биз мен ни моити Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ееее, събрахме се . По всичко изглежда, че и аз ще мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ке дода чи биз мен ни моити Ееее, събрахме се . По всичко изглежда, че и аз ще мина. Еее супер. Само ако изпълните и обещанията си . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Просто супер Този път ще се съберем както не сме се събирали от доста времеНякой ще се ангажира ли да носи камера за пиксссс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.