pyroman Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ако имам възможност ще дойда направо на Рахата към 20:30 часа. Та ако има някаква "веселба" с друг форум нека тя да започне след този час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аууууу, дано се надъхат за бой. Ланламерите. Аз се въоражавам с мазохизъм, садизъм и болна глава. Дано са достатъчно като уръжия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 До колко ще сте в рахата, че утре ако имам физическата възможност да дойда, сигурно ще е направо там. <{POST_SNAPBACK}> Както винаги до към 21:30 ... 22:00 там някъде утре може и повече поради по-късния час на срещатата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Вие сериозно ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Вие сериозно ли? <{POST_SNAPBACK}> Да съвсем сериозно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Сериозно...глупости,някви пичове отиват на бира,кви боища,кви чудесиии.Лаф става Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 к'ви боища пак са ви в главите ве болни мозъци такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Дано само времето да не е като вчера и днес, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Дано само времето да не е като вчера и днес, че... <{POST_SNAPBACK}> не е невъзможно по новините казаха че и събота и неделя ще продължи да превалява Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Хахаха,яко бе,като вали една бира я пиеш колкото часа искаш-все се пълни Аз се надявам до 9 и нещо да не вали,щото до толкова съм с вас и ми се иска да е на сухо Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Да не одиш да вадиш картофи или да копаш къра я си признай !!! Ако е така ила да покопаш и на нашия, че мноо буреняса ... <{POST_SNAPBACK}> Хаха де да беше тва. Ми се се падат някви ройденни дни и запиваме извън града иначе ако срещата беше от 6 щях да мина за малко, но сега немога , дано другия път да съм свободен П.П. Покажете кой е warez.ru форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Гудо, маймуно - да ми носиш цайсите! Че идвам с на Grimjaur винкела! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 @The`ScorpioN ни съ лъжи тея цайси много ми ходят Идеята ми е ако вали да сме в Азия-та щот иначе няма къде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Деца... А ако завали? Какво ще правим ако вали по време на събирането? Аз ще съм там.. но викам ако вали да се чакаме някъде на завет... И къде ще ходим след тва? Азия ме устройва , но ако сме много хора може да не ни саберат... А да... И се надявам дъжда да не изплаши никого... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Ще се чакаме пред входа на пощата откъм страната на часовника там където има завет докат не се съберем .. дъжда мен ме не плаши идвам пък в Азия все ще се съберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Азията вече е достатъчно сериозна причина да се откажа... То не че бях много надъхан де ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Sigurno pak shte se zasechem az sushto shte ida kam rahata po nqkoe vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Като гледам ще вали,което ме навежда на мисълта,че ще се ходи в Азия,което от своя страна ме кара да не идвам,щото мразя да вися в няква мизерия и скапани китайци да ми говорят на развален български.Ама времето ще си покаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 До срещата може и да се навали, а и защо толкова са плашите от малко дъждец да не сте от сол та да се стопите????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Мен не дъждеца, а смрадливата Азия ме отблъсква... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Мен дъжда няма да ме спре Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Мен не дъждеца, а смрадливата Азия ме отблъсква... <{POST_SNAPBACK}> Ей това е приказката... Да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Добре де, само това ли са алтернативите Пък и дъжда ще спре до тогава... споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Не знам.. Аз нямам нищо против Азия. Колкото пъти сме отишли - толкова пъти сме били доволни. А и в Азия сме на по малка дистанция един от друг и всички можем да си говорим.. Докато в Рахата далеч не е така! В рахата сме на маси. Не знам... Вие решавате.. Аз съм с вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Като идем на място ще решим какво да правим защото може и дъжда да спре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.