Godfather Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 7 hours ago, RaptoR said: Аз като по-прост да питам кво е Зуум? Ама голяма си Мисирка - Зуум е най-популярното приложение за видеоконференции. Един вид малко по-добър вариант от димните сигнали на другия Мисир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 41 minutes ago, RaptoR said: Аз не се оплакван никъде. Как може да се оплаче човек от вентилатор, защото се върти? И винаги си бил ти. И да, Галин е прав - дори не можеш да се правиш на тъп... Мне. И в случаят не съм аз, а най-комично е, когато започнеш да обясняваш на другите хора какво са искали да кажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 31 minutes ago, Godfather said: Ама голяма си Мисирка - Зуум е най-популярното приложение за видеоконференции. Един вид малко по-добър вариант от димните сигнали на другия Мисир. Чакай сега, Мисир,дали е най- популярно не знам, но как реши, че трябва да съм чувал за него? Да не говорим, че до момента ми се е налагало да правя видеоконференции НУЛА пъти... При мене конференциите са директни, на масата. 15 minutes ago, w00x said: Мне. И в случаят не съм аз, а най-комично е, когато започнеш да обясняваш на другите хора какво са искали да кажат. Ясно е, че докато не те фрасне тигана не се спираш. Само така и не мога да разбера каква е тая любов към плуването срещу течението в лайняната река... On 4/17/2020 at 4:13 PM, gado said: Ангел, и да се правиш на тъп не можеш. On 4/15/2020 at 12:01 AM, gado said: Ама го казах като на маса, без да вадя цветни стълбички, без да показвам шарени пици. Пък който имал акъл да разбере, разбрал. Който е нямал достатъчно, ще продължава да си ляга също толкова глупав, колкото предната вечер, преди да се изходя по въпроса.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ БЕЕЕЕЕ! Ох, приключих. То вече не е забавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 2 hours ago, Godfather said: Ама голяма си Мисирка - Зуум е най-популярното приложение за видеоконференции. Един вид малко по-добър вариант от димните сигнали на другия Мисир. Покрай това дистанционно обучение имам и Зуум, наложи ми се да си върна регистрация в Скайп, Тиймс, Класруум, Дискорд, Месинджър. Къде ли не работих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 On 4/24/2020 at 2:00 AM, w00x said: Аз се надявам, че до лятото това ще е поприключило вече (ако не и изцяло приключило) и единственото, което да спира хората да обикалят, да са собствените им страхове и съображения. Иначе ще я втасаме всичките. Значи оказа се, че я втасахме тотално, при това в световен мащаб. Та, пак да попитам - мераклии за виртуална разпивка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 На мен ми подариха две бутилки арменско бренди, което доста приятно ми влиза, та може да изпия някакви чудовищни количества като стотина грама Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 След нова година... Не бива да нарушавам схемата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 7 hours ago, Godfather said: Значи оказа се, че я втасахме тотално, при това в световен мащаб. Та, пак да попитам - мераклии за виртуална разпивка? Добра идея, един зуум да си спретнем 15-20 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 19 hours ago, Godfather said: Значи оказа се, че я втасахме тотално, при това в световен мащаб. Та, пак да попитам - мераклии за виртуална разпивка? Неосъществимо е. При такива срещи може да говори само по един човек в даден момент. Виден като вземе думата и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 36 minutes ago, netrootbg said: Неосъществимо е. При такива срещи може да говори само по един човек в даден момент. Виден като вземе думата и ... Все едно сме си във форума, но ще си виждаме лицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 6 hours ago, netrootbg said: Неосъществимо е. При такива срещи може да говори само по един човек в даден момент. Виден като вземе думата и ... Ванка, нема се пУашиш, ще го мютваме лесно ако почне да взима много думата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Кат ва запаткам с шамари!!! Мисири с мисирите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.