ZGAN Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ako ste na rahata shte doida da piq 1 bira s vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Аз ще дойда направо в "Рахата" , защото имам работа преди това. Само , че да не се окаже , че ще съм сам там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 еле ако следях темата щях да ви посетя с още един пич от форума се нагърмявахме но в ред ай-а доколкото съм разбрал се срещате на 2 седмици тъкмо след морето ще мога да се появя на тези прословути срещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Карамане, с дупките нямаше проблем... с ключалките и кучето имаше борба, ама жив съм, да ви е гадно 7 човека от които 6 от форума... всички ли сте на "почивка" или просто си почивате ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Карамане, с дупките нямаше проблем... с ключалките и кучето имаше борба, ама жив съм, да ви е гадно 7 човека от които 6 от форума... всички ли сте на "почивка" или просто си почивате ? <{POST_SNAPBACK}> Аз небях пропускал последните 2 3 срещи така че сега неможах да дойда какво да се прави такъв е живота!!На следващата обаче мисля да дойда вече ако не съм на море по това време де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Карамане утре ще вървя само по покривите Кажи от колко до колко часа да се скрия в някой противоатомен бункер? :]] Срещата беше добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Е... следващия път ще бъдем топло посрещнати от част от персонала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ето.. Пак дойде ред на поредната среща... И май интереса този път е нулев. Какво става бе хора.. Да не си омръзнахме?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 ЕЕЕЕЕЕЕ разгеле, сети се някой. Аз съм на линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Кога е точно срещата? може и да намина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Мен ме няма имаме среща на бившия клас в събота!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 То така погледнато и аз мога да намина...пък имам една бира да взимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 То така погледнато и аз мога да намина...пък имам една бира да взимам... <{POST_SNAPBACK}> Ееее ама ако минеш само за бирата няма да стане. Или ще седиш или няма бира Ще седя бе, ще седя...аз за една бира...богомолки почнах да снимам... <{POST_SNAPBACK}> Сега и ако започнеш да ги хващаш може и две да станат бирите ПП Хайде новобранци, старите масовкари като ги няма поне вие елате, за един белот да се съберат хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ще седя бе, ще седя...аз за една бира...богомолки почнах да снимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ако е ясно къде ще се ходи - и аз ще дойда. Както винаги Събота имам доста работа и вероятно и тази няма да направи изключение. В Рахата ли ще се ходи пак? И от кога е срещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ако е ясно къде ще се ходи - и аз ще дойда. Както винаги Събота имам доста работа и вероятно и тази няма да направи изключение. В Рахата ли ще се ходи пак? И от кога е срещата? <{POST_SNAPBACK}> Да предполагам... 6:30... предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Съботата аз не мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Аз ще дойда! <{POST_SNAPBACK}> За теб не се и съмнявам. Но така кат гледам.. Ще сме си само 2мата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 За теб не се и съмнявам. Но така кат гледам.. Ще сме си само 2мата.. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм на линия. <{POST_SNAPBACK}> ПП Аз ще дойда! <{POST_SNAPBACK}> Карамане, без богомолката хич не ми идвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ако има може и аз да се домъкна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Много ясно , че ще има!!! Аз и Shade сме на линия както винаги... Вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ако има може и аз да се домъкна. <{POST_SNAPBACK}> Значи ще се видим там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Макар и да съм малко дроп ще си домъкна карантиите. Гадно е след като си се прибАал от Марково да установиш, че нямаш асансиор и ... 8 етажа - массаракш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 33 пъти массаракш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Пу първи. Срещата мина супер. Карамане кажи как се прибра, изтрезня ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.