Lord_Gudo Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ако вали аз едва ли ще дойда ... в Азията е много умряло ... цяла зима там ся пак там ... тц ни ми аресва идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 На мен пък в Азия ми харесва.Манджата е страшно вкусна Немога да разбера от кога всички намразиха Азия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Немога да разбера от кога всички намразиха Азия. <{POST_SNAPBACK}> Не толкова,че сме я намразили колкото , че вече ни е омръзнала (цяла зима бяхме все там) и малко разнообразие няма да дойде излишно. Ако нямам други ангажименти ще се дотътря и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 На мен пък в Азия ми харесва.Манджата е страшно вкусна Немога да разбера от кога всички намразиха Азия. <{POST_SNAPBACK}> Тясно задушно .... ни може да се пуши като хората без да пречиш на всички останали ... храната е добра това няма да го отрека ... но твърдия алкохол е пък сега е лято трябва на въздух после зимата искаме-неискаме все там ша сме ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Както решите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Дано да не вали че хич на мен не ми се ходи в Азията!!Гадно ми е там и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Аз казах.. Щом ви е гадно , казвате друго място! Само че се саобразете с възможностите (паричните) и на останалите и стигнете до консенсус.. Аз съм с вас.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 ...аз май пак ще съм извън града. Еми така е, като ги правите се в събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 утре ли ще е срещата ви? а....къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 утре ли ще е срещата ви? <{POST_SNAPBACK}> Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 утре ли ще е срещата ви? а....къде? <{POST_SNAPBACK}> а защо толкова официално "ви" ? нали сме съфорумци,може и на "ти" да си говорим,не мислиш ли? както обикновено пред пощата под часовника Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 утре ли ще е срещата ви? а....къде? <{POST_SNAPBACK}> Да днес 16.07.2005 от 18:30 часа срещу часовника на централна Поща Ако искаш заповядай, вече си официално поканена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 А за мен покана няма ли ... голяма работа аз ке дойда кат нахален пръч да ва е яд ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Я че идем, копеуетаааа. И понеже гуедам пече суънце, ке идеме с коуеуо. Науи ке одиме у Рахато? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 И аз смятам да се присъединя този път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 i az idwaaaaaaaam 6tete - ne6tete Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 И аз съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 И аз вече опънах две линии.Няма да дойда,щото така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 аз ще мина набързо да ви видя че ми липсвате веееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Срещата мина доволно имаше простотия и снимки има утре сигурно ще ги кача .. компромати бол ... особено как някои хора източват ненужното от себе си след доволно количество бира ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Да не си ме снимал бе? То аз май два пъти съм пикал пред обектив Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Снимките Хайде народе, кефи се! Снимка 1 - laury75, pyroman, _smirnoff_, psihara^^, jozo Снимка 2 - VMS, laury75 Снимка 3 - Grimjaur Снимка 4 - farell Снимка 5 - Shade, psihara^^ Снимка 6 - The`ScorpioN Снимка 7 - Shade, karaman, pyroman Снимка 8 - shadowhand Снимки 9 10 11 - All the guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Снимките Хайде народе, кефи се! <{POST_SNAPBACK}> Благодарим ти , о ти славен фоtогафе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Ето ги и моите ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Гудоооооо с твоя фотоапарат повече няма да идвам на среща!!!! буахахахаха, компромати, на една от снимките само дето сливиците не ми се виждат... Иначе радвам се, че е документирано, как съм нечовешки изтезаван от екип инквизитори! Добре поне, че съм мазохист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.