cTo9H Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Sorry пичове ама аз няма да мога да дойда...болен съм.Приятно изкарване на всички пожелавам и да ми покажете снимки после ей.Аиде със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Снимки ще има ако дойде vasil088 или ако някой носи SD Card че вградената в апарата е крайно недостатъчна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 1.Vremeto e otvratitelno ,do 7 ne vqvam da se opravi 2.Dosta hora shte se otkajat zaradi nego ili zaradi Aziq 3.Az mai shte sym edinstvenoto dete ,da ne kaja i edinstvenoto momiche kato gledam.... i vse pak ne moje li utre po sy6toto vreme...?????moje da e po-hubavo ...sega sajalqvam,osnovnoto koeto me spira e vremeto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Казвайте има ли друга алтернатива освен Азия, че да си направя сметката, която така и така съм подкарал да си правя, щото ми дойдоха разни гости... Това го разбирайте като "не ме чакайте - ако дойда, дойда..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Казвайте има ли друга алтернатива освен Азия, че да си направя сметката, която така и така съм подкарал да си правя, щото ми дойдоха разни гости...Това го разбирайте като "не ме чакайте - ако дойда, дойда..." <{POST_SNAPBACK}> Ако сме малко има в някоя кръчмичка да се нахакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 osnovnoto koeto me spira e vremeto! <{POST_SNAPBACK}> Защо да не би да те е хванало за ръката(времето) и да не те пуска ?Ако ще и потоп да става аз идвам само да несе окаже ,че ще съм единствен ,тогава ще ви издавя в най плитката локва която намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Има час и половина нека мислим положително ... ще пече слънце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Аз ще дойда. Дори да спре да вали, на Рахата ще е мокро. Иначе съм привърженик на Азията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Ако не спре може би да е утре по същото време.Как мислите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Ако сме в Азията като гледам ще сме 5-6 не повече ... това място няма много привърженици .... Такива пинизи като утре да ги няма ... някои хора са си правили плановете специално заради тази среща ... пък и утре някои работят Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 та,последно??кой,къде???някой няма ли да обобщи резултатите до тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Кат за последно : в 19:00 пощата и от там решаваме на къде .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Кат за последно : в 19:00 пощата и от там решаваме на къде .... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно... Претенциите и разните подобни да си остават вкъщи. Пиромански ... Шейд ... Аз и Гудо сме там... Останалите.. ако щете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Пиромански е казал че ще закъснее около час. Така,че него не го чакайте на пощата, той ще ви намери дори и да не го искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Абсолютно... Претенциите и разните подобни да си остават вкъщи. Пиромански ... Шейд ... Аз и Гудо сме там... Останалите.. ако щете! <{POST_SNAPBACK}> И аз съм там 19 на пощата там ще се видим.Вали не вали тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Бройте и мен!!"Мокър от дъжд не се бои" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Ехх да чуя няколко мъжки приказки ... Скорпионе публично те порицавам пу*ко изнежена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Снимки ще има ако дойде vasil088 или ако някой носи SD Card че вградената в апарата е крайно недостатъчна. <{POST_SNAPBACK}> моя апарат остана на девятката на събора но ако искаш имам една 16мб ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 @laury75 ако я вземеш ще е много хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Айде тръгвам. Ще дойда поне да ви видя. И да си взема цайсите от Гудо. Дали ще остана - ще решавам на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Малко снимки КЛИП 1 КЛИП 2 КЛИП 3 КЛИП 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 На срещата си беще супер който не дойде загуби Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 warez.ru.meeting.02.07.2005 Сваляйте само с 1 връзка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Хех, ами аз малко поизпуснах срещата, но имах основателна причина.Не се и съмнявам, че сте си изкарали добре, само ми е интересно кой е редил мозайки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Мозайката е на една девойка която аз и dark_wonderer видяхме по пътя и се изфрайфа почти в краката ни ... и поради обвзелата ни олигофрения решихме, че ако не снимаме ще е грехота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.