Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Да бе имало много колкот на наще ... 2-3 и стъга бил съм на една от техните срещи и имаше 3 момичета като 2 са и в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Тази среща ще е интересна. В един ден на Рахата ще бъдат Warezzz.com и Warez.ru. Май ще трябва организаторите да проверяват за всякакъв вид оръжия. <{POST_SNAPBACK}> Ами може да се отбиеш и към наща маса да поговорим и за Формула 1 малко Лесно ще ме познаеш аз ще съм със тениската от аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ами може да се отбиеш и към наща маса да поговорим и за Формула 1 малко Лесно ще ме познаеш аз ще съм със тениската от аватара <{POST_SNAPBACK}> Тая тениска става ли за нещо след като беше брутално разбита @shadowhand мноо не е сигурно да е с нея Идва обче един друг проблем ... ша има ли де да се съберем щот ЛанЛаме-ския варез са поне 20 души и ние толкоз и ко жа стани ... тяхната среща е от 18:00 и те първи ще фанат местата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз ще бъда.Aggressiv също може да дойде,ако свърши с работата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И аз ще дойда,но ше стоя до 9-9и30 най-късно,че после съм канен на кръчма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Даам, най-сетне и аз имам време да дойда Там съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 See ya all tomorow at 7 o'clock pm on central post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз няма да идвам - на работа съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Total Edit: Абе в последния момент ще решавам. Възможно е и други фактори да променят нещата. В рахата ще ходите, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 jozo, естествено че ще се отбия. Само чефо да не е там, че май не ме обича много. Lord_Gudo, ти защо така лошо говориш за нашите момичета? За да не ми се съберете много народ там - никакви момичета няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Тая тениска става ли за нещо след като беше брутално разбита @shadowhand мноо не е сигурно да е с нея Идва обче един друг проблем ... ша има ли де да се съберем щот ЛанЛаме-ския варез са поне 20 души и ние толкоз и ко жа стани ... тяхната среща е от 18:00 и те първи ще фанат местата <{POST_SNAPBACK}> Става не става с нея съм Се още си личи част от надписа все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Total Edit: Абе в последния момент ще решавам. Възможно е и други фактори да променят нещата. В рахата ще ходите, нали? <{POST_SNAPBACK}> На рахата нема къде другаде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 EEEe stiga de warez.ru warez.com the begining of a beutiful friendship. Da be da. Vse pak i anime sre6tata 6te ima tam a te sa mnoo pove4e ot warezite zeti zaedno. Nadqvam se i toq pat da e taka. Are do utre. Az napravo v rahata 6te sam Guruto si kiaza lafa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 btw,ai edna tabelka za men, che horata koito poznavam ot tuk nqma da idvat:P:Ppls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Обърни се към DarkWish Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 btw,ai edna tabelka za men, che horata koito poznavam ot tuk nqma da idvat:P:Ppls... <{POST_SNAPBACK}> Напиши си табелка с ника си и е дръж пред теб пък аз ще дойда да те заговоря и да те заведа при другите така че спокс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Утре си носете веригите, бокса, ножове, въжета и всякакви оръжия ... до сега съм гледал форума на ланламе има надъхани за бой ... ша ги размажем ... дано сме над 20 души та да сме сигурни че няма да оцелеят ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз мога да осигуря 3 ножа, една бухалка, един бокс, една верига, една полицейска палка, чифт балаклави и едни белезници. :ph34r: Само някой да дойде да ги вземе от нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 къде са ти кубинките аз пък ще ги разсейвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 къде са ти кубинките аз пък ще ги разсейвам <{POST_SNAPBACK}> Кубинките са ми на краката Тях само аз си ги ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Кубинките са ми на краката Тях само аз си ги ползвам. <{POST_SNAPBACK}> с тях трябваше да започнеш-струват ми се най-опасни Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 До колко ще сте в рахата, че утре ако имам физическата възможност да дойда, сигурно ще е направо там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 с тях трябваше да започнеш-струват ми се най-опасни <{POST_SNAPBACK}> Краката или кубинките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Краката или кубинките? <{POST_SNAPBACK}> чорапите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Е, ти сега и потника на дядо шъ ми пуискаш!!Баси!И после да ме съдят за терористичен акт с неизвестно химично-биологично оръжие..Да, да, ама не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.