DarkWish Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Да давам ли обеснения и описание на снимките за тези които не са били? само че няма да е днес понеже съм уморен утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ето няколко снимки и от мен: линк Качеството е кофти, ама толкова може бръмбъзъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Да !!! Искам описания Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Винаги съм се чудила какво е на такива срещи Преди като бях на висио не се престраших да отида,щото бях само аз девойка хаха,взема да се домъкна някой път да видя какво е....страшно.....ест ако нямате против Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Аз съм против! В рамките на шегата разбира се. Прекрасно би било на тия коч събирания да има повече представителки на нежния пол. Надявам се farrell да не я отказахме с кретенизмите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Дам аз искам пояснение, ако е възможно за това http://store2.data.bg/nextvasko/Super%20store/IMG_0147.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Дам аз искам пояснение, ако е възможно за това http://store2.data.bg/nextvasko/Super%20store/IMG_0147.jpg <{POST_SNAPBACK}> "Това" е @Birth Decline Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 http://store2.data.bg/nextvasko/Super%20store/IMG_0159.jpg A това момче в дясно , беше в Мг то ако не се лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ето и малко клипче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 http://store2.data.bg/nextvasko/Super%20store/IMG_0159.jpg A това момче в дясно , беше в Мг то ако не се лъжа <{POST_SNAPBACK}> Значи ме помниш, Батко . От ляво на дясно: aph3x, farrell, The`ScorpioN. Учудва ме това, че ме позна въпреки късата коса. Последните 2 години в МГ-то бях с дълга коса... но като се замисля ти си бил завършил вече Редакция: Тая снимка като я гледам се замислям над нови алтернативи за паста за зъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Значи ме помниш, Батко . От ляво на дясно: aph3x, farrell, The`ScorpioN.Учудва ме това, че ме позна въпреки късата коса. Последните 2 години в МГ-то бях с дълга коса... но като се замисля ти си бил завършил вече <{POST_SNAPBACK}> Е ти беше випуска след дългия Любо от немците , Толев от френската, бат Жоро Assasina и той от немците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Физик. Но си има тема за тази тема Както и да е, защо не дойде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Физик. Но си има тема за тази тема Както и да е, защо не дойде? <{POST_SNAPBACK}> Ангаже по законите на Мърфи в последния момент, иначе имах желанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Беше невероятно добро. Благодаря на всички за топлото посрещане което оказаха на новобранците Надявам се скоро пак. Едит: и нека благодарим на Васил за снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Още едно и тва е всичко от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Колко мъка ми е че нямаше начин да дойда ...а изпростявам в тази зала и си правя Секуро :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Срещата мина добре.Разбихме се(поне аз).Надявам се да не сме изплашили новобранците.Оставихме стъбилна сметка от порядъка на 70-80 лева.Както и да е...Общо взето надявам се всички да са си прекарали добре. Ще се видим след 2 седмици. Edit:Снимките са супер!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Малко рано се наложи да тръгна за което се извинявам . Кажи речи се видях с 1-2 човека само. Другите бяха стари познайници . Ако мога другият път ще дойда, този път за повече време . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Много точни пичове сте всичките! Едит: с извинение към Психара щото той се обижда като му кажат пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Едит: с извинение към Психара щото той се обижда като му кажат пич <{POST_SNAPBACK}> Да.. Психар.. и аз се извинявам че те нарекох "пич" Беше много грубо от моя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Простотия си имаше Бях забравил какво е да се съберем хилядите маймуни.Поне имаше и нови лица.А нежния пол -вземайте пример от farewell Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 След малко започвам описание на снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Стоянчо , Апфексчо ... Не бе.. Не ви се сърдя.. Аз съм добро дете . Та... Нека да започним да мислим за бъдещето (само се радвам , че тъмното желание не ме уцели с тая чаша.. и да кажем : 2 Юли , 18:30 Пред часовника на пощата... И от там в Рахата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 2 Юли , 18:30 Пред часовника на пощата... И от там в Рахата. <{POST_SNAPBACK}> като за начало - съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 няма да се оправдавам що не дойдох, просто ще си кажа на себе си @#$%^&^%$#$% и че ме е много яд че и тази пропуснах. Въпреки че бях обещал да направя всичко възможно да дойда, не успях. Next time съм там, а ако ме няма да ме биете с тухли по главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.