Lord_Gudo Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Мина добре бяхме само 11 души, но си прекарахме добре бяхме в Азия-та. За съжаление нямаше с какво да се документира тази среща, но това е без значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Мина добре бяхме само 11 души, но си прекарахме добре бяхме в Азия-та. За съжаление нямаше с какво да се документира тази среща, но това е без значение <{POST_SNAPBACK}> и за кво сички се смяха като казах ООоо, Митьо! btw аз съм онзи, когото срещнахте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 и за кво сички се смяха като казах ООоо, Митьо!btw аз съм онзи, когото срещнахте <{POST_SNAPBACK}> Като за начало не срещнахме 1 или 2ма. И всички се смеем винаги. Така че кажи къде сме те срещнали. А да не си онзи Мартин с розата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Срещата си беше супер Амммм искам да помоля да ми кажете заглавията на филмите, за които говорихте.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Аз бях извън града.Много ми липсвахте.Интересно ми е да видя кои са новите попълнения Незнам дали на 21 ще сам жив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 9, 2005 Author Share Posted May 9, 2005 Незнам дали на 21 ще сам жив... <{POST_SNAPBACK}> Само да си посмял да не си жив - много ще ти се разсърдя и ще те ритам Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Е добре де,но все пак вземи под въпрос факта че съм абитюрент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 Ще оцелееш. Щом аз го преживях, значи не е толкова страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Немога...на 25-ти празнувам с роднини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Утре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Утре май пак сам зает Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 еййй не помня откога не съм ви виждал, не съм идвал сигурно от 100 години. А така като гледам ако следващата среща е на 4 щни пак ще пропусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 az neznam kade i mai dnes e 25 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Срещите малко се позанемариха...и може би аз като организатор имам някаква вина... Следващата се пада да е на 4 юни. Ако всичко дотогава се развива добре, ще присъствам, тъй като ще ми е последната възможност за много време напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Събота налижава. Ще се намерят ли желаещи за събиране-изпращане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ще направя всичко възможно да дойда...ама къде отиваш бе човек??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 И аз ще дойда.Ама нека да е след 18:00 някъде, а? Тоя път наистина ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Тоя път наистина ще дойда. <{POST_SNAPBACK}> А, дано!!! Бройте и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Ще, ще.Само да е след 18:00.Половин час по-късно да е - пак ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Аз също ще дойда. Може да се събираме на стандартното място в стандартния час, а после да сме към фиксирано място, за да може да дойдат всички . Имаше предложение да сме в Рахата и да се гледа мач. ----- EDIT: Ех, акъл, акъл... Аз може и да закъснея, но ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Имаше предложение да сме в Рахата <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям!!!!Митьо ти си поредното изключение от поговорката, че на високо акъл не вирее Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Рахат саундс гууд. Ще апнем цацка с картофки и спрайтче Значи утре, събота, 18:00 срещу часовника на пощата. Чакаме определено количество време и отиваме на Рахата. Ако някой закъснее, да идва направо там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Е, то мачът почва в 6. Айде срещатата да е 5.30, за да го хванем от началото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 jalko az sam cql den na rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 jalko az sam cql den na rabota <{POST_SNAPBACK}> Това не пречи след това да дойдеш усфен ако не си до 9... Ай ем тхере , както винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.