Brat4ed' Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аз не съм идвал до сега, но като се замисля имам мерак, да дойда, та поне ако някой може да ми каже къде е срещата и след тва ква е процедута <{POST_SNAPBACK}> и аз съм същия, крайно време е да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Срещата е 6 срещу часовника на пощата. След това се ходи на тепето на биричка, картофки и цаца или каквото си харесате Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 в 6, така ли ? на тепето се има в предвид това до радио и телевизия, там златната рибка, тези там заведения ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 в 6, така ли ? на тепето се има в предвид това до радио и телевизия, там златната рибка, тези там заведения ? <{POST_SNAPBACK}> Нали знайш, че на момиче вера не требе да имаш особено ако е с ник БеХу! Става вапрос за Рахат тепе, което е и името на заведението а не знам за каква залта рибка говориш, но точно до нас има заведение със същото име Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 На рахата ли? <{POST_SNAPBACK}> В предния пост съм писала на кое тепе и за това не уточних в следващия. А на splt-rmx му го написаи и на ПМ. Та, Психаре, къде видя нещо невярно :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аз не съм идвал до сега, но като се замисля имам мерак, да дойда Me too Но още не мога да се осмеля да поема този риск Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Е, не вярвам някой да те изяде Въпреки ,че е възможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аз пак няма да дойда....Хора, следващата пак ли ще е в събота?За да мога да си организирам нещата, че от много време не съм ви засичал всички идиоти на купчинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Me too Но още не мога да се осмеля да поема този риск <{POST_SNAPBACK}> Ми прав е човека ся. Само като ви прочете никовете - @Psihara^^ @HATE @PSYCHOSIS и страх го хваща Иначе и аз съм навитак да дойда, ама сигурно ще е 21, ако има де . Ако искате може да ви направя един плакат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Нещо не разбрах...кога е следващата среща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Има тая седмица на 7 и по следващата седмица на 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Хмм ако съм в Пловдив може да дойда, само трябва да мина да си направя застраховка преди това Само една вметка.... Аз съм момиче! Просто видях, че доста хора не знаят Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Има тая седмица на 7 и по следващата седмица на 21. <{POST_SNAPBACK}> Може да мина тая седмица, а за другия път не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 shadowhand ще се постарае да дойде, но може и да няма сили . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 shadowhand ще се постарае да дойде, но може и да няма сили . <{POST_SNAPBACK}> Да да, така е и аз може дда не дойда по същата причина. Очаква се дълга нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 23.04 ?!? Т'ва Догодина ли ще е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 23.04 ?!? Т'ва Догодина ли ще е ? <{POST_SNAPBACK}> Не. Просто бати Борко още не е поправил постчето Иначе очаквам утре да ми падните в ръчичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 George_131 shadowhand утре ви искам и двамата на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Утре ида от село и са обасвам на пощата в 18:00 пък за 21.05 ... съм абуриген (баберик, абитюрент както искате го наречете) и имам бал (ща си сложа роклята за съм секси) и няма мога да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Като гледам какво е времето май няма да сме в Рахата, та къде смятате да се ходи? П.С. Малиии как ме мързи да излезна от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Ако ще се прави масовката, полседно къде ще сме да знам къде да идвам, защото с това "мокро" време много много не ми се идва да кисна на открито Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Ако ще се прави масовката, полседно къде ще сме да знам къде да идвам, защото с това "мокро" време много много не ми се идва да кисна на открито <{POST_SNAPBACK}> В шадравана ! - мокър от дъжд не се бои. Все ще измислите нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 В шадравана ! - мокър от дъжд не се бои. Все ще измислите нещо. <{POST_SNAPBACK}> Хаха. Така си е. Еми Азия все още си е на мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Хора така като гледам, аз няма да мога да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 аз се успах. сори ама пак пропуснах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.