Aquila Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 И кога ще е масовката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Аз съм на линия, но днес споменаваха нещо за някакъв рожден ден... Иначе при вас идвам задължително, ще гледам и през цялото време да съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Къде ще се ходи последно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Тази събота ще е, ама все още не е 100% сигурно къде ще е Чакаме инфо от Психара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Мамка му незнам дали ще мога да дойда пак.Сега пък сам суууупер зле финансово.Ш ПУКНА ВЕЧЕЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Психар, айде по-бързо дай някаква информация? Midex, ако и този път не дойдеш...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ако и този път не дойде ще отида до тях, за да го измъкна.....и бой!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ако и този път не дойде ще отида до тях, за да го измъкна.....и бой!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Много бойна си станала Направо се чудя дали да идвам, щото се беше заканила и мен да биеш Казвайте къде щесе ходи??? Или като се съберем на пощата и на където ни отвее вятъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 pyroman-e аз midex щях да го бия още преди да се заканя теб да бия Освен това като гледах снимките от последната среща си присъствал следователно няма за какво да те бия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 zna4i.. utre 6te ida da pitam za menuto 1vo.. i ako ne mi aresa 6te ida v drugata kru4ma.. samo 4e kat se zamislq muzikata mai pak 6a e problem.. ina4e DA az se zaemam seriozno s organizaciqta.. a ako ni otrejat i ot 2te mesta... na kudet vqtura ni otvei [a toi vei kum aaaaziqtaaa.. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Като гледам постепенно интереса пада... Да не се отказахте всички да идвате тази събота? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Защо да пада ??? Чакам да разбера какво е свършил Психара !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Очаквайте ме и мене. Ще мина за половин-един час да Ви видя живи ли сте ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Мили другарчета....много ви обичам....но пак няма да съм на линия... Просто ми е невъзможно с времето и ангажиментите.....но обещавам това да ми е за последен път....на всички ви пожелавам много купон, ядене и пиене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Midex да ти е за последно вече Btw няма да е зле да се направи списък като миналия път, за да се знае кой ще идва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Очаквайте ме и мене.Ще мина за половин-един час да Ви видя живи ли сте ;> <{POST_SNAPBACK}> Ти секи път така казвасх май? Що да пада, то интерес си има ама се от едни и същи, но това не пречи да си искараме СУПЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Психара е резервирал места в едно от двете предложени от него заведения. Така че вече знаем, че ще се ходи някъед определено, ама къде точно - ще разберем в събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Taka... ima rezervirani mesta.. 15 do 20 broiki[vupreki 4e se nadqam da sme pove4e ] twa e edna ot kvartalnite kru4mi[ili mai taka mu se vika6e ] i cenite sa kato v na6to mqsto[staroto mqsto kudeto bqhme...] na 25 min. vla4ene gore dole ot centara e.. i 6te se hodi pe6 i na otivane i na vra6tane do centara be.. 6te go izmislim.. ama 6te pomolq do petuk ve4er da znam gore dole to4na broika za da im kaja po to4no na oniq[no za sajelenie pak nqa hubavi servitiorki ] @HATE bratle ako nema6 kinti 6te si na moi raznoski a sledva6tiq pat ti 6a 4erpi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ако ще се прави списък бройте ме, а относно сервитьорките надявам се Ти и George_131 да ги заместите хихихи шегичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз може да дойда не съм сигурен ще се опитам щот и аз така с парите съм леко на минус ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 И аз идвам уе, та накъде без мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Пишете ме и мен От 4 сам на зъболекар,ама не вярвам да закаснея.Много яка зъболекарка...чак да ти е кеф да ти се развалят зъбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 пишете ме и мен. макар че може би ще съм на изпит до към 5 и половина, ще съм там 100% ще ударя 1-2 бири и ще заспа сигурно, но ще съм там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Вероятно е и аз да дойда. А иначе, нека попитам нещо. Последната среща ми направи впечатление, че голяма част от вас се напъват да се правят на луди, откачени и веселяци. Да се правят на интересни, което, повярвайте ми, поне на мен ми направи впечатление. И то не положително. Проблем ли ви е да се държите естествено? Или може би не харесвате това, което сте? Ако не си веселяк, ако от вътре ти идва друго според мен не е грях да не се напъваш да си душата на компанията и веселяк... Edit: Говоря за последната среща, на която аз бях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Вероятно е и аз да дойда. А иначе, нека попитам нещо. Последната среща ми направи впечатление, че голяма част от вас се напъват да се правят на луди, откачени и веселяци. Да се правят на интересни, което, повярвайте ми, поне на мен ми направи впечатление. И то не положително. Проблем ли ви е да се държите естествено? Или може би не харесвате това, което сте? Ако не си веселяк, ако от вътре ти идва друго според мен не е грях да не се напъваш да си душата на компанията и веселяк... Edit: Говоря за последната среща, на която аз бях. <{POST_SNAPBACK}> na poslednata sre6ta nakoqt ti be6e nqma6e absolutno ni6to! To4no togaa vsi4ko si be6e krotko i ima6e umerena doza smqh... ako moe6 mi obqsni to4no kakwo te e podraznilo i 6te se postaraem da ne e taka[a towa 4e ti se opitva6e da privle4e6 vnimanieto v/u sebe si nie qvno ne trqa da go zabelqzvame ... osobeno sled tazi otpravena obida] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.