Teddy-King Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 За сега мисля, че на следващата среща аз и Али няма да дойдем.... <{POST_SNAPBACK}> Кой ви отчая така брутално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Кой ви отчая така брутално? <{POST_SNAPBACK}> Moje bi skukata i otcepenostta ot ob6testvoto.. ili moje bi towa 4e bqhme na masa koqt be6e v 1 drug svqt.. ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Moje bi skukata i otcepenostta ot ob6testvoto.. ili moje bi towa 4e bqhme na masa koqt be6e v 1 drug svqt.. ne znam <{POST_SNAPBACK}> Хаха, нали се премести уе, к'во хленчиш ся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Metalheart e ухиленото по средата <{POST_SNAPBACK}> metalheart познавам те отнякъде....най-вероятно от бирения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 metalheart познавам те отнякъде....най-вероятно от бирения. <{POST_SNAPBACK}> <metalheart> Nqmam predstava, ma sigurno ne e ot bireniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 pff ne mojah da namerq temata... Ta da si doidim na dumata... koga kak kude za6to i koi?! nqkoi nqkwi predlojeniq idei?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 pff ne mojah da namerq temata...Ta da si doidim na dumata... koga kak kude za6to i koi?! nqkoi nqkwi predlojeniq idei?! <{POST_SNAPBACK}> Аз предлагам пак да си ходим в Азия.На мен лично си ми харесваше там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 В Азия изобщо не ми е приятно. Винаги ни настаняват на мястото за непушачи и се предлагат порции, които и слон не може да ги изяде. За сметка на това най-евтиното ястие е 3.50-4лв или 2.70лв за зеле с лук! Съжелявам, но баща ми не е Рокфелер за да мога за едно виждане да дам ~10лв. Последния път в Наш'то място си хапнах млечна салата, пих 2 менти и платих 3.50лв - това е кеф! Пък и може трима пушачи да сме, но не мисля че трябва да бъдем игнорирани. ПС: Психар, сега си ти наред да изкажеш мнението си за пушачите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 В Азия ... се предлагат порции, които и слон не може да ги изяде.... <{POST_SNAPBACK}> Айде да не се обиждаме ,вярно не съм малък ,но чак - слон ?!?! Иначе където и да е, нямам претенции. Датата не беше ли за другата седмица ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 В Азия изобщо не ми е приятно. Винаги ни настаняват на мястото за непушачи и се предлагат порции, които и слон не може да ги изяде. За сметка на това най-евтиното ястие е 3.50-4лв или 2.70лв за зеле с лук! Съжелявам, но баща ми не е Рокфелер за да мога за едно виждане да дам ~10лв. Последния път в Наш'то място си хапнах млечна салата, пих 2 менти и платих 3.50лв - това е кеф! Пък и може трима пушачи да сме, но не мисля че трябва да бъдем игнорирани.ПС: Психар, сега си ти наред да изкажеш мнението си за пушачите . <{POST_SNAPBACK}> Нъчи така ся...скии малко...няма да ти се обидя щото и аз като pyroman не съм слон но ako щеш вярвай и 2 порции мога да изям. Пиле с ориз-3.00 лв. Това го давам за пояснение.Никой не игнорира пушачите,но защо не се замислиш над това че ако ни сложат на място за пушачи,тези които не пушат ще бъдат игнорираните Моя баща също не е Рокфелер.Аз си събирам пари специално за тази среща.А да те питам...защо 10 лв.?Аз там не сам оставил повече от 5-6 лв.Ама...аве ти си знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 За какви "пиянски срещи" става на въпрос тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 За какви "пиянски срещи" става на въпрос тук <{POST_SNAPBACK}> Има достатъчно постове,снимки и тем подобни раоти за да разбереш за какво става на въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Има достатъчно постове,снимки и тем подобни раоти за да разбереш за какво става на въпрос. <{POST_SNAPBACK}> Какъв е тоя тон, интересувах се става ли купон Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 @eek Ела и разбери сам ! Възможностите са две: или няма да пропуснеш следваща среща , или повече няма да се веснеш. Ако се чувствеш добре в компанията на "олигофрени" ела,90% сме такива ,а останалите са на път да станат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Какъв е тоя тон, интересувах се става ли купон <{POST_SNAPBACK}> Е хуу де...СОРИ!Да не кажат пак някои че сам бил груб!Ама..четете бе хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Аз останах доволен от пребиваването в "Наш'то място". Но ако мнозинството са останали разочаровани, ще се върнем към Азия-та или някое друго място. Може да пробваме друг китайски ресторант- Червения Дракон до гарата или Лин Лин в Тракия. Не забравяйте обаче основната идея - да сме заедно и да ни е хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Аз останах доволен от пребиваването в "Наш'то място". Но ако мнозинството са останали разочаровани, ще се върнем към Азия-та или някое друго място. Може да пробваме друг китайски ресторант- Червения Дракон до гарата или Лин Лин в Тракия. Не забравяйте обаче основната идея - да сме заедно и да ни е хубаво! <{POST_SNAPBACK}> Да не сте решили да ставате китайци в Пожарната е много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Мдам, и да си намерим някоя млада китайка за жена, и да си народим малки ухилени китайчета, и да пеем китайски народни песни, и да си бъркаме в носа по китайски....такива мити работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 В Азия изобщо не ми е приятно. Винаги ни настаняват на мястото за непушачи и се предлагат порции, които и слон не може да ги изяде. За сметка на това най-евтиното ястие е 3.50-4лв или 2.70лв за зеле с лук! Съжелявам, но баща ми не е Рокфелер за да мога за едно виждане да дам ~10лв. Последния път в Наш'то място си хапнах млечна салата, пих 2 менти и платих 3.50лв - това е кеф! Пък и може трима пушачи да сме, но не мисля че трябва да бъдем игнорирани.ПС: Психар, сега си ти наред да изкажеш мнението си за пушачите . <{POST_SNAPBACK}> Бих казъл, че в Азията не сядаме за пушачи по една единствена причина, масите са в голямата зала(ако може да я наречем така), а местата за не пушачи са отделени, а аз мисля, че ние трябва да сме отделени и да не пречим на останалите, защото в китайския е много по-тихо от "Наш'то място". Иначе ми е се едно на какво място ще седнем. Единственото което ме кефи повече когато сме в азията, е ,че имам по удобен превоз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Taka vreme e i az da se izkaja @Shadowhand Mrazq cigaren dim!!! mrazq tezi koit pu6at okolo men!!! twa e neponosimo o6te pove4e kogat qm!!! taka... mislq 4e e vreme da se zaema az tiq ni6ta... ima 2 kru4mi koit sa blizo do nas i sa mnogo tunkana caca-80st kartofi-80st trqa vida i nqkuw alkohol[ama toi e nai malkiq problem 6tot sme blizo do nas...] a e na 20 min. put ot mqstoto za sre6tata.. 6te trqa dase idi pe6a... mislq 4e 6te moga da go organiziram Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Ми крайно време беше и ти да предложиш нещо Аз съм навит на всичко...и на всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Ми крайно време беше и ти да предложиш нещо Аз съм навит на всичко...и на всеки <{POST_SNAPBACK}> Аз също Само дет от там нямам удобен превоз, 16 не я броя, защото миналия път е чакахме 30-40мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Аз също Само дет от там нямам удобен превоз, 16 не я броя, защото миналия път е чакахме 30-40мин <{POST_SNAPBACK}> kak taka nqma prevoz?! ot nas do centara e 20 min put... a i nie vsi4ki 6a idim i 6a sa vurnim na po6tata pe6a.. a ot tam vseki po jivo po zdravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 kak taka nqma prevoz?! ot nas do centara e 20 min put... a i nie vsi4ki 6a idim i 6a sa vurnim na po6tata pe6a.. a ot tam vseki po jivo po zdravo.. <{POST_SNAPBACK}> OK както решите, аз съм за Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Психар, сериозно ли се заемаш с организацията? Като се замисля, след по-следващата среща времето ще позволява пак да се ходи на Рахат. Там е идеалното място според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.