groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Шейд, ти слушаш "правилната" музика? не знаех, супер кеф с теб ще си говорим - хахах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 еее ми ние тука вземем да се съберем само фенове на техното и хауса:}}} Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 аз си мислех, че съм заобиколен от металяги (уфф, метъл, гадно ) много ви се радвам, ще обсъдим любими парчета и изпълнители ще дойда много усмивки станаха - хаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Матрикс каза че ще идва, ама незнам дано не се откаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 супер и аз си мислех че ще има само хора,които слушат метъл,но сега вече знам че има и от моята партия;}}} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 И аз май ще съм там...(даже сериозно обмислям през цялото време да си мълча,като срамежливо момиченце) Ти и да искаш да кажеш нещо няма да имаш възможност, щото от тях не може да се вземе думата. А че ще си говорим за хаус и техно...супер - време е малко да сменим имиджа на простаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 да, ще си говорим за възвишена музика, за времето, Достоевски и световната икономика дано дойда дано, дано, дано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 да, ще си говорим за възвишена музика, за времето, Достоевски и световната икономика дано дойда дано, дано, дано Ела, ела, ела....защото всички ние "сме добри същества"...и кат' дойдеш, все ще случиш някое... ...да застанеш до него... а, знам ви аз какви сте. само че мидекс, друже, не те разбрах сигурно е защото ми се спи или просто прекалих с "trance wars: battle 3" и мозъчето ми се е раздумкало groover, май аз не те разбрах... ...помислих си, че цитираш песента на Богдана Карадочева "...дано, дано, дано....до всяко добро същество, застане поне още едно..."....та си направих една малка вариация-продължение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 а, знам ви аз какви сте. само че мидекс, друже, не те разбрах сигурно е защото ми се спи или просто прекалих с "trance wars: battle 3" и мозъчето ми се е раздумкало Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 еее ми ние тука вземем да се съберем само фенове на техното и хауса:}}} <{POST_SNAPBACK}> Виж...в това което казваш...много не вярвам.Доста от хората в този форум са метъли.Няма как да не присъства все някой метъл. Groover относно това че си цитирам дословно: "че съм заобиколен от металяги (уфф, метъл, гадно )" Няма да е по различно положението.Аз съм метъл.Ще съм на срещата и там можем да поспорим за музика.Няма да го правя тук за да не стане така че някой да каже че се заяждам.Заповядайте да се разбием максимално Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 еее ми ние тука вземем да се съберем само фенове на техното и хауса:}}} <{POST_SNAPBACK}> Mи то и аз слушам техно и хаус Ама и нямам намерение да се караме заради музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ооо, хейт, всичко е супер добродушно. всичко го казах с усмивка. повечето във форума слушам метъл и се разбирам прекрасно с всички. нямам нищо против другите стилове музика, винаги съм бил отворен за "другото". ще се размажем максимално, обещавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ооо, хейт, всичко е супер добродушно. всичко го казах с усмивка. повечето във форума слушам метъл и се разбирам прекрасно с всички. нямам нищо против другите стилове музика, винаги съм бил отворен за "другото". ще се размажем максимално, обещавам <{POST_SNAPBACK}> Радвам се че тук има хора които не слушат метъл и не са против него.Рядко явление са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 и аз не съм против метъла щото и най-добрата ми приятелка го харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Като гледам се очертава да се съберем голяма компания така че размазването щее голямо Дано само следващите постове не са от сорта "ама аз не мога ","отвори ми се работа" и т.н. Дано,дано дано... (малко плагиатство ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 И аз слушам всичко без чалга.Понасям и метъл но само да не са едни Слипкнот които мучът като говеда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 И аз слушам всичко без чалга.Понасям и метъл но само да не са едни Слипкнот които мучът като говеда. <{POST_SNAPBACK}> На теб ще ти дърпам ушите Много смях ми вкарваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 И аз слушам всичко без чалга.Понасям и метъл но само да не са едни Слипкнот които мучът като говеда. <{POST_SNAPBACK}> Забавляваш ме Нищо..ще си трая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 На теб ще ти дърпам ушите Много смях ми вкарваш <{POST_SNAPBACK}> Niakoi hora sa hodili da gledat futbolen mach na stadiona v Somalia ako ne se laja i sa uchastvali v obrazuvaneto na meksikanskata valna tam.HATE az obicham da zabavliavam horata okolo sebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Колкото повече народ,толкова по-добре.Затова...ИДВАЙ НАРОДЕ!!! PROSTAKA ще ни забавлява ако стане тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 aaaaaaaa axxaxa време и аз да отбележа.. за къде без олигофрена МОЯ МИЛОСТ!!! ... металяги бол валяли ... гамери... бол валяли... но идиотите си оставаме същите... новите са добре дошли а старите добре приветствали[sHADE NE ZNAEH 4E NE SI METAL 6TA UBIQ!!! a ti to6e[groover] si 4ista proba samoubiec ] само остава 1 малак проблем... последния пат нямаше място за 12 души а ся се очертава даже да сме повече... тряа да сядат по 2ма на 1 стол @PSYCHOSIS obi4am te ne mi se sardi @pyroman axaxax PAK NQMA SNQG!!! @teddy-king dano da ima pak nqkoq zabludena pred mcdonalds @Prostaka dalji6 mi po4erpka @HATE iskam ta s novite ga6ti @BeHu za kwo ne me pozdravqva6 v reisa? @SHADE lamer @BloodRayne has joined the party of evil... @RiMy_SuN o6te li mi se surdi6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 @HATE iskam ta s novite ga6ti <{POST_SNAPBACK}> Че за къде без тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Че за къде без тях <{POST_SNAPBACK}> какви са тези гащи?какво им е толкова интересно? просто от любопитство щот сигурно няма да мога да ги видя за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 взема да дойда сериозно го обмислям. <{POST_SNAPBACK}> Навий и Жоро!!! Голяма глутница се очертава да се съберем! А, още една лоша дума за Slipknot, дори и на шега да е - ще хвърчат глави Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Психарче сняг може да няма , но го дават да вали ,така че поне в едно гьолче ще те вкарам Относно Слипкнот говорете каквото си искате само не закачайте Rammstein,че тогава става лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.