PSYCHOSIS Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 И на мен ми се струва трудно за изпълнение, надявам се, че Алукард и Гримяур са взели под внимание тези фактори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 И аз се надявам всичко да е ок.Алукард все пак ако има някакав проблем до сабота обади се ве...ша има хелп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 a organizaciata kak shteako se iztupame suma ti narod kakvo shte iadem, (i piem) ne moje taka! Ей...Карамане....все за ядене и пиене мислиш (ама първо все пак сложи яденето ) - дай малко духовна храна на личността си....ха-ха...майтап бе....к'ва духовна храна на купон.......според мен, като се съберем всеки вади няква сума и купуваме провизиите за купона....а колко е голям тоз апартамент бе Че ако се съберат много народ, всичко ще отиде по-дяволите... П.П. HATE и PSYCHOSIS - много сте се разкрасили напоследък....като ви гледам аватарите, май кометични операции са ви правили.... 6to be ne te li kefim... Доста....даже почнах да сънувам кошмари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 много сте се разкрасили напоследък....като ви гледам аватарите, май кометични операции са ви правили.... <{POST_SNAPBACK}> 6to be ne te li kefim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Hmmz .. az ne smqtam 4e towa sabirane e dobur variant... i moje bi ako e towa koet si mislq 6te otbeleja 1vata sre6ta bez moe prisustvie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Hmmz .. az ne smqtam 4e towa sabirane e dobur variant... i moje bi ako e towa koet si mislq 6te otbeleja 1vata sre6ta bez moe prisustvie... <{POST_SNAPBACK}> EEEE stiga we bratle...are ne se izlagai pls...ela we pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 ne smqtam 4e e dobra ideq... 1vo 6te sme poznati i nepoznati 2ro 6te sme tui da se kaje mnogo 3to 6te ima ot vsqkwi rasi i vsqkwi hora[koet ne mi dopada osobeno vupreki 4e moga da govorq na vsi4ki za vsqkwa tema] 4to mrazq piqnski iztorii 5to NE PONASQM CIGAREN DIM NA ZATVORENO PROSTRANSTVO.. mnogo stanaha na kratko.. na edni 6te im e qko.. a drugi 6te gledat ot strani Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аз лично мисля че всеки може да си изкара яко.Но все пак уважи човека.На 18 става все пак...ама ако не ти се идва...ще ни липсваш братле Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 уф страшно много ми се иска да дойда. веднъж ще се съберете в някъв апартамент и мен няма да ме има. NOT FAIR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Така за апартамента Гримйаур е напално саголасен.Само ме е страх че пиене няма да има мнго.Затова ще помоля някои от вас да донесат по нещо от горе. Пак ако огладнеем чак толкова не че няма да има храна. ще идем да си купим от аладина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Може и пица бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 уф страшно много ми се иска да дойда. веднъж ще се съберете в някъв апартамент и мен няма да ме има. NOT FAIR! <{POST_SNAPBACK}> Ne si edinstven, ama da se nadqvame, 4e nqkoi vse 6te pomni ne6to i 6te ni razkaje pone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 hmmmz fladimir4o... az moga da donese alkohol s tonove ... no nqma da go napravq... i 6tom nqma da ima piene zna4i moje da doida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Да разбира се целта на това не е да се напиеме и да праим пиянски идиотизми.Все пак имаме саседи.Целта е да се саберем и да овазим деня в който сам се пръкнал. ще се веселим бе човек.Единственото дето ме притеснява вече е че 30 човека в този апартамент не знам каде ще ги сабера. Наката повтаря да не се притеснявам ама някак си ъкъла не ми го побира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Наката повтаря да не се притеснявам ама някак си ъкъла не ми го побира. <{POST_SNAPBACK}> Бе щом човека ти казва да не се притесняваш кфо се юркаш?Всичко ще баде наред спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 На мен за събота ми поникна нещо важно и няма да мога да дойда. Ама един олигофрен по-малко не е фатално Пожелавам ви да си прекарате готино и без изцепки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Същото и за тебе друже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 На мен за събота ми поникна нещо важно и няма да мога да дойда. Ама един олигофрен по-малко не е фатално Пожелавам ви да си прекарате готино и без изцепки! <{POST_SNAPBACK}> huu e... zarqzva6 cqlata oligofreniq zaradi ediniq sex taka li? dobreeee.. ti 6a kai6 ne6to {P} Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 zarqzva6 cqlata oligofreniq zaradi ediniq sex taka li? <{POST_SNAPBACK}> Трябваше ли всички да разбират, че ще се виждам с Shade? To бива, бива, ама чак пък толкова...не оставяш нашата красива любов да процъфти! Гад! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Вероятно и аз ще пропусна отново (поради няколко причини) купона.... - до понеделник вкл. съм фул от работа и почти не спя последните дни - не "употребявам" алкохол и ще стоя като кръпка на купона - като се съберат много хора на тясно място ме хваща клаустрофобията - имам да черпя Психара, а той няма да идва...... Но пожелавам весело прекарване на тези дето се организирате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Je se Vidim na Aukarda na Rd to ))))))))) Jtoto nqma kak da go izpusnim )))))) sled kato e ustanoveno 4e celiq klub e tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 в крайна сметка на пощата от 18.00 ч.в събота-така ли ? приемате ли нови хора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Da,az toq pyt veche naistina nqma da moga da doida.. Prichinite ne mi se pishat,ne mi se pie s mnogo nepoznati na edno mesto,a i mi izkochiha malko angajimenti s gadjeto. Priqtni zabawleniq i wnimawaite s alkohola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз внасям малко разяснение.Понеже джумбиша ще е у нас,а съквартиранта ми ще е след нощтна смяна,събирането трябва да почне някъде към 19:30(това е за идването у нас.),а иначе времето може да си остане същото за срещата. Борка,лиго малка,я вземи го отрази в заглавието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 Gotowo! btw, Grimjaur, da ti paste-na li edin tvoi post, v koito se qdosva6, 4e ti spomenavat imeto Plus tova znae6, 4e se draznq kato me nari4at taka. Da ti e za posledno, momko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.