HATE Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 По принцип и аз сам ЗА Безистенъ но не мисля че на всички ще им допадне идеята.Все пак който ще идва да си каже какъв му е зора за музиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 По принцип и аз сам ЗА Безистенъ но не мисля че на всички ще им допадне идеята.Все пак който ще идва да си каже какъв му е зора за музиката. <{POST_SNAPBACK}> Ми квото харесва на другите само без чалга...вижте кво добро дете съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 az ve4e ne sum dite.. a ... kak be6e... pyroman kak be6e? <{POST_SNAPBACK}> Запомни го веднъж за винаги "малко недорасло Психарче" Какво се разбрахте за следващата среща ? На 18 12 2004 ли остава Няма нужда да се карате за музиката предлагам да пеят PSYCHOSIS и Psihara Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 еи психар камък ми падна от сърцето мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 brei kato 4eta ........mai 6a zema i az da doda nyakoi pat be.....kato gledam za muzika nyama da se bieme 6tot slu6ame po4ti ednakva ta .....6te vidim sya sled 8 dali 6te ojiveya ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 .....6te vidim sya sled 8 dali 6te ojiveya ....... <{POST_SNAPBACK}> Аз оживях споко.Много ще изпуснеш ако не дойдеш.Аз сега бях за първи път и се разбих здравата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 Хм, винаги има вариант някой доброволно да ни покани в апартамента си Няма да правим пакости, честна дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Хм, винаги има вариант някой доброволно да ни покани в апартамента си Няма да правим пакости, честна дума <{POST_SNAPBACK}> Хехе да бе...освен някой да го направи.Самоубиец..... Нека сериозно по темата сега...кой ще ни покани...аз приемам покани Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Ами, аз с радост бих ви приел вкъщи, но родителските лица рядко ги хваща липсата, пък да се съберем и те да са там - не върви, man. Има и друг вариант. Имаме стара къща, в която живее прабаба ми, ама сега заради студа се е прибрала на топло в Асеновград. Та това местенце би могло да послужи за нещо. Само дето е наистина студено , покривите са пробити и капе, а има и вероятност да паднат. Дори и да не падне, ако вали ще е мноо як купон! С бански Ако идеята ви допада, мисля , че най-добре ще е да взема с мен няколко "агента", които да видят за какво става дума и да решат аджеба може ли или не може нещо да стане. Е, как ви се струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 18 не е ли много рано бе хора не може ли в края не декември или януари някаде ??? А карамане това на аватара ти от кой филм е и как се казва.Питам 6тото имам слабост към червенокоси Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 И аз си мислех, че е рано, ама все пак - като ни е готино заедно, защо да отлагаме следващото виждане?!?!? Няма логика. Пък опасност от омръзване едва ли има. Така че остава 18-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 ми значи PSYCHOSIS ще ни приюти при прабаба му Alukard тва на караман на аватара ако не се лъжа е камелия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Стига бабата да не Ви изгони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Alukard тва на караман на аватара ако не се лъжа е камелия А стига бе все си мислих че е няква моделка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 smqtam 4e 18ti e dobur variant.. a i az se poznaam s bratleto na PSYCHOSIS[pra babata .. tq e pi4] az 6a ida da e ogledam i 6te vi dam li4noto si mnenie ke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Хаахха ПСИХОЗИС "pool party" ли ще правим Пък и според мен 18 е добре,щото след тва става студено ииии... Както кажете...а за приютяването..се една добра душа ще се намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Хайде хайде нека е 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Aide da e sled 18-ti be hora.Mnoo skoro stava.Daite nqkade 22 primerno.A puk ako ostane za 18-ti men ne me broite.Imam izpiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ам аз сам навит за всяка дата стига да не е след Коледа.Тогава съм извън града.Така че..няма значение за мен дали ще е на 22 или на 18.Нека всеки да каже коя дата му е по добре и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 George_131: komshi ko si pil ve maina! <{POST_SNAPBACK}> Непомна объркал е тази тема с другата за срещата(масовкааааа) <{POST_SNAPBACK}> Тва пък за ко беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Тва пък за ко беше <{POST_SNAPBACK}> Ами аз доколкото си спомням имаше няква много стара тема,в която ти си беше писал коментара,затова караман пита кво си пил,иначе поста си е по темата "кой къде иска да отиде и музиката"....сега ако ме изкарате,че аз съм пила нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Непомна Тва пък за ко беше Беше си написал мнението в ето тази тема: Да си "вземем" довиждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Беше си написал мнението в ето тази тема:Да си "вземем" довиждане <{POST_SNAPBACK}> Е не вие ма съсипахте. Как сам поснал там незнам, като когато го писах това си бях много много наред и трезвен даже. Онази тема сам я чел само веднъй, как съм писал там като тя е на много страници от тази незнам. Аз изчетах сички ваши постове и писах веднага. Незнам дали е станало някво объркване или грешката е в мен, но няма значение Та сега по тази тема, дайте сериозно да решима каде ще ходим, за да няма сръдни после Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Където и да е на мен не ми пука особено.Важно е да се саберем и да си направим шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 И да има манджа. Щото за мене тя е много важна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.