Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Уф,леле мале Ебати срещата,ебати чудото Аз искам един автограф от Психара и Психозис..щото пеят много хубаво Иначе аз също останах доволна и бих дошла с удоволствие Тедиииии,изтрезня ли,Тедииииииииии? Искам още снимки ей ;'> А иначе за 18... аз съм съгласна донякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Pechenata я разкажи как беше...обеща ми А за 18 може и аз да дойда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 @ludoto_mimi ми кво да ти разказвам аз в последния момент реших,че ще ходя.. Отивам аз на центъра и гледам pyroman и shade седях малко отстрани и после им се обадих,дойдоха още хора.. Отидохме в "Азия",после се мотахме по центъра ядохме сладоледче и 'малко' простотии и лиготии Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Едно включване и от мен: сори че чак сега ще дам снимките, но сега изтрезнях и се добрах до компотера. Снимките са малко, това е защото стоях много малко . За 18 съм навит(поне за сега нямам ангажименти). А я кажете какво стана след като си тръгнах??? И най-важното е: ако жената ми е изневерила, Моля кажете обещавам виновниците да бъдат наказани жестоко-да платят няколко бири, картофки и сладолед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Олеее,въобще не излизам хубаво на снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 еееее защо така? защо 18 хлип хлип ако е на 18 срещата ще имате моята подкрепа от пампорово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Кой е това ооо justsoyouknow.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 @ludoto_mimi тва е justsoyouknow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Кой е това Оу мими ти нещо да не по Justsoyouknow Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Хахах аз дори не го познавам...просто ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 А много добре изглеждам .. Иначе ти май не даваше да те снимат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Той не че не даваше ми Гошко се сети много късно да почне да снима. Аз и карамански сме ощетени сам по веднай се мясваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Dobre, dovolen sum gore-dolu ot snimkite, ako bqh ostanal do kraq 6tqh da sum o6te po-dovolen!Drugiqt put trqa da namerim edna kamera, deto da ni sledi prez cqloto vreme, no togava puk 6te ni e sram da se pakajem na ulicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 karaman,Alukard кои сте вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Хахахаха снимките РУЛЗЗЗ!!! Олеее Б*х Мааму.Много са яки ама жалко че са малко.Аз ще чакам Теди-Кинг да сложи тези от неговият телефон.Ей там пък са лиготиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 Мдам, защо винаги на снимки приличам на олигофрен...защо ли наистина Значи определяме 18 декември за деня на следващата среща! Засега часът и мястото на срещата са същите. Предполагам, че някои хора няма да са щастливи да се ходи отново на китайско, така че се приемат предложения. Вече има идея за Безистена, която аз лично подкрепям с две ръце. Въпреки че се опасявам да не ни изгонят Някой знае ли местенце, на което пускат музика по желание? Може да се направи един сборен диск (няколко сборни диска) с музика, която да се харесва от всички ни (съжалявам, чалгата по дефолт не я включвам ). Абе въобще където и да сме, ще се размажем! Важно е компанията да е яка! А ние ако не сме яки, здраве му кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Karaman beshe hodil niakade kadeto imalo jaz muzika-tam da otidem.Ama toi da kaje kade e?Novo e imashe go tuk vav foruma ama ne moga da go nameria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2004 Author Share Posted December 5, 2004 Караман, това на аватара ти живо ли е? Иначе за заведение - сега научих от брат ми, че имало някакво "Латино", в което пускали твои дискове. Намира се някъде около техническия университет, ама къде точно не знам. Ще го намерим хм, май забравих да включа джаза като забранена музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 мале хора каратеме само да съжелявам,че изпуснах такова зрелище ,а психар на теб искам да ти се извиня сега вече разбитото ти детство ми тежи на съвестта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Muzika po jelanie puskaha vyv edno zavedenie (ne mu znam imeto), to4no pod galeriq "vyzrajdane" v stariq grad, no togava bqhme mnooogo hora i po4ti cqloto zavedenie be6e rezervirano za nas... ako se saberete pove4ko predpolagam, 4e 6te vi uidisvat na jelaniqta. Ina4e tam e mnogo gotinko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Da idem tam i da im kajem da ni pusnat nqkfi MAZNI KURBANI, a? Nqkfi tolkova mazni 4algii, 4e naprao ot kolonite da kape olio Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Много ми хареса идеята да се иде в Безистена. Но се опасявам, че въпреки че музиката там е върха, е доста силна и няма да можем да си чуем приказката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аз викам да отидем някаде не за да слушаме музика, а за да си напраим лафа и да се поизложим малко. А тва със забранените стилове е мноо тъпо, щот се ще има недоволни. Щом ви се слуша музика идете на дискотека ве Друг вариант е да се иди някъде където няма музика, за да няма сръдни, но тогава ще се сърдят от заведението, зашото ще пречим много. Така че идеята е да се отиде някъде, където има няква музика, която да заглушава виковете ни (или части от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 George_131: komshi ko si pil ve maina! <{POST_SNAPBACK}> объркал е тази тема с другата за срещата(масовкааааа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 hmmm... use6tam 4e pak 6te stani taka 4e nqma da se razberem kude 6te idem i kat se saberem na mqsto 6te trugnem natatuka na kudeto duha snega didaaa du6o mlada i neporubena spoko az ve4e ne sum dite.. a ... kak be6e... pyroman kak be6e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.