Aquila Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Мене не ме бройте . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Някои да знае, що районът около пощата се отцепва?Говори се, че щяло да има събиране на някфи ненормалници Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 karaman не си го разбрал става дума за НАС Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Последно на пощата или къде????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Да, там. 18.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Да, там. 18.00 <{POST_SNAPBACK}> А кой щеше да е с някфа шапка?Как ще се познаем?Или по неадекватното поведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 А къде ще се ходи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Видиш ли двама да стърчат с по една глава над останалите това сме аз и Shade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ахам,благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 аха значи ще търся много хора и едно сладурче с жълта шапка За да ти е и по лесно аз ще се опитам да взема прословутата табела от DarckWish Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 оооо мерси специало за мен,но аз мисля че ако ако не ви видя сам напълно ослепяла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Мамка му...ей сега изпратих едни хора и след 10 минути идват други....мислех, че ще успея да дойда, ама този път явно няма да смогна. Ако Джордж е бил на масовката, чакам от него снимки, да видя кой нов се е излъгал да се обвърже с вас...мене вече ме прелъгахте П.П. Нямам предвид нормалните личности (като мене ), а някои с леко изместена психика (справка: никовете и аватарите) :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 срещата мина добре дори много обре имаше масов дестрой от психозис но го преживяхме Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Ех, винаги се оплакваш Нищо не ти направих, стига си хленчил. Готино си прекарах, надявам се и на останалите да им е било приятно. Имаше две нови попълнения, които се представиха на много високо ниво и смятам, че без тях няма да е същото на следващата среща Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 it was fun, няма съмнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ще има ли снимки и ако да - кога? Ако - не, кои бяха новите попълнения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Снимки има, би трябвало да се появят,ако не тази вечер, то утре. Новите лица бяха justsoyouknow, който скоро ще бъде HATE, и Pechenata. Готини хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аболютно тотално се разбих на срещата.Съмнявам се да пропусна отсега нататък среща освен ако не ме спира нещо много важно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Например камион? Много ще се изкефя да се съберем някъде, където има музика, ама такава, каквато на нас ни харесва, да се размажем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Много ще се изкефя да се съберем някъде, където има музика, ама такава, каквато на нас ни харесва, да се размажем! <{POST_SNAPBACK}> ОООО Мноу ши съ размажим!Ама не на всеки допада това което на нас нали? Ако все пак ще сме всички изруди дай да мислим и за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Те са послушни изродченца, ще куфеят в ритъм с нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 ей хора как си изкарахте,а къде ходихте много сажелявам,че изпуснах такова зрелище неможах да се освободя,за да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 С извинения няма да стане...знаеш ли Психара колко се надяваше да си там...разби детството му...лошо момиче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ам бяхме в ресторант Азия.Аз бях за първи път и се нацепих тотално от кеф.Наистина мисля че изпусна.PSYCHOSIS (Надявам се че сам го написал правилно) е ако е така с музиката давай да ги водим в Безистенъ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Как ще се поберем 15 човека там?!? Пък и май храната е важен елемент за някои хора Аз другия път няма да ям супа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.