Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ


PSYCHOSIS

Recommended Posts

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Текущ пост: В момента сме в Рахата, както разбрахте....И ще гледаме там мача - току що започва, затова пак ще бягам натам. Желаещите могат да заповядат все още. :)

 

Edit: Купонът си заслужаваше, предвид многочислената компания, която се беше събрала. :D За съжаление в момента има "масов дестрой" по главната(с водещ....познайте кой... :P ), който пропускам, но се надявам утре да го видя във вид на снимки на FTP-то. :)

Az pak savsem zabraih che beshe neska. Pfu da mu se neveidi.

ZGAN, спокойно - пак имаше мод-присъствие поне в началото....Veseo дойде да ни види. :wir

Link to comment
Share on other sites

tva be6e nqkva unikalna glupost s toq archive i pass slojili 4ak ... daite pass da pogledam we.

Ами виж....паролата Джордж не я е сложил, защото е обиден на тези дето са обещали и не са дошли, ами понеже някои снимки не са за пред хората и първо трябва да си ги разгледаме (тези дето бяхме) на спокойствие и да махнем компрометиращите. :P

 

П.П. Особено има една пред Мак'Доналдс....малеееейййй.....направо срам ме хваща като я гледам, въпреки, че не бях там. :blink: :wacko: :blink:

"Тоя" дето е на снимката гледам не е постнал още нищо - да не са го прибрали след това изпълнение? :D

Link to comment
Share on other sites

Това с паролата ми хареса много, признавам си. Още миналия път трябваше така да се направи. Подобни снимки наистина не са за всеки, някои хора доста умело ми го доказаха.

Link to comment
Share on other sites

Paroli li tva sa palni gluposti.Nikoi ne trqbvalo da gleda takiva neshta.Mi kato ne e trqbvalo da ne ste gi pravili ve ili da ne ste se snimali HA.

Link to comment
Share on other sites

Hm tva beshe super tupo.Kak tezi koito ne sa idval nikoga shte se nadahat da doidat ako ne vidqt malko show ?Ot men ne ochakvaite poveche da se sabiram s vas.

Link to comment
Share on other sites

Mai skoro shte se preimenuva temata ot "Sreshta-masovka" na "Sreshta masonska". Da ne govorim, che parolata mozhe da se crackne za otricatelno vreme, no shtom ste si reshili, imate si pravoto da ne spodelqte snimkite s ostanalite. Vupreki che purvonachalnata ideq na sreshatata beshe da obedinqva, ne da razcepva...

Link to comment
Share on other sites

Мда. Или е warez.ru среща - или е на някаква групичка, не знам как ще се кръстите. Къде има средно положение? Караман, паролата пада с един поглед. Въпроса е в жеста. Който е обиден. И демонстрира презрение и пренебрежение. Благодаря за което.

Link to comment
Share on other sites

Къде има средно положение?

 

В средата! :lol:

А иначе наистина е обидно.Аз също искам да видя снимките,за да знам какво съм изпуснал.И като се има на предвид,че това е първата среща,която изпускам... ;)

 

Тъпо беше...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...