netrootbg Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Az moga da doida samo da va vidq. Вероятно и аз ще направя същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Идвам пред пощата след тва към тромпета с ваз и оттам съм към друг дестинайшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Mmmm chestno kazano S NAI - GOLQMO udovolstvie bih doshyl no se pritesnqvam! <{POST_SNAPBACK}> споко пич, ние хора не ядем Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 че стаа въпрос за един Холандец ,и <{POST_SNAPBACK}> ЛЕТЯЩ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Мммне ама аз лета като го чуя ко прай а и не само аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Идвам пред пощата след тва към тромпета с ваз и оттам съм към друг дестинайшън <{POST_SNAPBACK}> Файнъл дистинейшън...хехехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Файнъл дистинейшън...хехехехе <{POST_SNAPBACK}> Гледайте да не ви падне някое стъкло върху главите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 my personal best moment of the film4eto zna4i usfen da vi kaa 4e sum tam i 4e 6te ima masa prostotii kakto obikvnoveno ne vijdam dr [tam = na po6tata] Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 i na men mi xaresva! ama samo moje da mina da vi vidq 6toto 6te sym s moeto momice! i sigurno nqma da doida s vas na kru4mata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Znachi iskate da se parite na trompeti Mi tva e ubuvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Nai dobre e da kat se saberem pred poshtata da reshim kade sha otidem.V trompeta ima chalga i e mnogo dale4 ot miastoto kadeto se sabirame i na nikoi niama da mu se varvi 3 km pesh.Ne e udachno i za tova kade shte otidem se razberem na miastoto na sreshtata-chasovnika.Ne e za nas taia selska krachma.A i povecheto ne tarpat chalga kakto i az Ima hiliadi mesta okolo glavnata i tva ne e nikav problem da se reshi na miasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Ами айде по рано да се разберем, щото резервации, пък и не ми се ходи повече от 100 м пеша При всички случаи ще ходя директно там. Ама нека да не е чалгажийско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Абе т'ва много несериозни хора бе....няма да цитирам....3 различни дати и все не могат да намерят време....Не говоря за всички, а само за тези, които се силят предварително....Донякъде оправдавам само PSYCHOSIS, защото никой не иска да изгуби работата си....а това че имало мач...и предните пъти имаше мачове, ама някои фенове пак намериха начин да дойдат.....а и има видеомагнетофони...с програмиране....ама друго си е в rеal time, може на записа да ни вкарат някой гол в повече. А и повечето заведения си имат телевизори и ще работят на познайте кой канал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Абе т'ва много несериозни хора бе....няма да цитирам....3 различни дати и все не могат да намерят време....Не говоря за всички, а само за тези, които се силят предварително....Донякъде оправдавам само PSYCHOSIS, защото никой не иска да изгуби работата си....а това че имало мач...и предните пъти имаше мачове, ама някои фенове пак намериха начин да дойдат.....а и има видеомагнетофони...с програмиране....ама друго си е в rеal time, може на записа да ни вкарат някой гол в повече. А и повечето заведения си имат телевизори и ще работят на познайте кой канал.... <{POST_SNAPBACK}> Aбсо;ютно съм съгласен с теб. И кво е тва ся не в тромпета? Първо да ся изведнъж не. Пак и е по добре да се знае предварително, защото някои хора може да доидат направо там Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 aaaa до ся не съм идвал но може ли тоя път да дойда в смисъл некви изисквания има ли : ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Идвай, няма да те бием (много) Бъзик. Заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 bratleta dneska imam turnir4e... tui 4e malko 6te se zabavq ama 6a doida! 4AKAITE ME! 6TOT INA4E 6A VA IZBIQ! tam 6a sum prosto malko 6a sa zabavq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 aaaa до ся не съм идвал но може ли тоя път да дойда в смисъл некви изисквания има ли : ) ? <{POST_SNAPBACK}> Никви изисквания.Ако ти е кеф идваш. Тои психара винаги закасниава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ако някой ще закъснява, не е зле да постне тука някакъв мобилен номер, тъй като доколкото усещам ще решаваме за заведение допълнително, а не може да се изчакваме безконечно....най-много 30-40 мин. Та...ако някой остави мобилен - ще бъде уведомен съответно за местонахождението ни със SMS. Аз съм близо до пощата и ще прочета последно темата в 17.55. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ако някой ще закъснява, не е зле да постне тука някакъв мобилен номер, тъй като доколкото усещам ще решаваме за заведение допълнително, а не може да се изчакваме безконечно....най-много 30-40 мин. Та...ако някой остави мобилен - ще бъде уведомен съответно за местонахождението ни със SMS.Аз съм близо до пощата и ще прочета последно темата в 17.55. <{POST_SNAPBACK}> Ako искате аз схте си дам моб. тел. и ако някои закъснее може да звънне, защото се пак ако пътува не се знае какво може да стане. Затова който иска да звъни и да пита 0898209835 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Никви изисквания.Ако ти е кеф идваш. Тои психара винаги закасниава <{POST_SNAPBACK}> az nikoga ne zakasnqvam 1vo i 2ro sled kat 6a mi sa prai6 vase nqa hoa na tura i 6a doa s 2 4asa po rano.. are az trugvam za sre6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 az nikoga ne zakasnqvam 1vo i 2ro sled kat 6a mi sa prai6 vase nqa hoa na tura i 6a doa s 2 4asa po rano.. are az trugvam za sre6tata <{POST_SNAPBACK}> Така ми харесваш Ама ша дойда в 6 часа аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ми то май е време за среща?!? да се накълвем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Аз тръгвам след малко. Не закъснбявайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Както казах аз съм последен....в 17.55. Има още цееееелиии 15 минути... Едит: Упссс....пак се отнесох (както винаги)....тичамммм..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.