groover Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 гледам смирновеца прегърнал някакви девойки и си викам дейба warez-a кво стаа тук! а те пичовете се ебавали наред. а за това дето сте се качили на бирения ви поздравявам, аз трябва да съм изключително пиян за да го направя, но много ме съмнява че ще ми стигне кураж дори тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 аз като свястно момче излизам на центъра с другарчетата и минавам покрай пощата и гкледам едни пичове позират за снимка. викам олигофрения яко! и си викам това тряя да е warez.ru - те бяха! аз съм "онзи" тошо много се радвам че ви видях големи пичове сте! радвам се че се запонах с вас, дано ме помните когато се събирате пак свиркайте. <{POST_SNAPBACK}> Ти си другия Тошо, защото с нас имаше още един Тошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Ти си другия Тошо, защото с нас имаше още един Тошо <{POST_SNAPBACK}> Упс....грешка- Двама!!! С Грувито ставаме трима Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 не съм близнал нищо тая вечер, имам 7 свидетеля че бях само на вода. и кат се качихме и долу хората като почнаха да викат а-у тва онва. после като слизахме едни манфгали искаха да се качат но чичко полицай не ги пусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 не съм близнал нищо тая вечер, имам 7 свидетеля че бях само на вода. и кат се качихме и долу хората като почнаха да викат а-у тва онва. после като слизахме едни манфгали искаха да се качат но чичко полицай не ги пусна. <{POST_SNAPBACK}> Ама въпреки това си идиот Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Както каза Теди то са е видяло че ходим само 7-8 човека и е по-добре да се виждаме по често <{POST_SNAPBACK}> Saglasen sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Sq gledam snimite tui kato sno6ti tati se e bil pribral prejdevremenno ot rabota za da ma vidi kwo sum i 6to sum.. kakto i da e... sled malko 6te topic-na temata koqt tolkoz mnogo vi valnuva... btw vmesto Maistor moje li da mi slojite Sinut na "Car Kiro" pf hahhaahah a otnostno dujda.. mnogo fener4eta mnogo ne6to P:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Ааааа, баси, много яд ме хвана...за следващата сраща си взимам почивен ден, не ме интересува! Няма да си го простя , ако пропусна още едно такова събиране! Снимките са много яки! И момичета гледам сте набарали. Браво, браво ! Сега ако някой може да ми даде някакви координати на момичето в черно от снимка S3600958 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 за съжаление не можем да ти дадем координати на нито едно от момичетата. не дават телефони, мноо са стиснати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Автографи имаме, обаче телефони - не. Даже една почна да се разправя, че ако я снимаме докато ни дава автограф, ще избяга . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Ама аз си мислех, че ги познавате...искете да ми кажете, че ги спряхте, само за да се снимате?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 да Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 Баси...ей тва е да си с компания...аз никога не бих се осмелил да заговоря момиче, а вие не само сте ги заговорили, ами сте се и снимали...евала! Вече само с вас ще движа, току виж съм превъзмогнал страха и срамежливостта си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Ама аз си мислех, че ги познавате...искете да ми кажете, че ги спряхте, само за да се снимате?!?!? <{POST_SNAPBACK}> Само една поправка: искете да ми кажете, че ги спирахте, само за да се снимате Че те една и две ли бяха... Ние го правихме постоянно! Като видим женска компания и търчим към тях! Е, имаше и резачки, но без жертви не може. Свиква се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 е кво, само едни момичета ни отказаха всички други се навиха. тва сигурно щот сме готини ЕДИТ: Теди Кинг не успяхме да преспим в районното нищо, другия път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 na oniq dt ni otkzaha im snimahme zadniciti tui 4e.. ne se broi za otkazvane hahhahaahhaahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Ааааа, значи сме се снимали със всички, без изключения!!! Лудница! @__smirnoff__, има време. Тази среща е само началото. Като гледам има хора дето ще ни копират следващия път и мизериите ще станат още по-голели. Тогава може не само да свалим чука от главната, ами и да го изгорим примерно. Та...къде мислиш ще спим тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2004 Author Share Posted September 26, 2004 На някоя пейка в парка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 много вероятно е и там ама ако сме на топло това ще ни е мечтата споко всяка институция е корумпирана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Shade много беше навит на 2 баби за да се снима с тях, но Psihara като видя за да не остане по-назад и тоя да се щракне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 w0w... az prosto go gu6nah.. sled twa vidqh 4e pred nas sa founderite na wareza haahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ееее как може така ве психар. вареза да не е от трийсетте години на миналия век та тва да са фаундърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Jalko samo 4e nqma6e koi da ni snima kat sa gavrehme s klouna na glavnata ahahahahhaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 А кой п*****а темата за водката а?Ни ва ие срам...! Или аз пак недоскиф нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Аз. Против? Или искаме някое хлапе да си забърка нещо, разбрало недоразбрало, и да си окьоравее?! Поемаш ли тая отговорност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.