BlackWinterDay Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 и ще е опасно да се закачате с мен.Не говоря на майтап. <{POST_SNAPBACK}> ????Що да йе опасно?Ще подпръцкваш може би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 PSYCHOSIS аре драскай ме в списъка ама тоя път си искам чертичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 to stiga i edna fushnq da pusne ne e nujno pove4e az sam mu gi usejtal predpo4itam da ne go zaka4am mnogo mnogo :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Супер 25 Рахата.От 18:00 Там сам Психо и ЛС ще ти пусна но и тука го казвам пиши ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Супер 25 Рахата.От 18:00Там сам Психо и ЛС ще ти пусна но и тука го казвам пиши ме. <{POST_SNAPBACK}> брато на 25 в 18:00 треа да сме на пощата да се сабираме не в рахата така 4е си оправи часовника а че ще сме в Рахата там сме то е ясно.Щото само там ни тарпат изцепките и олигофрениите пак и да кайа че кручмето си го бива.Само сам недоволен че първата ми биричка беше малко топла ма втората реваншира парвата по хлад Дано тоя пат пове4ко да доидат и да се позабавляваме повече.То че ше е забавно забавно ще е понеже Бобчо си иска титлата обратно и трябва да се саревнувавам с него ма ще го погълна като топал ляб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Ей сега бях в Рахата. Подухва много приятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 taka to e qsno 4e az shte sam toq deto trqbva da postne neshto v temata 4e da se vurne na 1 va stranica taka 4e eto edno bezsmisleno post4e za da moje temata po lesno da se namira ot nowodoshlite lica w foruma ili za tezi koito se interesuwat za 4asa mqstoto na sreshtata staroto izjivqvane snimkite ot nego i info za novoto.. P.S. Bob4oo tozi pat nqma li da ima spisak za destroy ili ve4e si4ki sme dobri4ki i ne te tormozim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Aide da prestanete s bezsmislenite post-cheta, temata ne e za spam vse pak. Malko po-seriozno molq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 *cenzored* p.s. warned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Той май се стресна . За да се уреди спора - Sumo Volleyball през ICQ-то ама с лаг. Тогава вече ще се хванете за косите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Edit: *cenzored* p.s. warned Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Снощи аз,oib, Black Winter Day и Kreideiki(дано съм ти написал правилно ника) си спретнахме една срещичка на ъндърграунда на варез-а.Трябваше да дойдат велвет ъндърграунд и Хектик,ама не дойдоха,за което ще бъдат публично порицани Ракия и бира,и водка,и ром-пиеме сичко!Дай одеколон!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 той велвет все се дърпа! трябва да бъде наказан! бОрис ще се заеме предполагам хайде да идва следващата среща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2004 Author Share Posted August 30, 2004 Аз съм агент 008 от отдела за правораздаване на селскостопанския институт по осеменяване на двугърбата птицечовка! Лично ще се разправя с всеки субект, който окаже съпротива при отвличането му и завличането му първо на пощата, после нагоре по камъните, чак до "Рахат"! Така че, beware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Лично ще се разправя с всеки субект, който окаже съпротива при отвличането му и завличането му първо на пощата, после нагоре по камъните, чак до "Рахат"! Само гледай да не спукаш пак някоя гума. Абе помислихте ли какво ще се прави ако вали? Предвидете различни варианти. Освен това ако случайно се съберем повече хора, а местата са малко - тогава к'во? Добре ще е 2-3 дена преди това да имаме приблизително точен брой на присъстващите и някой (напр. Miss Wares.RU ) да предупреди за бройката в съответното заведение. Нека не го караме само на импровизации. П.П. Като се замисля май не е добра идея Miss Wares.RU да запазва местата щото могат да го изгонят още тогава и трябва да си търсим друго заведение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2004 Author Share Posted August 30, 2004 "Пожарната" е спасителния вариант в случай, че завали. Пък ако няма достатъчно места, ще хвърляме чоп кого да изритаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 izkate li nova tabela ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 Не си отваряй допълнителна работа. Старата табела си е ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Що бе Психо, ако Зган има мерак, много, ама мноооого ще се радваме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Аз смятам да си направя тениска (за мен и за още няколко човека). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ако е яка, искам и аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Kolko 6te struva si 6tampa teniskata s nadpis Warez.Ru? I otzad the ultimate meeting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Kolko 6te struva si 6tampa teniskata s nadpis Warez.Ru?I otzad the ultimate meeting? <{POST_SNAPBACK}> В едно магазинче зад Понеделник пазара е 10 кинта Ама аз мога и с белина да си го намацам-да стане по-идиотско Обаче,нека тоя път да дойдат и повече модове де!!!Че да ги знаем по улиците и да не се измъкват безнаказано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 До 25.09 има доста време, но все пак - възнамерявам да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Нека тези, които ще идват да пишат на Психозис, за да знаем все пак кой идва и кой - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.