Lame_0ne Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Айде решавайте кога ще е.....ясно е че ще е след 15. Но както гледам вие от 15 отидохте на 18 и след това на 25...то може направо за ноември да го оставим. Но.....както си решите винаги имате моя глас и моето участие. Ще чакам с нетърпение срещата. Offtopic: сега чакам да стане 6:30АМ че да заминавам за испания. Казаха ми че там имало интернет значи ше мога да си влизам по IRC и форума но с този линк ще мога ли да влизам в форума от друга мрежа, в случая няква испанска??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 няква испанска??? <{POST_SNAPBACK}> аз пак викам да донесеш малко испански джоджан да почерпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 няква испанска??? <{POST_SNAPBACK}> аз пак викам да донесеш малко испански джоджан да почерпиш <{POST_SNAPBACK}> и аз това си мисла, ако намера ще си зема 100%, само да намера...хахаха на митницата ще ми ядат......няма кааам какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 В крайна сметка? Ще решим ли дата за срещата? Съдейки по това, че и за 19ти много хора няма да могат да дойдат предлагам да се направи на 24ти (Петък). Съгласни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Предлагам 17-ти (петък). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 17 е работен ден, това може да попречи на някои хора да дойдат. Според мен най-добре е да остане за 25, събота. Но каквото и да се реши, аз съм навит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Sabota 25 perfektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 C`est plus que parfait!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 На 25-ти става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 На 25-ти става. <{POST_SNAPBACK}> da dobre e Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 25ти да бъде.. И сега ако някой се обади, че не може тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Винаги ще има някой, който не може да дойде. Няма как да се угоди на всички. Въпросът е да могат да дойдат колкото се може повече хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 let it be 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 съгласен съм за 25 стига жена ми (боби) да е там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 съгласен съм за 25 стига жена ми (боби) да е там <{POST_SNAPBACK}> Ами доведи я бе добиче Тъкмо малко свежи попълнения да има А за място,кое ще изберем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Той за мен говореше, ама айде Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 за място незнам??? Стига да е на открито че като се забием некаде в някоя дупка и ще трябва 2 климатика и винтилатора да чистят вуздуха от цигарите,а от миналата среща забелязах че има хора кадето не обичат цигарения дим.Пак и не мислите ли че ще е малко комплексарско и мрачно да се забием някаде в някое заведение Муцко може и двете да ви зема с мен ,за да сте ми под ръка и да мога да ви контрулирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Ами ако е хубаво времето, може пак на същото място. Иначе, не знам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Часът и мястото на срещаса са известни. Отиваме пак на Рахата! И така, докато работи и докато е хубаво времето. Пък после ще му мислим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Za sega i az sam free Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Rahata si e nai dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 По силата на правомощията , които сам съм си дал, обявявам 25 септември за датата на следващата ни среща! Място на срещата - срещу часовника на пощата. Час на срещата - 18:00 (чакаме максимум 30 минути и заминаваме) Крайна цел - добре познатото ни заведение "Рахат" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 По силата на правомощията , които сам съм си дал, обявявам 25 септември за датата на следващата ни среща! Място на срещата - срещу часовника на пощата. Час на срещата - 18:00 (чакаме максимум 30 минути и заминаваме) Крайна цел - добре познатото ни заведение "Рахат" <{POST_SNAPBACK}> bobince az ti pusnah PM ai sega si me napishi v spisaka :}}}}} shtoto :}}} nema da obsujdame grimovete ni i tunti unti na nqkoe kafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 25-ти?Пак шъ съ видим значи P.S.: И спрете да ме снимате когато съм с цигара в устата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Предупреждавам:на следващата среща ще съм след ликвидации и ще е опасно да се закачате с мен.Не говоря на майтап. Моля ви, не почвайте с ебавките,щото наистина не се знае в к'во настроение ще съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.