Grimjaur Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Пък ако някой дойде с цeл да ядосва останалите, той си поема отговорността и таксата за лицево-челюстен хирург И не само. Аз лично гарантирам и неибежна среща с ортопед,уролог и специалист по вътрешни травми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 shte razkajesh li malko za X-men ili zaa spider man!!!! siguren sam 4e shte ni e mnoo interesno na si4ki.. Pa moje i nqkoi vic da 4uem ot oniq smeshnite x- men s e hobi i zaribiavka koiato kasae li4no men ako si misli6 4e me e sram ot tova zestoko gre6i6. AS OBI4AM DA GLEDAM ANIMACII I DA 4ETA KOMIKSI.I ne se 4ustvam zasramen ot tozi fact. As svar6ih sas zaiazdaneto. Priaten den na vsi4ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 И за двамата Владовци казвам - спрете с детинщините.Не им е тук мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Parav si Nase. Tuka nadiavam se 4e si4ki sme dostata4no umni za da znaem koga da sprem. SRY Conev 4e se zaiadoh s tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 S LifeFeel ne se znae dali shte doidem. Ako ne se vidim, pozhelavam vi priqtno izkarvane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Аз,BlackWinterDay и Vladimir може да позакъснеем,но ще дойдем. Няма спасение от нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Много кофти се получава...аз почвам целодневна работа, дори и през уийкенда и не знам докога ще ми е работното време. Ще гледам да дойда, но има вероятност да не успея Надявам се да мога да бъда с вас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Стана тя,каквато стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Ма вие ако ще продължавате така, аз отивам на мача! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Не унивайте, момчета и момичета! И без мен ще е весело. Вярно, някой трябва да се наеме да изпълнява ролята на шут Ама мисля, че имам достойни заместници (няма да казвам имена ) Утре вечер ще кажа със сигурност дали ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Ako vi e po-udobno da izmestim chasa malko nazad? Bez tova v 18 chasa e oshte goreshto... Ako urejda PSYCHOSIS, BlackWinterDay i drugite imam predvid....za men e vse taja, poneje sam blizo do poshtata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Не унивайте, момчета и момичета! И без мен ще е весело. Вярно, някой трябва да се наеме да изпълнява ролята на шут Ама мисля, че имам достойни заместници (няма да казвам имена )Утре вечер ще кажа със сигурност дали ще дойда. <{POST_SNAPBACK}> Мисля че всички се усетиха. Няма нужда да ми правиш повече реклама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 ооххххххохооооооо май нещо съм изпуснал....някаква среща на която не съм включен......е вече psychosys Може да ме включи, сега ще му напиша и ЛС. @Psihara айде да ходим 2мката че теб поне те познаам добре и сме от една махала, само ма виж някъде в IRC и ми пиши да се разберем :) @Blowcow ако дойдеш и ти значи аз съм с теб няма да ходиш с Shade той е лошо момче :P . Само драсни един ПМ дали ще идваш и айде дано дойдеш :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 При мен нещата с работата се провалиха и мога да ви уверя , че утре ще присъствам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 При мен нещата с работата се провалиха и мога да ви уверя , че утре ще присъствам! <{POST_SNAPBACK}> Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Абе момчета и момичета кви са тия срещи в 6 часа следобяд бе , най-доре ще стане да се съберете към 9 вечерта и след кръчмата да се ходи някаде на бар (само да не е в палмите ) така ще могат да дойдат и повече хора, и ще си прекарате много по весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 @itanium: Мисля, че предложението се отхвърля! Срещата е с цел запознансто и опознаване, а не танци и силна музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 @itanium: Освен това, не забравяй, че доста от членовете са непълнолетни, т.е. те са (или би трябвало да са) под родителски надзор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Мда, родителското тяло упражнява натиск . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Абе....... тя срещата е в 18.00 ние до като се опознаем до като тфа, до като онва то ще стане време за кръчма, зависи как се развият нещата може и още една кръчма и чак тогава да се изсипем една талпа хора в некой бар. П.с. Аз лично нямам години, но мисля че повечето от вас имат, така че може да минем контрола, голям с малък и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Мда, родителското тяло упражнява натиск . <{POST_SNAPBACK}> Хмм, срещу добро заплащане отстранявам всякакви тела За предложението на itanium - нищо не пречи на желаещите след Рахат да отскочат към някоя дискотека или бар. Иначе наистина идеята на срещата е да се опознаем, да се сближим, да ми дадете портфейлите си, ключовете за домовете си и разписание от кога до кога няма никой у вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 PSYCHOSIS, направо да те доведем на гости и да се махнем, нали . Колко човека се очертават като идващи за сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Още един потребител в списъка на идващите . Ще ми е приятно да се запозная с вас. --- *Edit : Някой може ли да остави снимка, според която да се ориентирам, защото на мен ще ми е сифте ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Shade, нямаш проблем, само трябва да осигуриш нещо желязно и тежко, по възможност и заострено и да дадеш ключовете от мазето Най-горе е списъка с идващите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Още един потребител в списъка на идващите . Ще ми е приятно да се запозная с вас.--- *Edit : Някой може ли да остави снимка, според която да се ориентирам, защото на мен ще ми е сифте ? <{POST_SNAPBACK}> Еми браво....ще се съберем. До колкото разбрах срещу пощата ще има голяма табела на която ще пише warez.ru така ще ги познаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.